Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Pmar01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Önce telefonun yedeğini alın bilgileriniz kaybolmasın sonrasında şu işlemleri yapacaksınız:

-Smart switch açıp telefonunuzu açık bir şekilde kablo ile pc ye bağlıyorsunuz.
-Smart switch telefonunuzu gördükten sonra sağ üstte "Daha fazla" yazan butona tıklıyorsunuz.
-Karşınıza çıkan seçeneklerden "Acil durum yazılımı kurtarma ve başlatma" yazanı seçiyorsunuz.
-Son olarak karşınıza iki seçenek daha çıkıyor. Siz "Cihaz başlatma" yazana geliyorsunuz hemen altta onayla yazısı çıkıyor zaten. (Cihazı başa döndürecek gibi bir yazı sonrasında onayla gibi seçenek sunuluyor.)
-Sırasıyla işlemleri onaylayacaksınız. Yazılanları da kabaca okuyun ne dediğini bilerek yapınınız.

Not: Yapılanlar sizi bağlayan işlemlerdir. Genellikle sorun çıkmaz. Ama elimizdekiler teknolojik aletlerdir aksilikler olabilir. Sorumluluk size aittir.
Not: Bu yapılan işlem 6.0.1 i yeniden yükler ve sorunlarınızdan büyük ihtimalle kurtulursunuz.
Söyledikleri yaptım fakan cihaz başlatmaya girdiğimde başlatma durumuna getirmeyi desteklemiyor lütfen müşteri hizmetlerimizke irtibat kurun yazıyor

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Söyledikleri yaptım fakan cihaz başlatmaya girdiğimde başlatma durumuna getirmeyi desteklemiyor lütfen müşteri hizmetlerimizke irtibat kurun yazıyor

Bir sorun var demek ki. Normalde oyle yapmamasi lazim. Bulundugunuz bolgedeki servise verin durumu izah edip. Onlar yazilimi guncelleyip verirler. Aksi takdirde o sorun devam edecektir. Yeniden yuklenince gececek bir sorun. Donanimsal degil yani.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
eyw ıyı guzelde bende orası saydam acılmıyor tıklanmıyor
Bellek kartini tiklayabiliyorsunuz gibi gorunuyor ama yani saydam degol gibi..eger tiklayamiyorsaniz sd cardinizi gormuyor sanirim cihaz.bir cokarip tekrar taksaniz kartimyada ayarlardan sd cardi cokari tikladiysaniz o da olabilir

Pmar01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir sorun var demek ki. Normalde oyle yapmamasi lazim. Bulundugunuz bolgedeki servise verin durumu izah edip. Onlar yazilimi guncelleyip verirler. Aksi takdirde o sorun devam edecektir. Yeniden yuklenince gececek bir sorun. Donanimsal degil yani.
Telefon aşırı ısınmasından belli şuan gidemiyorum görevden dolayı en kısa zamanda götürecem servise teşekkür ederim

muratbey16

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Bellek kartini tiklayabiliyorsunuz gibi gorunuyor ama yani saydam degol gibi..eger tiklayamiyorsaniz sd cardinizi gormuyor sanirim cihaz.bir cokarip tekrar taksaniz kartimyada ayarlardan sd cardi cokari tikladiysaniz o da olabilir
Bende ek hafıza kartı yok bisi takmadım yani telefona

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Hocam bizde sd kartin varda gormuyor saniyoruz resme bakarak.bi yanlis anlasilma olmus demekki.o zaman tek klasor yapin resimleri digerine tasiyarak olsun bitsin

Olay su aslinda benimde basima geldi;
Klasorlerde iki tane kamera dosyasi gorunmuyor ama galeri de ayriymis gibi gorunuyor cozum su:
Yeni ve eski cekilen fotolari kesip alacak ve pc ye atacak bundan sonraki cekilenler tek olarak galeri de gorunecek. Ya da sadece eski cektigi fotolari alacak. Denemesi lazim kisacasi.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Olay su aslinda benimde basima geldi;
Klasorlerde iki tane kamera dosyasi gorunmuyor ama galeri de ayriymis gibi gorunuyor cozum su:
Yeni ve eski cekilen fotolari kesip alacak ve pc ye atacak bundan sonraki cekilenler tek olarak galeri de gorunecek. Ya da sadece eski cektigi fotolari alacak. Denemesi lazim kisacasi.
Pc ye atmakla ugradamam derse Eski klasordekileri de yenisine kesip koysa yine olur.kamera zaten cekilenleri o yeni klasore atmaya devam edeecek

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Yeni klasor olusturmuyor kardesim mesele orda zaten.
Simdi soru yeni cekilen resimlerin farkli bir yeni olusan klasore atilmasi degilmi zaten.yani galerisinde bir eski cekdiklerinin oldugu eski klasor birde simdi cekdikenlerin atildigi yeni klasor var benim anladigim...bende sd kart var ama aynisi bendede oluyor her seferinde.Bende tekindeki resimleri diger klasore tasiyip digerini siliyorum.yeni ceksiklerimde otomatik o klqsorden devam ediyor.

muratbey16

Asistan
Reaksiyon puanı
25
6 0 dan once kamera dıye bı yere atıyodu 60 dan sonra bı tane daha kamera dıye bı yer geldı oraya atıyo ıste olay bu

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Herhalde bir saatden fazla oyun oynamasaydim 5 saati rahat gecerdim diye dusunuyorum.umarim zamanla ve yeni gelecek yama ile daha iyi olur.gerci 5 saate fixlense o da bana hayli hayli yeter.@bb90 @mydeli
5b387cb8fe4e515153a9cdb62485068a.jpg
f8713e52d547438cfbcec38af4a3c4c4.jpg

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Simdi soru yeni cekilen resimlerin farkli bir yeni olusan klasore atilmasi degilmi zaten.yani galerisinde bir eski cekdiklerinin oldugu eski klasor birde simdi cekdikenlerin atildigi yeni klasor var benim anladigim...bende sd kart var ama aynisi bendede oluyor her seferinde.Bende tekindeki resimleri diger klasore tasiyip digerini siliyorum.yeni ceksiklerimde otomatik o klqsorden devam ediyor.

Bende zaten seninle aynı fikirdeyim. Durumu şöyle izah edeyim sana o zaman rahat anlaşılır:

Şimdi ben hafıza kartını çıkardım 6.0.1 e geçtiğimde. Buna rağmen iki tane kamera albümü oluştu. Bende ikinci kamera dosyasını silersem geçer bu durum dedim. Dosyalarım uygulamasından girdim her tarafa baktım ama ikinci olacak kamera dosya yok. Fakat galeri de iki tane kamera albümü var. Bende diyorum ki eğer arkadaşın ki de böyle ise; ancak fotoğrafların tamamını alacak pc ye atacak sonraki çekilenler tek bir kamera dosyasında olacak. Ya da daha önce çekilmiş fotoğrafları kamera dosyasından alacak sorun öyle düzelecek.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Herhalde bir saatden fazla oyun oynamasaydim 5 saati rahat gecerdim diye dusunuyorum.umarim zamanla ve yeni gelecek yama ile daha iyi olur.gerci 5 saate fixlense o da bana hayli hayli yeter.@bb90 @mydeli

Süreler fena değil. Dediğin gibi yeni güncelleme lazım. O gelince bu süreler çok daha iyi olur heralde. Bekleyelim bakalım.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Ekran sureniz iyi hocam parlaklik nasil bu arada fule yakinmi kullaniyosunuz valla ben 5.1.1 deyim 2 gundur sarjim bitmedi diye bilirm bugun bi %20 kadar tekrar dolum yapdm sarjim suan 30 tamamen bitince bi karsilastirma yapariz ayrintili

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Ekran sureniz iyi hocam parlaklik nasil bu arada fule yakinmi kullaniyosunuz valla ben 5.1.1 deyim 2 gundur sarjim bitmedi diye bilirm bugun bi %20 kadar tekrar dolum yapdm sarjim suan 30 tamamen bitince bi karsilastirma yapariz ayrintili
Parlaklik ortada manuelde ayarli.sizde sanirimnlolipopda 5 saat civari ekran suresi aliyordunuz eski konusmalara gore..ben eski surumde 6 saat ekran aliyordum bundada 5 saat aliyorum su anda.ama bekleme suresi kesinlikle daha fazla.benim icin yeterli bu sureler ilerde bozulmazsa .birde bakalim yeni yama gelince ne olacak durum tabii

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Marshmallowla note 4 daha guzel ve akıcı çalışmaya başladı. Isınma minimuma indi. Son gelecek kararlılık güncellemesiyle de iyice oturur diye düşünüyorum.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Arkadaslar bir kontrol eder misiniz yeni guncelleme gelmis mi diye. Note 5 kulubunde bir arkadasa gelmis o da gorselini paylasmis. Cihazi note 4 bu arada note 5 degil. N910H modeli onunki ama siz yine bir bakin isterseniz.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaslar bir kontrol eder misiniz yeni guncelleme gelmis mi diye. Note 5 kulubunde bir arkadasa gelmis o da gorselini paylasmis. Cihazi note 4 bu arada note 5 degil. N910H modeli onunki ama siz yine bir bakin isterseniz.
Kardesim su an baktim yok gelen birsey.ama turkiye h ye geldiyse bizede yakindir diye dusunuyorum.

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Henüz gelen giden yok kardeşim ;)