• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Klavyeye su döküldü çalışmıyor.

Buz Mavisi

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Klavyeye su döküldü hemen arkasini actim vidalari soktum o seffaf kisim tuslarin algilandigi manyetik sey islanmis hemen sildim kuruladim tekrar kapagini kapattim ama calismiyor ne yapmam lazim ?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Hemen kapamasaydın keşke. Bazı tuşlar basmıyorsa; üzerinde devre olan plastik tabakalardan ıslak olan kalmıştır. Eğer ışık, vs. hiç tepki vermiyorsa; geçmiş olsun.

Buz Mavisi

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hemen kapamasaydın keşke. Bazı tuşlar basmıyorsa; üzerinde devre olan plastik tabakalardan ıslak olan kalmıştır. Eğer ışık, vs. hiç tepki vermiyorsa; geçmiş olsun.
Hocam isiklar yaniyorda hicbir tus islev yapmiyor bi kaci islem yapmasa neyse ama hicbiri calismiyor klavye cop mu oldu simdi biraz daha bekleyeyim mi.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Tekrar açıp kurumasını bekleyin o zaman. 3 kat devre plastiklerinin her birini dikkatlice ayırıp kuru olduğundan emin olun. Sonra tekrar toplayın. Kapatırken. Plasik devrelerin Işıkların oradaki karta iyi oturup yerine tam bastığından da emin olun.