Çıkrıkcı
Profesör
Samsung bizi sasirtiyoraman dilimizi isiralim.sarj az biraz daha duzelirse 10 numara guncelleme vermis olacaklar
Yeni ceo isi biliyor. Aynen katiliyorum. Son güncelleme gelsede bende gecis yapsam.
Samsung bizi sasirtiyoraman dilimizi isiralim.sarj az biraz daha duzelirse 10 numara guncelleme vermis olacaklar
Bende lolipopda orta otomatik parlaklik wifi veya mobil verili 6 saat aliyordum rahat oyun olmazsa tabi simdi 5.1.1 deyim az sonra ekran suresini paylasicam karsilastirma yapariz kisa bi sekilde .Parlaklik ortada manuelde ayarli.sizde sanirimnlolipopda 5 saat civari ekran suresi aliyordunuz eski konusmalara gore..ben eski surumde 6 saat ekran aliyordum bundada 5 saat aliyorum su anda.ama bekleme suresi kesinlikle daha fazla.benim icin yeterli bu sureler ilerde bozulmazsa .birde bakalim yeni yama gelince ne olacak durum tabii
Dostum bi yanlisin var gibi....telefonu iki defa neredeyse %50 lere kadar sarj etmissin %15 lerden falan.yani aradaki o iki sarji ust uste kiysan bir sarj eder nerdeyse.Evet dostlar 5.1.1 ile tam dolum ile sureler bu sekilde parlaklik orta otomatik wifi yada mobilveri acik oyun yok sarj bir ara oglen gibi %30 falandi + %20 lik bir dolum daha yaptim kisaca %120 lik bir sarjin sureleri bunlar ne diyorsunuz
Allah allah okdr dolmusmu ya ben 50 lerde fln cekmisdim ama grafikden pek anlamam simdi dogrudur simdi sarjim sabaha kadar dolsun yarin aksama tekrar sonuclari atarim birden cok dusmesinin sebebi whatsapp ve haberde cok kaliyorum ondan dusus oldu yarin geceye dogru yine atarim hocam bu sefer ustune dolum yapilmamis tek dolum ile 5.1.1 kullanimda daha az harciyor onu bi resmilestiriyimDostum bi yanlisin var gibi....telefonu iki defa neredeyse %50 lere kadar sarj etmissin %15 lerden falan.yani aradaki o iki sarji ust uste kiysan bir sarj eder nerdeyse.tam ful dolum yapmadan net sonuc alamassin bence.ki oyun oynamamana ragmen sarjinda cok sert dususler var bence..bence 601 ile dunya kadar farklar alamazsin en fazla bir saat oynar arada..zaten sarjin sana yetiyorsa sorun da degildir sonuc olarak.
Olsun dostum farkinda olmadan takiyor sarja insan yogunlukta.sende iki defa takmissin.yani cihaz aslinda ilk sarjla bwraber 3 kez sarj gormus.bir ful iki 50 civari.zaten sohbetimizin konusu sarjlari mukayese etmek idi.tabiki 5.1 6.01 e gore daha uzun suruyor orasi kesin.ama cok farketmez en fazla bir saat fazla sure alirsin.buda kisiden kisiye gore onemi degisir tabi..simdi bende yeni guncellemeui bekliyorum bakalim ne olacak.601 in akiciligi hafifligi ve 5.1 deki isinmanin yokolmasi beni cezbeden nokta oldu.5 saat de ekran kullanimida yeter bana zaten..Allah allah okdr dolmusmu ya ben 50 lerde fln cekmisdim ama grafikden pek anlamam simdi dogrudur simdi sarjim sabaha kadar dolsun yarin aksama tekrar sonuclari atarim birden cok dusmesinin sebebi whatsapp ve haberde cok kaliyorum ondan dusus oldu yarin geceye dogru yine atarim hocam bu sefer ustune dolum yapilmamis tek dolum ile 5.1.1 kullanimda daha az harciyor onu bi resmilestiriyim![]()
Hocam valla ben 4.4.4 de memnundum 5.0.1 de isinma takilma yasiyodum 5..1.1 ilac olmusdu isinma sarjda sorum hic olmadi takilma 1 2 defa oldu zamaninda oda androidin sorunu zaten saf androiddede var yani 5.1.1 den hic sikayetci olmadim tema destegi disinda bilemiyorum marsmallow batarya ve isinmada beni husrana ugratti.belki kurulumda sorun olmus olablr bilmiyorm once bi kararlilik gelsin bataryada duzelme olursa suanki haline oranla ozaman gecmeyi dusunuyorum dedigim gibi yarina yeni resimleri atarm tek dolumlu halini ozaman anlarizOlsun dostum farkinda olmadan takiyor sarja insan yogunlukta.sende iki defa takmissin.yani cihaz aslinda ilk sarjla bwraber 3 kez sarj gormus.bir ful iki 50 civari.zaten sohbetimizin konusu sarjlari mukayese etmek idi.tabiki 5.1 6.01 e gore daha uzun suruyor orasi kesin.ama cok farketmez en fazla bir saat fazla sure alirsin.buda kisiden kisiye gore onemi degisir tabi..simdi bende yeni guncellemeui bekliyorum bakalim ne olacak.601 in akiciligi hafifligi ve 5.1 deki isinmanin yokolmasi beni cezbeden nokta oldu.5 saat de ekran kullanimida yeter bana zaten..
Arkadaslar sabah gazetesi bygun sanal gozluk dagitiyor kartondan.youtube da iyi videolarda 10 numara calisiyor.zaten gazete 1 tl.denemek isteyen alabilir bitmeden...youtube da vr box videolari en basarili ve gercek olanlari.ben denedim 1tl lik gozluge gire cok asarili
Ben baktım az önce Manuel olarak. Henüz bir güncelleme gelmedi ama?Arkadaşlar az önce güvenlik ilke güncellemesi geldi. Bilginize.
Her cihaza aynı anda gelmeyebilir. Zamanla tüm cihazlara gelir kanaatindeyim.Ben baktım az önce Manuel olarak. Henüz bir güncelleme gelmedi ama?
Hocam internette 23 mayis icin gecerli yaziyor bugu icin degil emin misinizArkadaslar sabah gazetesi bygun sanal gozluk dagitiyor kartondan.youtube da iyi videolarda 10 numara calisiyor.zaten gazete 1 tl.denemek isteyen alabilir bitmeden...youtube da vr box videolari en basarili ve gercek olanlari.ben denedim 1tl lik gozluge gire cok asarili
Az once aldim ben dostum..poset icerisinde kartondan birseyHocam internette 23 mayis icin gecerli yaziyor bugu icin degil emin misiniz
Bende 1 mayis 2016 gozukuyor sizde kac oldu tarihArkadaşlar az önce güvenlik ilke güncellemesi geldi. Bilginize.
Android güvenlik yaması düzeyi değil gelen güncelleme.Bende 1 mayis 2016 gozukuyor sizde kac oldu tarih
Normal guncelleme gibimi kontrol ediyoruz o zamanAndroid güvenlik yaması düzeyi değil gelen güncelleme.
Güvenlik ilkesi güncellemesi.
Ayarlar/Güvenlik kısmından kontrol edilebilir.
Ayarlar Güvenlik kısmından güvenlik ilke güncellemesini Manuel kontrol edebilirsiniz.Normal guncelleme gibimi kontrol ediyoruz o zaman
Aynen bende oradan bakdim son surum diyor.belki daha sonra gelir yada gelmistir.tesekkurler dostumAndroid güvenlik yaması düzeyi değil gelen güncelleme.
Güvenlik ilkesi güncellemesi.
Ayarlar/Güvenlik kısmından kontrol edilebilir.
Belki sizinki otomatik yapmış olabilir.Aynen bende oradan bakdim son surum diyor.belki daha sonra gelir yada gelmistir.tesekkurler dostum
Güvenlik ayarındaymis ben de cihaz hakkında bölümünden telefon guncellemesinden geliyor sanıyorum. Zaten otodaymiş güvenlik güncellemesi ayarı ve son güncellemeyi kurmuş. Teşekkürler tekrar.Her cihaza aynı anda gelmeyebilir. Zamanla tüm cihazlara gelir kanaatindeyim.
Hocam valla yalan olmasn dediginizden beri 14den fazla semtteki gazete satan heryeri gezdim millet 3 er 4 er ta e almis 1 1 bucuk saatten fazla aradm anabayisine gittim beni farkli bir bayii ye gonderdi son 1 tane kalmis kismetime aldm simdi ama nasl yapicaz bilemiyorum dokunsak yirtilacak cinsdenAz once aldim ben dostum..poset icerisinde kartondan birsey
YapdimHocam semaya gore yirtmadan yap...youtube da vr box videolari gercekci.onlara gozatarsin.cok cakma video var yoksa![]()
Aynen.ama vr box videolarina bak oblar hem olmasi gerekrigi gibi assagi tukqri bakabuliyorsun hem daha netYapdim![]()
ama 2 sorun var 1.si telefon buyuk sigmiyor malesef note4 2.si ip6 takdim sigdi cok benekli bugulu gosteriyor sanirim buyutec gibi bisy var goruntu net degil he suda var 1 tl lik malzemeden ne bekliyosun diyebilirsiniz oda ayri tabi
![]()
Yapdim hocam sagolun benim bundan haberim yokdu sayet telefon sigmiyor