- Reaksiyon puanı
- 1,317
Benimki faturasız biraderkardeş hevesini kırmak istemem ama ankara büyükşehir belediyesi her türlü parayı alıyoramcamların doğalgazı ön yüklemeli ve 0.000 olmasına rağmen gaz gelmeye devam ediyormuş.. kullanmışlar 2-3 ay
sonra kullandıklarından daha fazla parayla ödemişler.. neden arıza var bize söylemiyorsunuz diye bi de arıza parasını kitlemişler
diyeceğim o ki pek şeetme![]()
EVEThala devam ediyormu kardes sinirsiz internet
O da büyük risk.Diğer yorumları okumadan yazıyorum, faturalı kullanıyorsam bazen son 12 saat içindeki kullanımları yansıtmıyorlar.
Sırf bu yüzden tekrar faturasıza geçeceğim, nereden bileyim ben son 12 saat ne kullandım , zor okuyor böyle.O da büyük risk.![]()
Telefonun mobil veri kullanım istatistiklerinden bakabilirsin.Sırf bu yüzden tekrar faturasıza geçeceğim, nereden bileyim ben son 12 saat ne kullandım , zor okuyor böyle.
Genelde telefondaki veriler ile operatördeki kullanım sürekli farklı çıkıyor ne hikmetse, bir defa bir hayli ücret ödedim o yüzden.Telefonun mobil veri kullanım istatistiklerinden bakabilirsin.
Uploadları yansıtıyorlar zaten normal kotadan düşüyor o da.Bir de operatörler, uploadları da kotaya yansıtabiliyor.
Telefon, uploadları göstermiyor. Aradaki fark da bu yüzden çıkıyor.Uploadları yansıtıyorlar zaten normal kotadan düşüyor o da.
İyi de siz hala internete paramı veriyonuz
Evet açıkmışda benim ayar kapalı
Ben kullandım denemelisiniz benceoh beleş hayat![]()