Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bu güvenlik güncellemesi tam olarak ne işe yarıyor arkadaşlar

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Yapdim hocam sagolun benim bundan haberim yokdu sayet telefon sigmiyor :) siz nasil cozum buldunuzz buna
Bende bulamadim.elimle ekrani tam alacak sekilde koyup tutuyorum.simdilik boyle bir tarzanca cozum buldum eve gidince bir seyler deneyecegim artik :)

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Gözlüğü bende baya aradım ama bulamadım gerçekten iyi bişiyse datıcılardan bulucam(yarın konyada halk kesin balık ekmek satar gibi bu gözlüğü satcak eminim:))

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Bende bulamadim.elimle ekrani tam alacak sekilde koyup tutuyorum.simdilik boyle bir tarzanca cozum buldum eve gidince bir seyler deneyecegim artik :)
Hahaha soyle birsey farkettm 1 2 dakika bakinca gozlerim agridi sizdede oldumu

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Gözlüğü bende baya aradım ama bulamadım gerçekten iyi bişiyse datıcılardan bulucam(yarın konyada halk kesin balık ekmek satar gibi bu gözlüğü satcak eminim:))
Emin olun degmez yukaridada yazdm zaten 2 saat aradm ana bayisine bile gittim zorla buldum baskada bulamadm 1 tl lik sey tabiki o ayri ama emin olun
aman aman bisey degil sahsen ben letgo da satisa cikardm 15 tl yazdm isteyen varmi diye alici cikti simdi 25 yazdim demekki isteyen var :) merakim vardi merakimi aldim sahsen :)

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Emin olun degmez yukaridada yazdm zaten 2 saat aradm ana bayisine bile gittim zorla buldum baskada bulamadm 1 tl lik sey tabiki o ayri ama emin olun
aman aman bisey degil sahsen ben letgo da satisa cikardm 15 tl yazdm isteyen varmi diye alici cikti simdi 25 yazdim demekki isteyen var :) merakim vardi merakimi aldim sahsen :)
1 e aldin 25 e mi satacaksin.ahahahaha:)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Nasıl bir şey merak ettim şu gözlüğün fotoğrafını paylaşında bakalım. Alamadık bari görelim nasıl bişeymiş. :)

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
2c617594bc79f61a65280ee54e77b4ed.jpg

Matah birsey degil.burtel vr360 videilqrinda cok basarili yoksa digerlerini desteklemiyor goruntu bozuk cikiyor.ama acaba tele birseyde indirmek gerekiyormu hic bilmiyorum...:)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
2c617594bc79f61a65280ee54e77b4ed.jpg

Matah birsey degil.burtel vr360 videilqrinda cok basarili yoksa digerlerini desteklemiyor goruntu bozuk cikiyor.ama acaba tele birseyde indirmek gerekiyormu hic bilmiyorum...:)

Hic yoktan iyidir ben daha dokuntu bisey bekliyordum. :) Daha once haberim olsaydi keske. Millet supurmus bir tane bile bulamadim.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Sporseverler, Sabah'ın armağanı sanal gerçeklik gözlükleriyle, akıllı telefon a+ Apple iPhone iOS ve Android uygulamalarından "360 Derece Maç Keyfi" seçimi yaparak ZTK final maçını 360 derece canlı izleyebilecek; saha içine yerleştirilmiş kamera ikonlarından dilediklerini tıklayarak maçı o kameranın sağladığı 360 derecelik açıdan takip edebilecekler.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Sporseverler, Sabah'ın armağanı sanal gerçeklik gözlükleriyle, akıllı telefon a+ Apple iPhone iOS ve Android uygulamalarından "360 Derece Maç Keyfi" seçimi yaparak ZTK final maçını 360 derece canlı izleyebilecek; saha içine yerleştirilmiş kamera ikonlarından dilediklerini tıklayarak maçı o kameranın sağladığı 360 derecelik açıdan takip edebilecekler.
Hocam aslinda durum oyle degil :) 1.si bizim telefonlar sigmiyor max 5 inch oda 4.7inchlik ip6 bile zorlanarak sigdi 2.si gozunuze gelen lenser kalitesiz bugulu gosteriyor ve 3.su emin olun90 dakika elinizde yuzunuze yapisik tutmak istemezsiniz :) 1.sebep elinizle surekli tutmaniz gerek yuzunuze yapisik 2.sebep 1 2 dakikadan fazla bakinca gozleriniz agriyor kisaca 1tl lik malzeme :)

ysfkrknc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merhaba. bugun sabah telefonumu sarja taktım ve hızlı sarj baglandı yazısı cıkmadı. hızlı sarj ozelliği devrede oldugu halde. hızlı sarj cihazı baglandı yazmıyor ve neredeyse sarj olmuyor. neden acaba

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Arkadaslar merhaba. bugun sabah telefonumu sarja taktım ve hızlı sarj baglandı yazısı cıkmadı. hızlı sarj ozelliği devrede oldugu halde. hızlı sarj cihazı baglandı yazmıyor ve neredeyse sarj olmuyor. neden acaba

Ya kabloda ya da adaptorde bir sorun vardir. Once kablo degistirip deneyin. Baktiniz hala ayni; hizli adaptor bulabilirseniz onunla deneyin.

Bekiradam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.
4 aydir Note 4 kullanıcısıyım snot sPen uygulamalarına ilk günden beri kuullaniyorum.
Son güncelleme ile Snot kamera uygulamasinda değişiklikler oldu.
Eski surume geçmek için fabrika ayarlarina dönüş yaptım ise yaramadı home ses tuşları ile rest attım yinede eski surume geçiş yapamadım.
Bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi lütfen ?

muratbey16

Asistan
Reaksiyon puanı
25
arkadaslar 5 1 1 de telefonla konusma yaparken baska arama geldıgınde ekranda cıkıyor ve tıtreme oluyodu sımdı o duurmu nasıl acıcaz aynı durum bende gıtmıs baskasıyla gorusuyor dıyor da

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Beyler home tuşuna çift basınca s voice ayarlı. Bunu degistiremiyor muyuz acaba? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.
4 aydir Note 4 kullanıcısıyım snot sPen uygulamalarına ilk günden beri kuullaniyorum.
Son güncelleme ile Snot kamera uygulamasinda değişiklikler oldu.
Eski surume geçmek için fabrika ayarlarina dönüş yaptım ise yaramadı home ses tuşları ile rest attım yinede eski surume geçiş yapamadım.
Bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi lütfen ?
601 e gecti isen eski spen surumune donemezsin...aslinda su anki cok daha iullanisli ve eklenkis yenilikler var.eger indirmedi isen samsung marketten spen eklentilerini indirmeni tavsiye edebilirim

Bekiradam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
601 e gecti isen eski spen surumune donemezsin...aslinda su anki cok daha iullanisli ve eklenkis yenilikler var.eger indirmedi isen samsung marketten spen eklentilerini indirmeni tavsiye edebilirim

Evet 601 sürümü görünüyor.
Teşekkür ederim eski uygulamada fotograftaki yaziları çeviriyorDu bunda sadece fotoğraf çekimi yapıyor o yüzden geçmek istemiştim. Biraz kurcalayinca yeni özellikleri keşfettim ok Google gibi.
Teşekkür ederim ilginize.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Arkadaşlar 18 mayıs ta gelen güncelleme ile birlikte
Pil kullanım tahmin süresi
Tam dolumdan sonra
İlk günler 10 saat
Sonra 11 saat 40 dakika
Bugün itibariyle 13 saat 20 dakika ya çıkmıştır.
Bilginize.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaşlar 18 mayıs ta gelen güncelleme ile birlikte
Pil kullanım tahmin süresi
Tam dolumdan sonra
İlk günler 10 saat
Sonra 11 saat 40 dakika
Bugün itibariyle 13 saat 20 dakika ya çıkmıştır.
Bilginize.
Dostum senin biraz az olmus sureler pilde sorun olabilirmi acaba.yada bastanmi yuklesen

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Dostum senin biraz az olmus sureler pilde sorun olabilirmi acaba.yada bastanmi yuklesen
Pil de bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü yaklaşık 1 günü çıkarıyor. WiFi ve data sürekli açık. Güç tasarrufu kapalı.
Önceden de 14 saat civarındaydı. Şimdi de eski kullanım süresine yaklaştı.Senin ne kadar gidiyor pil.