Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
Seviyor musun sen? @ConfickerBelasi
Son düzenleme:
Yorumun için sağol.Evde kendim dumbell'larla çalışıyorum.Belki yanlış ölçmüşte olabilirim ama bu kadar da yanlış ölçeceğimi pek zannetmiyorum.En kötü ihtimalle 0,5 cm atmışımdır.Benim için buda bir şeyUzama dönemini iyi değerlendirmek lazım. Eğer böyle devam ediyorsa uzamanız fitnessa gidin.
Süt ve süt ürünlerini eksik etme sakın. Her gün kesinlikle 1 bardak süt. Klasik olacak belki de ama ileride faydasını göreceksin.Yorumun için sağol.Evde kendim dumbell'larla çalışıyorum.Belki yanlış ölçmüşte olabilirim ama bu kadar da yanlış ölçeceğimi pek zannetmiyorum.En kötü ihtimalle 0,5 cm atmışımdır.Benim için buda bir şey![]()
yok ben sadece izlemesini seviyorum oreo çok pahalı eti negro varken almam onu...Seviyor musun sen? @ConfickerBelasi
6.8 tablet mi bu son zamanlarda haberleri takip etmedim.Zenfone 3 Ultra ne öyle ya. 6.8" ekranın arkasına ses tuşu koymak nedir? Tuşları orada unutmuşlar gibi duruyor.
Telefon hocam phablet diyebilirirz.6.8 tablet mi bu son zamanlarda haberleri takip etmedim.
Ben de şuan 176 yım. Geçen yıl ben de çalıştım bana çok fayda etmemişti.Yorumun için sağol.Evde kendim dumbell'larla çalışıyorum.Belki yanlış ölçmüşte olabilirim ama bu kadar da yanlış ölçeceğimi pek zannetmiyorum.En kötü ihtimalle 0,5 cm atmışımdır.Benim için buda bir şey![]()
İşlerimi bitireyim bir bakayım neymiş nasılmış.Telefon hocam phablet diyebilirirz.
Asus Zenfone 3 Ultra Ön İnceleme - ShiftDelete.Net
Ön incelemesine baktım fena değil ama çok büyük ben 5.7 ile cebelleşiyorumİşlerimi bitireyim bir bakayım neymiş nasılmış.
telefon gerekirse senin için kenidi feda eder onu adamın kafasına vurunca feleği şaşar...6.8 tablet mi bu son zamanlarda haberleri takip etmedim.
ben şansımı deneyeyim.Aile ortalamasına bakınca baba+anne+13/2 yapınca 1.68,5 falan çıkıyor.Birde dışarıdan iyi beslenmeyle sporla 5 cm daha uzayabiliyormuşsun.Kimisi üniye gidiyor boy atıyor.Kimisi askere gidip 3-4cm boy atıp geliyor.Hala şansım var diye düşünüyorum daha 18 bile bitmedi.Boy ölçülerimi paylaşıcam sizlerle bakalım işe yarayacak mı. (1.63'tüm bu sabah ölçtüm 1.65 falandı ama yanlış ölçmüşte olabilirim bir iki haftaya daha net olur)Ben de şuan 176 yım. Geçen yıl ben de çalıştım bana çok fayda etmemişti.
Bu arada bence forumda "Favori Konularım" adlı bir şey olsa da.Mesela 2 adet dumbell ile vücut geliştirme konusunu hiç aramasam.Yerimi aynı işi görüyor ama bir paylaşayım dedim.
Bizde finalden 35 altı alan direk kalıyor. İsterse vize ve quiz 100 oldun finalde 35 üzeri almak zorundasın.Evet. Vizelere 40-90 Arası. Finaller 20-30![]()
Bizde 41 idi.Bizde finalden 35 altı alan direk kalıyor. İsterse vize ve quiz 100 oldun finalde 35 üzeri almak zorundasın.
Bizde final 50Bizde finalden 35 altı alan direk kalıyor. İsterse vize ve quiz 100 oldun finalde 35 üzeri almak zorundasın.
Fırat Üniversitesi zorluyo...Bizde de 50 idi...Ahh bee 49 ile ne arkadaşlar kaldı, yalvardıBizde final 50![]()
Spot/ Replika ürün sandım. O ne biçim bir alt tuş dizaynı..
![]()
Htc 10 daha beter.Spot/ Replika ürün sandım. O ne biçim bir alt tuş dizaynı..
![]()
Onlar yanlış oluyor. Aile ortalamasına bakmak. Benim annem ve babam uzun değiller. Dedem 2 metreden uzundu. Ama tabi onlar sulak alanlarda yetişti. Bildiğim kadarıyla en sağlıklı olan kemik yaşı testi. Sol bileğin röntgeni mi ne çekiliyor. Bazen hiç belli olmuyor. Bizim hocalar anlatıyordu. Lise sonda onlar 175 falanken omuzların altına gelen bir çocuk varmış. 18 inden sonra birden uzayıp 188 olmuş. Annesi babası uzunmuş sanırım. Şeyi deniyebilirsiniz sütün içine çiğ yumurta atıp içince boy uzuyor. Ama tehlikeli çiğ yumurtadan hastalık bulaşabiliyor.ben şansımı deneyeyim.Aile ortalamasına bakınca baba+anne+13/2 yapınca 1.68,5 falan çıkıyor.Birde dışarıdan iyi beslenmeyle sporla 5 cm daha uzayabiliyormuşsun.Kimisi üniye gidiyor boy atıyor.Kimisi askere gidip 3-4cm boy atıp geliyor.Hala şansım var diye düşünüyorum daha 18 bile bitmedi.Boy ölçülerimi paylaşıcam sizlerle bakalım işe yarayacak mı. (1.63'tüm bu sabah ölçtüm 1.65 falandı ama yanlış ölçmüşte olabilirim bir iki haftaya daha net olur)
Ben Fizik 1 den 49,4 de kaldımFırat Üniversitesi zorluyo...Bizde de 50 idi...Ahh bee 49 ile ne arkadaşlar kaldı, yalvardı![]()
İnsafsızlar 1 puan vermediler mi?Ben Fizik 1 den 49,4 de kaldım![]()
Malesef o yüzden 1.8'i geçemedim şimdide sınıfı geçemiyorum.İnsafsızlar 1 puan vermediler mi?
Beni zamanında ehliyet sınavından 69 puanla sağlıktan bıraktılar aklıma geldiİnsafsızlar 1 puan vermediler mi?