isyankar42
Profesör
Bu güvenlik güncellemesi tam olarak ne işe yarıyor arkadaşlar
Bende bulamadim.elimle ekrani tam alacak sekilde koyup tutuyorum.simdilik boyle bir tarzanca cozum buldum eve gidince bir seyler deneyecegim artikYapdim hocam sagolun benim bundan haberim yokdu sayet telefon sigmiyorsiz nasil cozum buldunuzz buna
Hahaha soyle birsey farkettm 1 2 dakika bakinca gozlerim agridi sizdede oldumuBende bulamadim.elimle ekrani tam alacak sekilde koyup tutuyorum.simdilik boyle bir tarzanca cozum buldum eve gidince bir seyler deneyecegim artik![]()
Emin olun degmez yukaridada yazdm zaten 2 saat aradm ana bayisine bile gittim zorla buldum baskada bulamadm 1 tl lik sey tabiki o ayri ama emin olunGözlüğü bende baya aradım ama bulamadım gerçekten iyi bişiyse datıcılardan bulucam(yarın konyada halk kesin balık ekmek satar gibi bu gözlüğü satcak eminim)
1 e aldin 25 e mi satacaksin.ahahahahaEmin olun degmez yukaridada yazdm zaten 2 saat aradm ana bayisine bile gittim zorla buldum baskada bulamadm 1 tl lik sey tabiki o ayri ama emin olun
aman aman bisey degil sahsen ben letgo da satisa cikardm 15 tl yazdm isteyen varmi diye alici cikti simdi 25 yazdim demekki isteyen varmerakim vardi merakimi aldim sahsen
![]()
![]()
Matah birsey degil.burtel vr360 videilqrinda cok basarili yoksa digerlerini desteklemiyor goruntu bozuk cikiyor.ama acaba tele birseyde indirmek gerekiyormu hic bilmiyorum...![]()
Aynen kardesim hevesini almalik birsey iste.Hic yoktan iyidir ben daha dokuntu bisey bekliyordum.Daha once haberim olsaydi keske. Millet supurmus bir tane bile bulamadim.
Aynen kardesim hevesini almalik birsey iste.
Hocam aslinda durum oyle degilSporseverler, Sabah'ın armağanı sanal gerçeklik gözlükleriyle, akıllı telefon a+ Apple iPhone iOS ve Android uygulamalarından "360 Derece Maç Keyfi" seçimi yaparak ZTK final maçını 360 derece canlı izleyebilecek; saha içine yerleştirilmiş kamera ikonlarından dilediklerini tıklayarak maçı o kameranın sağladığı 360 derecelik açıdan takip edebilecekler.
Arkadaslar merhaba. bugun sabah telefonumu sarja taktım ve hızlı sarj baglandı yazısı cıkmadı. hızlı sarj ozelliği devrede oldugu halde. hızlı sarj cihazı baglandı yazmıyor ve neredeyse sarj olmuyor. neden acaba
601 e gecti isen eski spen surumune donemezsin...aslinda su anki cok daha iullanisli ve eklenkis yenilikler var.eger indirmedi isen samsung marketten spen eklentilerini indirmeni tavsiye edebilirimMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.
4 aydir Note 4 kullanıcısıyım snot sPen uygulamalarına ilk günden beri kuullaniyorum.
Son güncelleme ile Snot kamera uygulamasinda değişiklikler oldu.
Eski surume geçmek için fabrika ayarlarina dönüş yaptım ise yaramadı home ses tuşları ile rest attım yinede eski surume geçiş yapamadım.
Bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi lütfen ?
601 e gecti isen eski spen surumune donemezsin...aslinda su anki cok daha iullanisli ve eklenkis yenilikler var.eger indirmedi isen samsung marketten spen eklentilerini indirmeni tavsiye edebilirim
Beyler home tuşuna çift basınca s voice ayarlı. Bunu degistiremiyor muyuz acaba? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
S voice ayarlarından onu da kaldırdım. Teşekkürler kardeşim. Home tuşuna atama yapılamaması kötü olmuş.Malesef degistiremiyorsunuz. Sadece svoice icin kullanabilirsiniz.
S voice ayarlarından onu da kaldırdım. Teşekkürler kardeşim. Home tuşuna atama yapılamaması kötü olmuş.
Arkadaşlar 18 mayıs ta gelen güncelleme ile birlikte
Pil kullanım tahmin süresi
Tam dolumdan sonra
İlk günler 10 saat
Sonra 11 saat 40 dakika
Bugün itibariyle 13 saat 20 dakika ya çıkmıştır.
Bilginize.
Dostum senin biraz az olmus sureler pilde sorun olabilirmi acaba.yada bastanmi yuklesenArkadaşlar 18 mayıs ta gelen güncelleme ile birlikte
Pil kullanım tahmin süresi
Tam dolumdan sonra
İlk günler 10 saat
Sonra 11 saat 40 dakika
Bugün itibariyle 13 saat 20 dakika ya çıkmıştır.
Bilginize.
Dostum senin biraz az olmus sureler pilde sorun olabilirmi acaba.yada bastanmi yuklesen
24 25 saat kullanim suresi 4.45 ile 5 saat arasida ekran suresi aliyorum kardesim.Ne kadar kullanım süresi alıyorsun şu aralar?
Pil de bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü yaklaşık 1 günü çıkarıyor. WiFi ve data sürekli açık. Güç tasarrufu kapalı.Dostum senin biraz az olmus sureler pilde sorun olabilirmi acaba.yada bastanmi yuklesen