Lazzz
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 3,278
iPhone ile sıkıntısız yazıyorum da iPad biraz zorluyorDiğer konularda yazdığın son mesajlarda da epey hata gördüm ve anladım başka cihazdan yazdığını.![]()

iPhone ile sıkıntısız yazıyorum da iPad biraz zorluyorDiğer konularda yazdığın son mesajlarda da epey hata gördüm ve anladım başka cihazdan yazdığını.![]()
iCloud'u kapatınca içindeki bütün verileri siliyordu sanırım. Sonradan açtığında da telefonda, icloud'a sığmayacak kadar çok veri varsa o yüzden bu durumla karşılaşmış olabilirsin. Aklıma gelen tek mantıklı açıklama bu.Arkadaşlar cihazdan resimleri iCloud'a yedekliyordum, bir ara kapattım ama kapattığım aksam tekrar açtım bütün resimleri tekrar yüklemek istiyor ve yer yok diyor. Cihazdaki yedeklemeyi kapatmadan önceki resimler duruyor. Cihaz değiştirmedim, niye böyle yaptı olan resimleri yedeklemeden yenilerini yedeğe ekilmesi gerekmiyor mu? Her kapatıp açmaya bu kadar veri mi yedeklemeyeceğiz ?
iCloud u kapatınca verileri silmiyor, ama ben iCloud'u kapatmadım zaten, sadece fotoğrafların yedeklemesini devre dışı bıraktım ve iCloud'da fotoğraflar duruyordu. Yarın apple teknik servisi arayıp bir sorayım müsait olursam.iCloud'u kapatınca içindeki bütün verileri siliyordu sanırım. Sonradan açtığında da telefonda, icloud'a sığmayacak kadar çok veri varsa o yüzden bu durumla karşılaşmış olabilirsin. Aklıma gelen tek mantıklı açıklama bu.
O zaman çok garip bir durum. Biz icloud'u kapatırken içini de silme seçeneğini seçmiştik, aklımda o kalmış.iCloud u kapatınca verileri silmiyor, ama ben iCloud'u kapatmadım zaten, sadece fotoğrafların yedeklemesini devre dışı bıraktım ve iCloud'da fotoğraflar duruyordu. Yarın apple teknik servisi arayıp bir sorayım müsait olursam.
Evet o var ama o başka, o fotoğraf yayını olması lazım, bendekı fotoğraf yayını değil.O zaman çok garip bir durum. Biz icloud'u kapatırken içini de silme seçeneğini seçmiştik, aklımda o kalmış.
Aynen sanırım öyle bir şeydi. Yarım iphone kullanıcısı bu kadar oluyor.Evet o var ama o başka, o fotoğraf yayını olması lazım, bendekı fotoğraf yayını değil.
Neyse yarın şu işin aslını öğreneyim neymiş sorunu çözebilirsen cevabını atarımAynen sanırım öyle bir şeydi. Yarım iphone kullanıcısı bu kadar oluyor.![]()
note 4den sonra ilk iphone deneyimim, 10 gündür kullanıyorum şuan için memnunum, tek sıkıntım telefonun fiziksel yapısını fazla değiştirmeyecek ama darbelere karşı da tamamen savunmasız olmayacak bir kılıf bulamamam sanırım :/
İnce kılıflar var şeffaf olanlar.Ben kullanıyorum.
Zaten kullanma amacım arka çizikleri ve soyulmaları engellemek, masa üzerine koyarken vb durumlarda ihtiyacımı karşlıyor, sakın gidip orjinalini almayın 20 tl lik slikon kılıflar gayet iyi.
ince olanlar kamerayı korumasız bırakıyor ama değil mi?, spi.en markasının neo hybrid modelini aldım, ama kılıfın çerçevesi kılıfa tam oturmadı, zor bela onu hallettim telefonu taktım ama inanılmaz derece sıktı telefonu. çok zor takıp çıkarttım kılıfı. bir daha da takmadım zaten attım kenara. iphone 6nın kılıfıymış, arada pek bi kalınlık farkı yok ama ondan mı o kadar sıktı telefonu bilemedim
Benim kamera çıkıntısını koruyan birşey yok, sürekli de masaya koyarım ama masaya koyduğum zaman sürüklemem, şuan tek bir çizik yok.
Bende genelde kılıf kullanmam ama bu cihaz elde çok kayıyıor.Ben kılıf kullanmayı hiç sevmiyorum ama işim gereği hep telefon elimde ya da masada. Kaygan olduğu için düşürmekten ve çizmemek için mecbur takıyorum.
Urun guzelmis markasi var mi bulabilir miyim bunu acabaBakınız bu şekilde;
![]()
Urun guzelmis markasi var mi bulabilir miyim bunu acaba
peki teşekkürler, araştırayım internettenMalesef markası yok, kızılay avm içerisindeki kılıf satan stantlardan aldım. 20 tl fiyatı.
İş güç yoğunuz pek ilgilenemiyorum. 6s ile aran nasıl diye soracak olursan şöyle açıklayayım. İos denilen sistem profesyonel gerçekten. Androidin en üst seviyesindeki cepleri kullanmış biri olarak androidin ios yanında hala amatör kaldığını söyleyebilirim ama hız konusunda ciddi farklar yok. Donanım tarafında ise beni memnun etmedi. Ses ve kamera konusunda orta üst sınıf arasındaki android modeller gibi. Kişiselleştirme olayına girmiyorum öyle bir seçenek olsaydı ios eminim en iyisini yapardı çünkü altyapı sağlam. Onun dışında telefon çok kaygan düşürdüm ve ekranında kılcal olarak belki 30'dan fazla çizik var yerde süründü biraz. Ekran filmide olmayınca çizikler kaçınılmaz oldu. Bu aralar bir şanssızlık var bende g5 parlaklık 6s çizilme hadi hayırlısı.@hkndmrlp42 gözükmüyorsun ortalıkta![]()
Bende normal jelatın kullanıyorum, kırılmaz denilenlerden takmıyorum, hem kötü gözüküyor hemde tam anlamıyla kırılmaz değillerİş güç yoğunuz pek ilgilenemiyorum. 6s ile aran nasıl diye soracak olursan şöyle açıklayayım. İos denilen sistem profesyonel gerçekten. Androidin en üst seviyesindeki cepleri kullanmış biri olarak androidin ios yanında hala amatör kaldığını söyleyebilirim ama hız konusunda ciddi farklar yok. Donanım tarafında ise beni memnun etmedi. Ses ve kamera konusunda orta üst sınıf arasındaki android modeller gibi. Kişiselleştirme olayına girmiyorum öyle bir seçenek olsaydı ios eminim en iyisini yapardı çünkü altyapı sağlam. Onun dışında telefon çok kaygan düşürdüm ve ekranında kılcal olarak belki 30'dan fazla çizik var yerde süründü biraz. Ekran filmide olmayınca çizikler kaçınılmaz oldu. Bu aralar bir şanssızlık var bende g5 parlaklık 6s çizilme hadi hayırlısı.
Hocam 6S den memnun musun acaba?Bende normal jelatın kullanıyorum, kırılmaz denilenlerden takmıyorum, hem kötü gözüküyor hemde tam anlamıyla kırılmaz değiller![]()
6s kullanmıyorum ben, normal 6 kullanıyorum memnunum.Hocam 6S den memnun musun acaba?
Hocam 6S konusuna yazınca bende 6S kullanıyorsun sandım kusuruma bakma6s kullanmıyorum ben, normal 6 kullanıyorum memnunum.
Problem değil, ben her konuya yazıyorumHocam 6S konusuna yazınca bende 6S kullanıyorsun sandım kusuruma bakma![]()