Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Türkcel den almadım teli daha 3 aylık telefon 5.1.1 de ısınma yoktu 6.1.1 geçtim geçeli çok ısınıyor. Garanti dışı kalmadan nasıl yapabiliriz

Anladim. O zaman smart switch ile cihaz baslatmadan yeniden romu kurdurmaniz lazim. Garanti disina cikmaz. Tamamen resmi bir olaydir. Telefonunuzun yedegini alin. Ve acik bir sekilde baglayin. Sag ustte daha fazla yazisini goreceksiniz programda ordan cihaz baslatmaya ulasabilirsiniz. Suan pc basinda olmadigim icin net tarif edemiyorum.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaşlar bende 6.0.1 güncellemesi yaptıktan sonra telefon aşırı şekilde ısnınmaya başladı 5.1.1 dönme şansım var mı bu stock room nerden indirebilirim. Nasıl yüklerim.
@bb90 arkadasin dediklerini yapar ve wipe data ile wipe cache yaparsaniz sorununuz cozulur arkadasim bence

Pmar01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@bb90 arkadasin dediklerini yapar ve wipe data ile wipe cache yaparsaniz sorununuz cozulur arkadasim bence
Yaptım düzelmedi ya halen aşırı ısınıyor. Şu room yükleme işini tekrar yapsam düzelirmi acaba. Ve şu yüklemek için gerekli proğlamlar ve room lazım var link gönderebilir misiz ayrıntılı bir şekilde anlatım olursa çok iyi olur

Pmar01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Pc
Anladim. O zaman smart switch ile cihaz baslatmadan yeniden romu kurdurmaniz lazim. Garanti disina cikmaz. Tamamen resmi bir olaydir. Telefonunuzun yedegini alin. Ve acik bir sekilde baglayin. Sag ustte daha fazla yazisini goreceksiniz programda ordan cihaz baslatmaya ulasabilirsiniz. Suan pc basinda olmadigim icin net tarif edemiyorum.
Pc de fırsat bulabilirsen detaylı bi anlatım yapabilir misin.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Biraz uzun bir yazi olacak ama ayni sorulara cvp arayan arkadaslara yardim icin yazmak istedim.simdi siz telefona 601 yuklemissiniz.@bb90 arkadasimizin soyledigi islemde daha onlara resmi turkiye 601 i gelmedi icin onlar 501 e donebilirler.ama siz cihazinizi tyrkcelden almadan ota ile yukselttiyseniz tekrar smart switch yada kies ile yazilim kurtarma yaparsaniz 511 e donemezsiniz yine 601 yuklenir.cunku sizin resmi son surumunuz 601 su anda... yani telefonunuz turkcel vs gibi servis saglayicidan alinma telmi baska yerden alinma telmi su an sahip oldugu surum acisindan onemli.siz ancak odin programi ile resmi turkiye surumunu forumlardan indirip yukleyebilirsiniz.ben yesilcindeki resmi turkiye 511 3.ay da yukleneni tavsiye ederim..sonra odin ile rom nasil yuklenir okuyup yapabilirainiz.onemli bir nokta odin ile yukledikten sonra tel acilir acilmaz hicbir guncellemeyi almadan hemen kapamaniz ve 2 ser defa wipe cache ve wipe data yapmaniz sonra tekrarbaslatmanizdir.yoksa teliniz cq olmaz c de kalir.bir daha guncelleme otadan alamazsiniz.bu onemli yani..
Daha once belirttigim gibi su anki resmi turkiye surumu 601 oldugu icin knox sayacinizin yukselme olasiligida var.601 den 601 e donseniz yukselmeZ ama siz resmi surumun altina dusurdugunuz icin sizinki artabilir.buda servise gittiginiz zaman para bayilmaniz manasina gelir garantiniz yanmis olur cunku..mbu sizin alacaginiz bir risktir..bir diger onemli risk telefonunuz brick olabiliracilos ekraninda kalabilir.hemen pili cikarip birkac saniye bekletip tekrar takip wipe lari yaparak kurtarabilirsinizde kurtaramayabilirsinizde.bu da sizi alacaginiz bir risktir.....bu islemler sirasinda bir sikinti olursa tum sorumluluk sizlerdedir.unutmayin biz sadece bilgilerimizi paylasip birbirimize yardim etmeye calisiyoruz. @Pmar01 @bb90 @baycebir @mydeli
@pehlivan35 @42Musa42sen

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Biraz uzun bir yazi olacak ama ayni sorulara cvp arayan arkadaslara yardim icin yazmak istedim.simdi siz telefona 601 yuklemissiniz.@bb90 arkadasimizin soyledigi islemde daha onlara resmi turkiye 601 i gelmedi icin onlar 501 e donebilirler.ama siz cihazinizi tyrkcelden almadan ota ile yukselttiyseniz tekrar smart switch yada kies ile yazilim kurtarma yaparsaniz 511 e donemezsiniz yine 601 yuklenir.cunku sizin resmi son surumunuz 601 su anda... yani telefonunuz turkcel vs gibi servis saglayicidan alinma telmi baska yerden alinma telmi su an sahip oldugu surum acisindan onemli.siz ancak odin programi ile resmi turkiye surumunu forumlardan indirip yukleyebilirsiniz.ben yesilcindeki resmi turkiye 511 3.ay da yukleneni tavsiye ederim..sonra odin ile rom nasil yuklenir okuyup yapabilirainiz.onemli bir nokta odin ile yukledikten sonra tel acilir acilmaz hicbir guncellemeyi almadan hemen kapamaniz ve 2 ser defa wipe cache ve wipe data yapmaniz sonra tekrarbaslatmanizdir.yoksa teliniz cq olmaz c de kalir.bir daha guncelleme otadan alamazsiniz.bu onemli yani..
Daha once belirttigim gibi su anki resmi turkiye surumu 601 oldugu icin knox sayacinizin yukselme olasiligida var.601 den 601 e donseniz yukselmeZ ama siz resmi surumun altina dusurdugunuz icin sizinki artabilir.buda servise gittiginiz zaman para bayilmaniz manasina gelir garantiniz yanmis olur cunku..mbu sizin alacaginiz bir risktir..bir diger onemli risk telefonunuz brick olabiliracilos ekraninda kalabilir.hemen pili cikarip birkac saniye bekletip tekrar takip wipe lari yaparak kurtarabilirsinizde kurtaramayabilirsinizde.bu da sizi alacaginiz bir risktir.....bu islemler sirasinda bir sikinti olursa tum sorumluluk sizlerdedir.unutmayin biz sadece bilgilerimizi paylasip birbirimize yardim etmeye calisiyoruz. @Pmar01 @bb90 @baycebir @mydeli
@pehlivan35 @42Musa42sen
Aslında ben 6.1 den gayet memnunum özelliklede pil performansı olarak bugün 15 saat pil süresi 4 saat ekran süredi aldım(resimden sıkıldığınızı düşünerek paylaşmıyorum) ben 5.1 de bunu alamıyodum

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Pc

Pc de fırsat bulabilirsen detaylı bi anlatım yapabilir misin.

Önce telefonun yedeğini alın bilgileriniz kaybolmasın sonrasında şu işlemleri yapacaksınız:

-Smart switch açıp telefonunuzu açık bir şekilde kablo ile pc ye bağlıyorsunuz.
-Smart switch telefonunuzu gördükten sonra sağ üstte "Daha fazla" yazan butona tıklıyorsunuz.
-Karşınıza çıkan seçeneklerden "Acil durum yazılımı kurtarma ve başlatma" yazanı seçiyorsunuz.
-Son olarak karşınıza iki seçenek daha çıkıyor. Siz "Cihaz başlatma" yazana geliyorsunuz hemen altta onayla yazısı çıkıyor zaten. (Cihazı başa döndürecek gibi bir yazı sonrasında onayla gibi seçenek sunuluyor.)
-Sırasıyla işlemleri onaylayacaksınız. Yazılanları da kabaca okuyun ne dediğini bilerek yapınınız.

Not: Yapılanlar sizi bağlayan işlemlerdir. Genellikle sorun çıkmaz. Ama elimizdekiler teknolojik aletlerdir aksilikler olabilir. Sorumluluk size aittir.
Not: Bu yapılan işlem 6.0.1 i yeniden yükler ve sorunlarınızdan büyük ihtimalle kurtulursunuz.

Reaksiyon puanı
6
merhaba arkadaşlar
benim uzan zamandır bir sorunum var ama işte çok kullanmadığım için de eksikliğini fazla hissetmemiştim ama şimdi hazır form da görmüşken sorayım dedim. Benim telefonda flash yerinden fotoğraf çekemiyorum artık bunun sorunu sizce neden olabilir, güncelleme ile ilgili midir yoksa donanımsal bir sıkıntısı mı var

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
merhaba arkadaşlar
benim uzan zamandır bir sorunum var ama işte çok kullanmadığım için de eksikliğini fazla hissetmemiştim ama şimdi hazır form da görmüşken sorayım dedim. Benim telefonda flash yerinden fotoğraf çekemiyorum artık bunun sorunu sizce neden olabilir, güncelleme ile ilgili midir yoksa donanımsal bir sıkıntısı mı var

Merhaba,

Yuksek ihtimal donanimsaldir. Yazilimsal olarak boyle bir duruma denk gelmedim. Bu yuzden servise vermeniz iyi olacaktir.

muratbey16

Asistan
Reaksiyon puanı
25
arkadaslar bende guncellemeden sonra galerıde ayrı bı kamera klasoru olustu zaten 1 tane oto vardı sımdı 2 ıncı geldı sızdede bole bı ayrı dosya geldımı artık cekılen resımler oraya gıdıyor

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
arkadaslar bende guncellemeden sonra galerıde ayrı bı kamera klasoru olustu zaten 1 tane oto vardı sımdı 2 ıncı geldı sızdede bole bı ayrı dosya geldımı artık cekılen resımler oraya gıdıyor
4f90ddddc6bcff9ace957f9dd8c90837.jpg

Eskiden sd karta kaydediyormuş. Güncellenince cihaz belleği oluyor. Orada da bir klasör oluşuyor.
Biri sd biri dahili hafızada yani.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
r9jglV.jpg

Bu kılıftan aldım. Kendisi silikon ama deri görünümlü. Tutuşu baya rahat. Yan tuşları da kapatıyor ve tam oturuyor. Kılıf almayı düşünenler değerlendirebilir.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Kamera ayarlardan kayit yerini sd kart yapin.yeni olusan klasordeki resimleride eski klasore tasiyin.devaminida oraya kaydetmeye devam eder

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
2Zyg6L.png

-Güç tasarrufu kapalı.
-Uygulamalar daha optimizasyon moduna geçmedi.
-5.1.1 e geçtikten sonra ilk tam dolum ve %44 civarında tam doldurdum mecburiyetten.
-Yoğun bir şekilde kullandım.
-1 gün 4 saat rahatlıkla götürdü.

Düzenli olarak 3-4 gün tam dolum yapayım zirveye ulaşır. @levsa @mydeli

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
r9jglV.jpg

Bu kılıftan aldım. Kendisi silikon ama deri görünümlü. Tutuşu baya rahat. Yan tuşları da kapatıyor ve tam oturuyor. Kılıf almayı düşünenler değerlendirebilir.
Hayırlı olsun.Nereden ve ne kadar a aldın acaba?
İstersen özelden paylaşabilirsin.
Teşekkürler.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Her renk var mı?

Lacivert ve siyah vardı. Diğer renkleri var mı bilmiyorum erkek olunca söylememişte olabilir. Ben siyahını aldım. İnternette var her rengi de beklemek istemediğim için burdan aldım. Bu aralar baya popülermiş öyle diyordu adam. Kuzende görünce inceledim hoşuma gitti.

Son düzenleme:

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Ben tikladigimda aciyordu. Gittigidiyor a note 4 deri gorunumlu kilif yazarsan cikiyor. Verdigim link oydu. Bir de zore nin sitesinde gormustum. Mobil cadde de olabilir.
Teşekkürler az önce buldum birkaç sitede inceledim. Yalnız sadece kılıfın arka taraftan resmini koymuşlar.
Ön taraftan nasıl görünüyor acaba?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Teşekkürler az önce buldum birkaç sitede inceledim. Yalnız sadece kılıfın arka taraftan resmini koymuşlar.
Ön taraftan nasıl görünüyor acaba?

Rica ederim. İci duz silikon. On taraf kenarlari kapliyor duzgun bir sekilde. Yani ice dogru kapliyor sorunsuz bir kilif.

muratbey16

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Kamera ayarlardan kayit yerini sd kart yapin.yeni olusan klasordeki resimleride eski klasore tasiyin.devaminida oraya kaydetmeye devam eder
4f90ddddc6bcff9ace957f9dd8c90837.jpg

Eskiden sd karta kaydediyormuş. Güncellenince cihaz belleği oluyor. Orada da bir klasör oluşuyor.
Biri sd biri dahili hafızada yani.

eyw ıyı guzelde bende orası saydam acılmıyor tıklanmıyor