iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar cihazdan resimleri iCloud'a yedekliyordum, bir ara kapattım ama kapattığım aksam tekrar açtım bütün resimleri tekrar yüklemek istiyor ve yer yok diyor. Cihazdaki yedeklemeyi kapatmadan önceki resimler duruyor. Cihaz değiştirmedim, niye böyle yaptı olan resimleri yedeklemeden yenilerini yedeğe ekilmesi gerekmiyor mu? Her kapatıp açmaya bu kadar veri mi yedeklemeyeceğiz ?
iCloud'u kapatınca içindeki bütün verileri siliyordu sanırım. Sonradan açtığında da telefonda, icloud'a sığmayacak kadar çok veri varsa o yüzden bu durumla karşılaşmış olabilirsin. Aklıma gelen tek mantıklı açıklama bu.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
iCloud'u kapatınca içindeki bütün verileri siliyordu sanırım. Sonradan açtığında da telefonda, icloud'a sığmayacak kadar çok veri varsa o yüzden bu durumla karşılaşmış olabilirsin. Aklıma gelen tek mantıklı açıklama bu.
iCloud u kapatınca verileri silmiyor, ama ben iCloud'u kapatmadım zaten, sadece fotoğrafların yedeklemesini devre dışı bıraktım ve iCloud'da fotoğraflar duruyordu. Yarın apple teknik servisi arayıp bir sorayım müsait olursam.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
iCloud u kapatınca verileri silmiyor, ama ben iCloud'u kapatmadım zaten, sadece fotoğrafların yedeklemesini devre dışı bıraktım ve iCloud'da fotoğraflar duruyordu. Yarın apple teknik servisi arayıp bir sorayım müsait olursam.
O zaman çok garip bir durum. Biz icloud'u kapatırken içini de silme seçeneğini seçmiştik, aklımda o kalmış.

barney

Asistan
Reaksiyon puanı
93
note 4den sonra ilk iphone deneyimim, 10 gündür kullanıyorum şuan için memnunum, tek sıkıntım telefonun fiziksel yapısını fazla değiştirmeyecek ama darbelere karşı da tamamen savunmasız olmayacak bir kılıf bulamamam sanırım :/

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
note 4den sonra ilk iphone deneyimim, 10 gündür kullanıyorum şuan için memnunum, tek sıkıntım telefonun fiziksel yapısını fazla değiştirmeyecek ama darbelere karşı da tamamen savunmasız olmayacak bir kılıf bulamamam sanırım :/

İnce kılıflar var şeffaf olanlar.Ben kullanıyorum.

Zaten kullanma amacım arka çizikleri ve soyulmaları engellemek, masa üzerine koyarken vb durumlarda ihtiyacımı karşlıyor, sakın gidip orjinalini almayın 20 tl lik slikon kılıflar gayet iyi.

barney

Asistan
Reaksiyon puanı
93
İnce kılıflar var şeffaf olanlar.Ben kullanıyorum.

Zaten kullanma amacım arka çizikleri ve soyulmaları engellemek, masa üzerine koyarken vb durumlarda ihtiyacımı karşlıyor, sakın gidip orjinalini almayın 20 tl lik slikon kılıflar gayet iyi.

ince olanlar kamerayı korumasız bırakıyor ama değil mi?, spi.en markasının neo hybrid modelini aldım, ama kılıfın çerçevesi kılıfa tam oturmadı, zor bela onu hallettim telefonu taktım ama inanılmaz derece sıktı telefonu. çok zor takıp çıkarttım kılıfı. bir daha da takmadım zaten attım kenara. iphone 6nın kılıfıymış, arada pek bi kalınlık farkı yok ama ondan mı o kadar sıktı telefonu bilemedim

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
iOS 9.3.3 Developer Beta 1
Şarj süresi bu şekilde parlaklık oto 4G ve Wifi açık.
9.3.2 Final sürümde 1-1,5 saat daha fazla kullanım alıyordum bu arada onu belirteyim. Betalar batarya süresi odaklı olmuyor zaten. Yinede paylaşayım bilginiz olsun cihaz 6s.
56a1cb523b93d13e9f971955f813351c.jpg

20bbb5bd3505d47e93fd5c16885c9dab.jpg

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
ince olanlar kamerayı korumasız bırakıyor ama değil mi?, spi.en markasının neo hybrid modelini aldım, ama kılıfın çerçevesi kılıfa tam oturmadı, zor bela onu hallettim telefonu taktım ama inanılmaz derece sıktı telefonu. çok zor takıp çıkarttım kılıfı. bir daha da takmadım zaten attım kenara. iphone 6nın kılıfıymış, arada pek bi kalınlık farkı yok ama ondan mı o kadar sıktı telefonu bilemedim

Hayır. Benim kullandığım kılıf kameranın denk geldiği yerde çıkıntıya sahip. Yani telefonu masaya koysanız dahi kamera değil kılıf masaya temas etmiş oluyor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Benim kamera çıkıntısını koruyan birşey yok, sürekli de masaya koyarım ama masaya koyduğum zaman sürüklemem, şuan tek bir çizik yok.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Benim kamera çıkıntısını koruyan birşey yok, sürekli de masaya koyarım ama masaya koyduğum zaman sürüklemem, şuan tek bir çizik yok.

Ben kılıf kullanmayı hiç sevmiyorum ama işim gereği hep telefon elimde ya da masada. Kaygan olduğu için düşürmekten ve çizmemek için mecbur takıyorum.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben kılıf kullanmayı hiç sevmiyorum ama işim gereği hep telefon elimde ya da masada. Kaygan olduğu için düşürmekten ve çizmemek için mecbur takıyorum.
Bende genelde kılıf kullanmam ama bu cihaz elde çok kayıyıor.

Ben şu ürünü kullanıyorum (ürün) kamera çıkıntısından daha ince şuan.

tansel.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Spada marka injection model çok ince ve kamera lensi çıkıntısına sahip silikonlar var istenilen renge göre alınabilir. Oldukça sık, ince ve cihazı da çok iyi sarıyor.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
@hkndmrlp42 gözükmüyorsun ortalıkta :D
İş güç yoğunuz pek ilgilenemiyorum. 6s ile aran nasıl diye soracak olursan şöyle açıklayayım. İos denilen sistem profesyonel gerçekten. Androidin en üst seviyesindeki cepleri kullanmış biri olarak androidin ios yanında hala amatör kaldığını söyleyebilirim ama hız konusunda ciddi farklar yok. Donanım tarafında ise beni memnun etmedi. Ses ve kamera konusunda orta üst sınıf arasındaki android modeller gibi. Kişiselleştirme olayına girmiyorum öyle bir seçenek olsaydı ios eminim en iyisini yapardı çünkü altyapı sağlam. Onun dışında telefon çok kaygan düşürdüm ve ekranında kılcal olarak belki 30'dan fazla çizik var yerde süründü biraz. Ekran filmide olmayınca çizikler kaçınılmaz oldu. Bu aralar bir şanssızlık var bende g5 parlaklık 6s çizilme hadi hayırlısı.

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Android e amatör diyorsunuz ama nedense genelde amatörler ios u tercih ediyor :) android amiral gemileri gayet kullanisli daha yeni htc 10 a geçtim. ornegin telefona direkt film indirip izleyebiliyorum :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
İş güç yoğunuz pek ilgilenemiyorum. 6s ile aran nasıl diye soracak olursan şöyle açıklayayım. İos denilen sistem profesyonel gerçekten. Androidin en üst seviyesindeki cepleri kullanmış biri olarak androidin ios yanında hala amatör kaldığını söyleyebilirim ama hız konusunda ciddi farklar yok. Donanım tarafında ise beni memnun etmedi. Ses ve kamera konusunda orta üst sınıf arasındaki android modeller gibi. Kişiselleştirme olayına girmiyorum öyle bir seçenek olsaydı ios eminim en iyisini yapardı çünkü altyapı sağlam. Onun dışında telefon çok kaygan düşürdüm ve ekranında kılcal olarak belki 30'dan fazla çizik var yerde süründü biraz. Ekran filmide olmayınca çizikler kaçınılmaz oldu. Bu aralar bir şanssızlık var bende g5 parlaklık 6s çizilme hadi hayırlısı.
Bende normal jelatın kullanıyorum, kırılmaz denilenlerden takmıyorum, hem kötü gözüküyor hemde tam anlamıyla kırılmaz değiller :D