Klavyeme çay döküldü

Packard_Bell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar,
Arkadaslar 1 saat önce keyifli keyifli saat 5 çayımı iciyor bilgisayarimla da oynuyordum kii yarisi dolu cay bardagi klavyeme döküldü basta bise olmaz diye dusundum ama tedbiri almaya calistm tabiki hemen ters cevirdim o arada ustumu silip geldm sonra bilgisayari sildim fön tuttum fln iste bi actim her sey normal bilgisayar i acacaktm ki bi baktm klavyenin bazi tuslarina bastigimda 3 karakter giriyor bazisi hic islemiyor suan tekrar bilgisayari ucgen seklinde yere bakacak sekilde bekletiyorum lutfen ne yapmam gerekiyor yardim edin bilgisayar benim degil abimin o da askerde atarsa 3 tabi gelinceye kadar cozmem gerekiyor acil yardim Lutfenn!!!

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Klavyeyi sök içini nemli bir bezle sil. Sonra kurut. Tekrar tak çalışır

Packard_Bell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Laptop nasil sokeyim ki

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir yolunu bulup bilgisayar in sifresini actm suan açık duruyor bilgisayar ne yapmaliyim?

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Laptop olduğunu anlayana kadar 3 kere okudum :D profesyonel yardim almalisin bence, yani bilen birimlerinden. Çünkü bu tur durumlarda sonradan çıkıyor acısı

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Klavye kısa devre olmuş tamamen kurutmadan tuşlara bastığın için. Klavye değişecek. Laptop söküp takmayı bilmiyorsan hemen en yakın güvendiğin teknik servise git kargo süresi 1.5 gündür tabi aras veya yurtiçi ile gönderirlerse.

Packard_Bell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
'Weyıoğsdghklm' harfleri hic islemiyor i harfine bastigimda bosluk birakip i yaziyor . Tusuna bastigimda hem ses arttirma tusu hemde . Basiyor
Shift windows ctrl capslock tab
Ve daha fazla sorun kesin mi kisa devre diyosun