sifirbakiye
Profesör
Telefonlarla çok oynuyorsunuz, oynamayın 
Arkadaşlar;
Bundan yaklaşık 10 gün önce kadar polonya güncellemesini yüklemiştim.Türkiye güncelmesi geldikten sonra bu gün yüklemek istedim.Forumda okuduklarımdan ilk önce wipe data resetlemesi yaptım ve cihazı kapattım (bu arada recoveryde birkaç yerede girdim sanırım ne olduysa bundan oldu sanırım).Türkiye Yazılımını yüklemek için cihazı recovery modda açtığımda download modu çıkmıyor.Dolayısıyla Türkiye versiyonu yükleyemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Bu arada cihaz hala 601 görünüyor ve çalışıyor.
Ses + ile yapıyordum birde ses- ile yapayım teşekkürler.Recovery mod da download olmaz zaten. Download moduna almak için ses kısma+home tuşu+güç tuşuna basacaksınız.
Yok yok kesinlik ile Türkiye romu idi.zaten cihaz ondan sonra cq oldu bende.yeşilcin den indirmisdik romu.klavyeyede şimdi müdahale ediyorum.sizi kurtaracağım bu iskencedenKardeşim sen şu klavyeni ne zaman değiştireceksin sana o klavyeden hayır yok..Türkiye romu yani eminsin? Ayrıca recovery mod da c göründü diyorsun ya.. O bende de öyle. Herkeste öyle olması lazım. Direk ana model harfi görünüyor.
Ses + ile yapıyordum birde ses- ile yapayım teşekkürler.
Yok yok kesinlik ile Türkiye romu idi.zaten cihaz ondan sonra cq oldu bende.yeşilcin den indirmisdik romu.klavyeyede şimdi müdahale ediyorum.sizi kurtaracağım bu iskenceden![]()
Kurtardim hepimizi artikBilsem onu yüklerdim. Neyse. Est işkencelik bir yanı yok ben uğraşıyorum seninle öyle![]()
Kurtardim hepimizi artikyeni lisan ogrenecektim nerdeyse bu klavye yuzunden.beklersen ben arkadasa bir mesaj atayim nersen indirmstik romu diye
Yok o klavyeye guvenemedim ben kredi karti bilgilerini kopyaliyor diye.manuel kelime ongorucuyu kapattim.Swiftkey e mi geçtin?Bize de öğretiyordun valla kiril alfabesi gibi
yok önemli değil. Zaten döndüm 5.1.1 e. Başta aklıma gelseydi sorardım sana.
Yok o klavyeye guvenemedim ben kredi karti bilgilerini kopyaliyor diye.manuel kelime ongorucuyu kapattim.
Olsun ben ogreneyim yine memnun kalmazsan onu yuklersin kardesim tekrardan.dursu kenarda![]()
Kafam öyle dolmuşki ufacık bir nüans koca bir günümü aldı.Allah razı olsun kardeşim.Ses açma recovery mod. Ses kısma download moddur. Rica ederim.
Wipelarida 2 ser defa yap birde oyle bak dostum ayarlar cihaz kismindanKafam öyle dolmuşki ufacık bir nüans koca bir günümü aldı.Allah razı olsun kardeşim.
Yanlız bu arada yine cihaz N910C görünüyor.Bunu nasıl halledebilirim ?
Zaten çözemediğim şu bu wiper lar.Sırası ile hangisini yapmalıyım ?Wipelarida 2 ser defa yap birde oyle bak dostum ayarlar cihaz kismindan
Wipe cache yap sonra wipe data yap sonrada reboot yap bastan baslasin cihazZaten çözemediğim şu bu wiper lar.Sırası ile hangisini yapmalıyım ?
Kafam öyle dolmuşki ufacık bir nüans koca bir günümü aldı.Allah razı olsun kardeşim.
Yanlız bu arada yine cihaz N910C görünüyor.Bunu nasıl halledebilirim ?
evet odinle Türkiye 6.0.1 kurdum.Allah senden de razı olsun. Lafı olmaz. Olur işte insanlık hali.. Levsa adlı arkadaşın dediğini bir deneyin isterseniz. Onunki bahsettiği yöntem ile cq olarak dönmüştü. Türkiye 6.0.1 mi kurdunuz odin ile?
evet odinle Türkiye 6.0.1 kurdum.
Valla hocam bb90 arkadasimizinda dedigi gibi 1 2 kere tam dolum yapalim 1 2 gune ben atarim resimleri onceden 5.1.1 de 5 -6saat ekran aliyor 1 -1 bucuk gun gidiyordu sarjim insallah oyle devam eder bakalim .
İlginç cq olması lazımdı ama.
Wipelarida 2 ser defa yap birde oyle bak dostum ayarlar cihaz kismindan
Bende de c oldu idi polonya romu uzerine yukleyince..kies yada smart ile otomatik oluyor ama odun ile olmuyor sanirim.bende diger yontemle yapmisdim kardesimİlginç cq olması lazımdı ama.
Rica ederim dostum hayirli olsunilkinde olmadı bir daha dendim ve 2 şer kez yaptım ve oldu.Şimdi herşey tamam.Allah ne muradınız varsa versin,çok teşekkür ederim sizlere,iyiki varsınız...![]()
ilkinde olmadı bir daha dendim ve 2 şer kez yaptım ve oldu.Şimdi herşey tamam.Allah ne muradınız varsa versin,çok teşekkür ederim sizlere,iyiki varsınız...![]()
Bende de c oldu idi polonya romu uzerine yukleyince..kies yada smart ile otomatik oluyor ama odun ile olmuyor sanirim.bende diger yontemle yapmisdim kardesim
Est hocam.azmi yardimima kosdun benimValla ben bişey yapmadım.@levsa sağolsun tecrübeli o konuda.![]()
Est hocam.azmi yardimima kosdun benimbu arada arkadas ne kadar sansli bilmiyor tam benim klavyeyi duzelttigim zamana denk geldi yoksa hicbirimiz ne yazdigimi okuyamazdik.
![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar bende 6.0.1 güncellemesi yaptıktan sonra telefon aşırı şekilde ısnınmaya başladı 5.1.1 dönme şansım var mı bu stock room nerden indirebilirim. Nasıl yüklerim.
Kardesim arkadasa ulasdim.yesilcindeki turkiye romu imisEst.. her zaman elimden geleni yaparım kardeşim lafı olmaz.. Çok şanslı çok ben neler çektim..![]()
Kardesim arkadasa ulasdim.yesilcindeki turkiye romu imis
Türkcel den almadım teli daha 3 aylık telefon 5.1.1 de ısınma yoktu 6.1.1 geçtim geçeli çok ısınıyor. Garanti dışı kalmadan nasıl yapabilirizEger turkcell den alinma ise smart switch ile donebilirsiniz henuz turkcell dem alinan cihazlara 6.0.1 gelmedigi icin. Yok diger cihazlardan ise gayriresmi yolla donersiniz bu da knox sayacini artiracagi icin cihaz garanti disi kalir. Romu yeniden yukleyin sorunlariniz duzelir.