- Reaksiyon puanı
- 816
Z1 vardı bende deneme amaçlı cesme altına soktum bi kac defa birde soğusun diye buzluğa atiyodum 

Snapdragon işlemciler bu güne kadar hep diğerlerine nazaran daha fazla ısınmıştır. 820 yi bayağı geliştirmişler. Isınma sorununun da çözülmüş olması lazım.Z1 vardı bende deneme amaçlı cesme altına soktum bi kac defa birde soğusun diye buzluğa atiyodum![]()
Elektronik aletler sıvı ile temasa girdiğinde bu elektronik aletler herhangi bir elektrikakımı ile çalışmıyorsa devreden geçen bir elektrik olmaz bu da suyun iletkenliği ile diğer devrelere temas etmez ve sonuçta temassızlık olduğu için hiçbir sorun teşkil etmez, ama sudan çıktıktan sonra devrelerin iyice kurumasını beklemeyin veya kuru bir bezle temizlemek daha doğru olur. Bende bunu deneyimledim. Eskiden 1 GB boyutunda HP USB'm vardı yıllar önce çamaşır makinesine bile girdi sorun çıkmadıSu geçirmezlik sadece lastikle sağlanmıyor. Bazı cihazlarda elektronik devreleri özel bir malzemeyle kaplıyorlar, cihazın içine su girse de parçalar korunuyor. Ayrıca elektrik almadığı ve uzun süre suya maruz bırakılmadığı sürece elektronik cihazlar sudan etkilenmez. Bunun 3 örneğini yaşadım.
2 tanesi, samsung kulaklık ve dual usb otg flash bellek çamaşır makinesinde 40 derecede yıkandı ama hiçbir şey olmadı.
Diğerinde de, Lg g2'yi suya düşürdüm. Anında kapattım ve kuruttum. Kullanmaya devam ettim. Hiç sıkıntı çıkarmadı.
Yok yok haklısın. Telefonumun şarj girişinde lastik var etrafını sarıyor musluğa tutuyorum suyu iten basit sistem var bunu çok sevdim.Elektronik aletler sıvı ile temasa girdiğinde bu elektronik aletler herhangi bir elektrikakımı ile çalışmıyorsa devreden geçen bir elektrik olmaz bu da suyun iletkenliği ile diğer devrelere temas etmez ve sonuçta temassızlık olduğu için hiçbir sorun teşkil etmez, ama sudan çıktıktan sonra devrelerin iyice kurumasını beklemeyin veya kuru bir bezle temizlemek daha doğru olur. Bende bunu deneyimledim. Eskiden 1 GB boyutunda HP USB'm vardı yıllar önce çamaşır makinesine bile girdi sorun çıkmadı
Not: Bu yazdıklarımızdan sonra yapacağınız herhangi bir olaydan biz sorumlu değiliz bunu buraya yazayım, sonuçta burası Türkiye![]()
Bir rakamı eksik yazsan veya yanlış olmasa bile eksik işlem yapsan gidiyor soru. Matematikten 10 çektim bende hiç de üzülmüyorum amannnnnSorularda şu ufak hataları yapmaktan bıktım. Bakalım matematik finalinden kaç alacağım?
Üniversitede misin? Değilsen pek anlamazsın halimizden. Üzülmemek veya kafaya takmamak elde değil.Bir rakamı eksik yazsan veya yanlış olmasa bile eksik işlem yapsan gidiyor soru. Matematikten 10 çektim bende hiç de üzülmüyorum amannnnn![]()
Android M ile onu engelledirler şükür ki.Bi uygulama yükleyecegiz donumuzun rengine kadar ögrenmek istiyorlar. Allah bildigi gibi yapsin.
Hiç bir şeyi takmıyorum. Zamanı gelince düşünürümÜniversitese misin? Değilsen pek anlamazsın halimizden. Üzülmemek veya kafaya takmamak elde değil.![]()
Aman diyeyim dikkatli olun. Dolandırıcılar fırıl fırıl ortada. Geçenlerde beni aradılar polisiz diye bende bir şeyler söyledim ana avrat küfür etti kapattı pislik adam.Android M ile onu engelledirler şükür ki.
BombasticYeni nickim nasıl olmuş arkadaşlar?
Teşekkür ederim senin nick de bomba. Avatarına baktıkça içim açılıyorBombastic![]()
Hangi uygulama o.Bi uygulama yükleyecegiz donumuzun rengine kadar ögrenmek istiyorlar. Allah bildigi gibi yapsin.
Hepsi istiyor. KitKat kullaniyorum ben.Hangi uygulama o.
Kanka cloudy 3.3 rom atsana. Ben denemiştim güzeldi.Hepsi istiyor. KitKat kullaniyorum ben.
Android 6.0 a bakiyorum suan. Fantastik seyler düsünüyorum. Bakalim.Kanka cloudy 3.3 rom atsana. Ben denemiştim güzeldi.
Ben Matematik den 80 in üstünden alamam. Hiç 90 olmadı mesala.Üniversite hayatımın ilk AA notu matematikten geldi.100 beklerken 92 almanın üzüntüsü. [emoji14]
Hocaya 8 puanımı nereden kırdınız hocam. İşlem sırasını mı beğenmediniz deseydin. Tabi bunu arkadaşlarının yanında yapma. Linç girişimi olabilir. Özellikle düşük alanlardanÜniversite hayatımın ilk AA notu matematikten geldi.100 beklerken 92 almanın üzüntüsü. [emoji14]
Cm13 de yükleyebilirsin. Çok sade gelmezse güzel rom o da. Bende 6.0.1 güncellemesini bekliyorum. Stamina modu gelsin güzel olurAndroid 6.0 a bakiyorum suan. Fantastik seyler düsünüyorum. Bakalim.
Bizim hoca iyi valla 2 soru yaptım verdim kağıdı 30 verdiHocaya 8 puanımı nereden kırdınız hocam. İşlem sırasını mı beğenmediniz deseydin. Tabi bunu arkadaşlarının yanında yapma. Linç girişimi olabilir. Özellikle düşük alanlardan![]()
Lisede hiç ders çalışmazdım bende alamazdım ama ünide çalışınca oluyormuş onu anladımBen Matematik den 80 in üstünden alamam. Hiç 90 olmadı mesala.
Bunu dersem notumu düşürebilir yemiyo o yüzden.Hocaya 8 puanımı nereden kırdınız hocam. İşlem sırasını mı beğenmediniz deseydin. Tabi bunu arkadaşlarının yanında yapma. Linç girişimi olabilir. Özellikle düşük alanlardan![]()