LG G5 Kullanıcı Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
43 derecede eli yanan kişinin eli hassastır. 43 dereceye sıcak mı diyorsunuz? Siz sıcaklık görmemişsiniz. :) Ben G2'yi 76 derecede kullandığımı bilirim. Evet, elimi bayağı rahatsız ediyordu, parmak uçlarımı sızlatıyordu ama yine de tutabiliyordum. Çünkü plastik, ısıyı yalıtır. Direkt iletmez. Ancak cam, metal direkt iletir, yalıtmaz. Yani senin Note 5 ile hissettiğin 35-40 dereceyle, G3 ile hissettiğin 45-50 derece hemen hemen aynıdır.

Edit: Metal kasada 41 dereceyi bile hissetmiyorum. Sen plastik kasada 43 derecede elleri yanıyor diyorsun. :D

f284effe4f1e029dd9bb358bd8c2b0f4.jpg

Son düzenleme:

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
43 derecede eli yanan kişinin eli hassastır. 43 dereceye sıcak mı diyorsunuz? Siz sıcaklık görmemişsiniz. :) Ben G2'yi 76 derecede kullandığımı bilirim. Evet, elimi bayağı rahatsız ediyordu, parmak uçlarımı sızlatıyordu ama yine de tutabiliyordum. Çünkü plastik, ısıyı yalıtır. Direkt iletmez. Ancak cam, metal direkt iletir, yalıtmaz. Yani senin Note 5 ile hissettiğin 35-40 dereceyle, G3 ile hissettiğin 45-50 derece hemen hemen aynıdır.

Edit: Metal kasada 41 dereceyi bile hissetmiyorum. Sen plastik kasada 43 derecede elleri yanıyor diyorsun. :D

f284effe4f1e029dd9bb358bd8c2b0f4.jpg
Okuduğunu mu anlamıyorsun sen asdfghjk
Bak diyorum ki note 1 saatte anca 38 derece oluyor g3 daha kısa sürede 43 dereceyi görebiliyor. Yani max 43 gördüm ya da dayımın eli 43 yandı da demedim . Daha önce ki mesajda dayımın teli neredeyse hiç kullanmadığını söylemiştim şimdi de rahatlıkla 45 dereceyi gördüğünü söyledim. Ya da çok rahat ısındığını kast ettim. Neyse g3 harika bir telefon ısınmıyor boşuna bana cevap yazmak için yorulmayın beyler. Harika harika.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İlk cümleden sonrasında yazdıklarının bir değeri kalmadı. Kolay gelsin..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben LG kullanmıyorum, sevgili Samsung Fanboyu..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sen önce git ailenden terbiyeyi, saygıyı öğren.. Sonra gel ben sana diğer bilmediklerini öğretirim..

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Sen önce git ailenden terbiyeyi, saygıyı öğren.. Sonra gel ben sana diğer bilmediklerini öğretirim..
Aynen kanki sen Samsung Fanboyu diyince terbiyesizlik yok ben deyince ayıp, neyse öğrenicez böyle şeyleri.
Neydi şimdi lg fanboyu demek mi terbiyesizceydi ,yoksa dediğimi anlamıyor musun diyip gülmek mi ? Tam çözemedim.

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Arkadaşlar burası kavga yeri değil. Lütfen uzatmayınız!

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Aynen kanki sen Samsung Fanboyu diyince terbiyesizlik yok ben deyince ayıp, neyse öğrenicez böyle şeyleri.
Neydi şimdi lg fanboyu demek mi terbiyesizceydi ,yoksa dediğimi anlamıyor musun diyip gülmek mi ? Tam çözemedim.
Saygi sınırlarını zorlamayın ve uslubunuza dikkat edin.

Mehmet4242

Asistan
Reaksiyon puanı
20
S6 yı g3 ten daha sıcak hale getiren utansın ben ne diyeyim :) kaldı ki "Biraz mantikli bakabilirsen cam telefonun plastik yahut metalden daha fazla isinacagini tahmin edebilirsin." Yahu ne tahmini ne mantığı elimde note 5 var dayım da teyzemde ve yengem de g3 var . 3 ü de ısınıyor hatta baya 45 derece filan oluyorlar. Sen hala direniyorsun falan diyorsun. Note 5 hiçbir zaman elimi yakmadı ama hem dayım hem diğerleri bana elinin yandığını anlatıyorlar. Ya da bana inanmıyorsan ,aslında durumu biliyorsun ama kabul etmiyorsun , YouTube da ısınma testleri var açar izlersin. 1 saat oyun oynayınca note 5 38 dereceyi anca görüyor g3 ise daha kısa sürede 42 43 dolaylarında dolaşıyor.

Bu arada bütün g3 ler aynı değil diye bir savunma olamaz ,g3 kötü diyorum ama hepsi öyle değil deniyor. Ben ne yapayım bin taneden biri iyiyse .
Neyse konu fazla uzamis ben g3 ten genel itibariyle memnunum isinma problemim yok. S6 miz var o isiniyor. Note 5 i kullanmadim. Ama yeni nesil bi cihaz iyidir. G3 ten memnun olmadigim noktalar da var.
Konuyu boylece sahsim adina kapatiyorum. Herkes kullandigi telefonu hayirla kullansin arkadaslar

SeksiGenç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Yahu arkadaşlar g5 için konuya girdim biri orda note5,p9 diyor diğeri Fanboy derdinde...lütfen açılan konu çerçevesinde konuşalım,almak istiyen kişilere alanlar yardımcı olsun.

SeksiGenç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Şimdi g5 2800 tl ye çıkınca önce bir güldüm sonra almak için lg markalarda beklemem gerektiğini bildiğim aklıma geldi...bir telefona 3000 tl vermek mantıklı gelmiyor,g5 in hızlı fiyat düşüşünün makul fiyata gelmesini bekledim.şuan hepsiburadada güvencesi ile 1900-2000 tl aralığına geldi.Ancak almadan once uzunsüre kullananlara danışmak mantıklı...aklımdaki soru işaretlerinden biri modüler yapısı,bu yapı sorun çıkartıyor mu? Ve başka sorunları varsa belirtirseniz sevinirim ...

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Arkadaşlar sanırım lg g5 ile ilgili sorularınızın cevapları geçmiş sayfalarda mevcut. Okursanız konuyu, cihaz hakkında yeterli bilgi var. Onlar dışında sorular olursa yanııtlamaktan zevk duyarım.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Şimdi g5 2800 tl ye çıkınca önce bir güldüm sonra almak için lg markalarda beklemem gerektiğini bildiğim aklıma geldi...bir telefona 3000 tl vermek mantıklı gelmiyor,g5 in hızlı fiyat düşüşünün makul fiyata gelmesini bekledim.şuan hepsiburadada güvencesi ile 1900-2000 tl aralığına geldi.Ancak almadan once uzunsüre kullananlara danışmak mantıklı...aklımdaki soru işaretlerinden biri modüler yapısı,bu yapı sorun çıkartıyor mu? Ve başka sorunları varsa belirtirseniz sevinirim ...
Yere düşmelerde yerinden oynayabiliyor ve malzemesi çok iyi değil.Ama,snapdragon 820+4 gb ram için telefon BELEŞ.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ekran parlaklık sorunu, hayalet ekran sorunu gibi bir kaç çeşit problemi mevcut. Modüler yapı telefonu hoyratça kullanmadıkça sıkıntı çıkartmaz ama genele bakıldığında g5 kullanıcıları pek memnun değil ya da istediği memnuniyeti bulamadı diyebiliriz. Fiyatı uygun olsada şu an için alınacak bir model değil BENCE. 2 hafta kullanıp sorun çıkınca değiştirmiştim.

SeksiGenç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ekran parlaklık sorunu, hayalet ekran sorunu gibi bir kaç çeşit problemi mevcut. Modüler yapı telefonu hoyratça kullanmadıkça sıkıntı çıkartmaz ama genele bakıldığında g5 kullanıcıları pek memnun değil ya da istediği memnuniyeti bulamadı diyebiliriz. Fiyatı uygun olsada şu an için alınacak bir model değil BENCE. 2 hafta kullanıp sorun çıkınca değiştirmiştim.

Telefonu hem kap hemde ekran camı ile kullanan biriyim,yaşadığın sorunları Yaşar mıyım?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Telefonu hem kap hemde ekran camı ile kullanan biriyim,yaşadığın sorunları Yaşar mıyım?
Bu sorunlar yazılımsal olduğu için kılıf veya cam filmi kullanman birşeyi değiştirmez. Sorunu yaşayıp yaşamaman şansına kalmış. Ayrıca g5 üretiminde 2.seri çıktımı piyasaya bilmiyorum ama g5 alıcam dersen son üretilen seriden al derim. Tabi çıktıysa.

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar sanırım lg g5 ile ilgili sorularınızın cevapları geçmiş sayfalarda mevcut. Okursanız konuyu, cihaz hakkında yeterli bilgi var. Onlar dışında sorular olursa yanııtlamaktan zevk duyarım.
Hocam adam 47 sayfayi tek tek mi okuyacak acaba benim sordugum soruyu bu vatandas nasil sormus ona yaniti kimler vermis. Biraz mantiksiz gibi 2. Bir soruyu yanitlamaya ucret istemiyorlar heralde

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Hocam adam 47 sayfayi tek tek mi okuyacak acaba benim sordugum soruyu bu vatandas nasil sormus ona yaniti kimler vermis. Biraz mantiksiz gibi 2. Bir soruyu yanitlamaya ucret istemiyorlar heralde
Aynı sorulara sürekli cevap vermekte sıkıcı oluyor. Tek tek okumaya gerek yok ayrıca. Hızlıca göz atılabilir.

SeksiGenç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

Aynen, bende uzun süredır takip edıyordum.Bazı yabancı kaynaklar var ama benım İngilizcem iyi olmadığı için pek anlamadım.cat değeri daha düşükmüş,onu anlayabıldırm.ancak ıkıncı sim sd card özelliğini bloke ediyor mu,etmıyor mu anlamadım.sanırım etmıyor.

SeksiGenç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Şimdi hepsiburada g5 i takip ediyoruzda,sonra elimizde kalmasın bu telefon? G4 alanların çoğu pişman anakart gibi ciddi sorunlar var.şimdi 2000 tl ye ithalatçı garantili g5 alsak mağdur olmayız değil mi? Yoksa 270 tl daha fazla verip resmi dis. Garantili almak daha mı mantıklı??

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Şimdi hepsiburada g5 i takip ediyoruzda,sonra elimizde kalmasın bu telefon? G4 alanların çoğu pişman anakart gibi ciddi sorunlar var.şimdi 2000 tl ye ithalatçı garantili g5 alsak mağdur olmayız değil mi? Yoksa 270 tl daha fazla verip resmi dis. Garantili almak daha mı mantıklı??
G5 alma bence. Bende aldım memnun kalmadım. Alanlarında memnun olmadığını gözlemliyorum. 2 ayda 600 tl düştü fiyatı. Hayalet ekran, ekran parlaklık sorunu gibi çeşitli sıkıntıları mevcut. G5 yerine htc 10, s7 veya beklerseniz note 7 öneririm.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
G5 alma bence. Bende aldım memnun kalmadım. Alanlarında memnun olmadığını gözlemliyorum. 2 ayda 600 tl düştü fiyatı. Hayalet ekran, ekran parlaklık sorunu gibi çeşitli sıkıntıları mevcut. G5 yerine htc 10, s7 veya beklerseniz note 7 öneririm.
Arı kovanına çomak soktun gibime geldi :D