Note 5 mi ? S7 mi ?

kurmayyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar ben bol fotograf cekmeyi seven , bol sosyal medya uygulamalari kullanan ve asiriya kacmadan oyun oynayan birisiyim sizce bana s7 mi daha uygun yoksa samsung galaxy note 5 mi?

Reaksiyon puanı
14
Bu saydığın özelliklere göre bence s7.Ama neden s7 alıyorsun biraz daha para biriktirip s7 edge al derim.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
S7 ile Note 5 bence alakasız olmuş sanırım sadece fiyata göre bir kıyas yapıyorsun. Bir kere cihaz boyutları çok farklı. Büyük ekranlı cihazların konforu bir başka olsa da kullanımda tek elle kullanım açısından sıkıntılar doğurabilir. Her ikisi de 2400 lira seviyesinde. Bence burada fiyat önemli değilse
S7Edge tercih et veya en azından yeni Note 6-7 nin çıkmasını bekle belki fiyatları bir miktar aşağı çekebilir. Kamera açısından sana şunları söyleyebilirim. S5-Note 4-S6 Ailesi- N5 in kamera sensörleri hepsi imx240 dır. Farklılık F değerlerindedir. S7 serisinde 12mp oluşuna aldanmamak lazım dikey 3000 px lik alana 4:3 olmasına rağmen çok daha içerik sığıyor.Hızlı odaklanan video kamera ve gece çekimleri kamera konusunda bir tercih sebebi olabilir. Distr. garantili Note 5 2000 lira olsa düşünmeden al derdim fakat bu vakitten sonra 32gb* lık dahili belleğinde dolayı tercih listesinin başında olmamalı. Bütçeni S7 Edge için zorla yada fiyatının düşmesini bekle derim.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar ben bol fotograf cekmeyi seven , bol sosyal medya uygulamalari kullanan ve asiriya kacmadan oyun oynayan birisiyim sizce bana s7 mi daha uygun yoksa samsung galaxy note 5 mi?
fotograf kalitesine önem veriyorsan ve gece çekimide yapıyorsan s7 derim kardeşim...

kurmayyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
fotograf kalitesine önem veriyorsan ve gece çekimide yapıyorsan s7 derim kardeşim...
Ben genellikle sabah fotograf cekiyorum oda yolda mesela guzel bir cicek vs seyleri ve genellikle sosyal medya kullanıyorum yani buyuk ekran note 5 bana daha guzel geliyor peki senin fikrin nedir

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Ben genellikle sabah fotograf cekiyorum oda yolda mesela guzel bir cicek vs seyleri ve genellikle sosyal medya kullanıyorum yani buyuk ekran note 5 bana daha guzel geliyor peki senin fikrin nedir
o zaman note 5 alınır kardeşim...