Galaxy A8 Smart Manager Sorunu

KadircanToktas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün galaxy A8 aldım. Ram sürekli %70 oluyor. Smart Manager ile rami yiyen uygulamaları sonlandırıyorum messenger, facebook vs. Ama sonra bu uygulamalar otomatik olarak yeniden aktif oluyor. Bu uygulamalar sonlandığında %55 oluyor. 2-3 saniye geçmeden sonlanan bütün hepsi anında aktif oluyor ve tekrar %70 oluyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

TeknoWebTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir arkadaşımda aynısını kullanıyor aynı sıkıntı var ;) sebebini şuan bulamadık :)

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
ayarlardan uygulama yöneticisine gidip arka planda çalışıp da kullanmadığınız uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz böylelikle azda olsa boş alan artacaktır.

TeknoWebTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Ulber biz denedik arkadaşta olmadı çok bela bir sorun oldu şuan ne oldu bilmiyorum

KadircanToktas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayarlardan uygulama yöneticisine gidip arka planda çalışıp da kullanmadığınız uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz böylelikle azda olsa boş alan artacaktır.
Facebook ve Messenger'ı devre dışı bırakamıyorum bir türlü. Kaldır var onlarda. Ama sadece sistem uygulamaları devre dışı bırakılıyor.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
o uygulamaları kullanıyorsanız durdursanız da wi-fi açınca aktif olur tekrar daha çok bu işlem telefon ile kurulu gelen ve kullanmayacağınız programlar için geçerlidir. Örnek olarak google plus yüklü geliyorsa ve sizde bunu kullanmıyorsanız arka planda çalışıp ram tüketmemesi için devre dışı bırakıp durmaya zorla derseniz siz etkinleştirene kadar ram tüketmez.