Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Arkadaşlar;
Bundan yaklaşık 10 gün önce kadar polonya güncellemesini yüklemiştim.Türkiye güncelmesi geldikten sonra bu gün yüklemek istedim.Forumda okuduklarımdan ilk önce wipe data resetlemesi yaptım ve cihazı kapattım (bu arada recoveryde birkaç yerede girdim sanırım ne olduysa bundan oldu sanırım).Türkiye Yazılımını yüklemek için cihazı recovery modda açtığımda download modu çıkmıyor.Dolayısıyla Türkiye versiyonu yükleyemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Bu arada cihaz hala 601 görünüyor ve çalışıyor.

Recovery mod da download olmaz zaten. Download moduna almak için ses kısma+home tuşu+güç tuşuna basacaksınız.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Kardeşim sen şu klavyeni ne zaman değiştireceksin sana o klavyeden hayır yok.. :D Türkiye romu yani eminsin? Ayrıca recovery mod da c göründü diyorsun ya.. O bende de öyle. Herkeste öyle olması lazım. Direk ana model harfi görünüyor.
Yok yok kesinlik ile Türkiye romu idi.zaten cihaz ondan sonra cq oldu bende.yeşilcin den indirmisdik romu.klavyeyede şimdi müdahale ediyorum.sizi kurtaracağım bu iskenceden;)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Yok yok kesinlik ile Türkiye romu idi.zaten cihaz ondan sonra cq oldu bende.yeşilcin den indirmisdik romu.klavyeyede şimdi müdahale ediyorum.sizi kurtaracağım bu iskenceden;)

Bilsem onu yüklerdim. Neyse. Est işkencelik bir yanı yok ben uğraşıyorum seninle öyle :)

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bilsem onu yüklerdim. Neyse. Est işkencelik bir yanı yok ben uğraşıyorum seninle öyle :)
Kurtardim hepimizi artik:) yeni lisan ogrenecektim nerdeyse bu klavye yuzunden.beklersen ben arkadasa bir mesaj atayim nersen indirmstik romu diye

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Kurtardim hepimizi artik:) yeni lisan ogrenecektim nerdeyse bu klavye yuzunden.beklersen ben arkadasa bir mesaj atayim nersen indirmstik romu diye

Swiftkey e mi geçtin? :) Bize de öğretiyordun valla kiril alfabesi gibi :):) yok önemli değil. Zaten döndüm 5.1.1 e. Başta aklıma gelseydi sorardım sana.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Swiftkey e mi geçtin? :) Bize de öğretiyordun valla kiril alfabesi gibi :):) yok önemli değil. Zaten döndüm 5.1.1 e. Başta aklıma gelseydi sorardım sana.
Yok o klavyeye guvenemedim ben kredi karti bilgilerini kopyaliyor diye.manuel kelime ongorucuyu kapattim.
Olsun ben ogreneyim yine memnun kalmazsan onu yuklersin kardesim tekrardan.dursu kenarda:)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Yok o klavyeye guvenemedim ben kredi karti bilgilerini kopyaliyor diye.manuel kelime ongorucuyu kapattim.
Olsun ben ogreneyim yine memnun kalmazsan onu yuklersin kardesim tekrardan.dursu kenarda:)

Ben kredi kartı tanımlamadım bu zamana kadar telefona sorun yok. Bir de smart keyboard var uzun zaman onu kullanadım trial versiyonunu dene istersen. Tamam kardeşim sana zahmet öğren o zaman aklımda kalsın :)

pehlivan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ses açma recovery mod. Ses kısma download moddur. Rica ederim.
Kafam öyle dolmuşki ufacık bir nüans koca bir günümü aldı.Allah razı olsun kardeşim.
Yanlız bu arada yine cihaz N910C görünüyor.Bunu nasıl halledebilirim ?

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Kafam öyle dolmuşki ufacık bir nüans koca bir günümü aldı.Allah razı olsun kardeşim.
Wipelarida 2 ser defa yap birde oyle bak dostum ayarlar cihaz kismindan

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509

Allah senden de razı olsun. Lafı olmaz. Olur işte insanlık hali.. Levsa adlı arkadaşın dediğini bir deneyin isterseniz. Onunki bahsettiği yöntem ile cq olarak dönmüştü. Türkiye 6.0.1 mi kurdunuz odin ile?

pehlivan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Allah senden de razı olsun. Lafı olmaz. Olur işte insanlık hali.. Levsa adlı arkadaşın dediğini bir deneyin isterseniz. Onunki bahsettiği yöntem ile cq olarak dönmüştü. Türkiye 6.0.1 mi kurdunuz odin ile?
evet odinle Türkiye 6.0.1 kurdum.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Sizlerde bir karşılaştırılması arkadaşlar mesela şimdi 5.1 e döndünüz ne kadar ekran ve bekleme aldınız diye paylaşırsanız bende ona göre bi mukayese edeyim sizlere zahmet.ikili tam veri olur elimizde hem.ben bu akşam tam dolum yaparım sizde yapabilirseniz bakalım bi arkadaşlar. @bb90 @mydeli
Valla hocam bb90 arkadasimizinda dedigi gibi 1 2 kere tam dolum yapalim 1 2 gune ben atarim resimleri onceden 5.1.1 de 5 -6saat ekran aliyor 1 -1 bucuk gun gidiyordu sarjim insallah oyle devam eder bakalim .

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
ilkinde olmadı bir daha dendim ve 2 şer kez yaptım ve oldu.Şimdi herşey tamam.Allah ne muradınız varsa versin,çok teşekkür ederim sizlere,iyiki varsınız...:):):)
Rica ederim dostum hayirli olsun ;) bu arada aklinda olsun yine ayni yontemle donus yaparsan wipelari ufak guncellemeler gelmeden ikiser sefa hemen yapki cq olsun.gule gule kullanin ;)

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Valla ben bişey yapmadım.@levsa sağolsun tecrübeli o konuda. :)
Est hocam.azmi yardimima kosdun benim ;) bu arada arkadas ne kadar sansli bilmiyor tam benim klavyeyi duzelttigim zamana denk geldi yoksa hicbirimiz ne yazdigimi okuyamazdik.;) :) :)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Est hocam.azmi yardimima kosdun benim ;) bu arada arkadas ne kadar sansli bilmiyor tam benim klavyeyi duzelttigim zamana denk geldi yoksa hicbirimiz ne yazdigimi okuyamazdik.;) :) :)

Est.. her zaman elimden geleni yaparım kardeşim lafı olmaz.. Çok şanslı çok ben neler çektim.. :D

Pmar01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bende 6.0.1 güncellemesi yaptıktan sonra telefon aşırı şekilde ısnınmaya başladı 5.1.1 dönme şansım var mı bu stock room nerden indirebilirim. Nasıl yüklerim.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Arkadaşlar bende 6.0.1 güncellemesi yaptıktan sonra telefon aşırı şekilde ısnınmaya başladı 5.1.1 dönme şansım var mı bu stock room nerden indirebilirim. Nasıl yüklerim.

Eger turkcell den alinma ise smart switch ile donebilirsiniz henuz turkcell den alinan cihazlara 6.0.1 gelmedigi icin. Yok diger cihazlardan ise gayriresmi yolla donersiniz bu da knox sayacini artiracagi icin cihaz garanti disi kalir. Romu yeniden yukleyin sorunlariniz duzelir.

Pmar01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eger turkcell den alinma ise smart switch ile donebilirsiniz henuz turkcell dem alinan cihazlara 6.0.1 gelmedigi icin. Yok diger cihazlardan ise gayriresmi yolla donersiniz bu da knox sayacini artiracagi icin cihaz garanti disi kalir. Romu yeniden yukleyin sorunlariniz duzelir.
Türkcel den almadım teli daha 3 aylık telefon 5.1.1 de ısınma yoktu 6.1.1 geçtim geçeli çok ısınıyor. Garanti dışı kalmadan nasıl yapabiliriz