LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Güle güle kullan kardeşim.
Eğer göze batmıyorsa (ki dibine girip bakmadıktan sonra ne sıkıntı olacak.) çok sıkıntı yapma.Cihaz genel itibari ile gayet iyi en az 3 sene götürür.

muratozdemir01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Güle güle kullan kardeşim.
Eğer göze batmıyorsa (ki dibine girip bakmadıktan sonra ne sıkıntı olacak.) çok sıkıntı yapma.Cihaz genel itibari ile gayet iyi en az 3 sene götürür.
Cihaz iyi bende f/p olduğu için aldım . ama canımı sıktı. Oneplus one kullanıyordum o 'nun ekranına benziyor. G3 kullandım onda böyle değildi. 2k ekrana yakışmıyor. Kamerada zaten bu fiyata rakibi yok. Ama ekran Can sıkıcı. Bakalım bi çözüm üretmeye calisicam

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Cihaz iyi bende f/p olduğu için aldım . ama canımı sıktı. Oneplus one kullanıyordum o 'nun ekranına benziyor. G3 kullandım onda böyle değildi. 2k ekrana yakışmıyor. Kamerada zaten bu fiyata rakibi yok. Ama ekran Can sıkıcı. Bakalım bi çözüm üretmeye calisicam
Elektronik eşya kader işi.
Bende de Note vardı, amoled olduğu için sıfır cihazların üstünde marka, zart-zurt olan bandın denk geldiği yerler koyu diğer yerler açıktı.Nasıl olmuş bilmiyorum ama ekranı aseton+benzin+saf alkol ile sildim geçmedi.Meğer panelin kendisindeymiş sıkıntı.O şekilde 3 sene kullandım.Takmayacaksın fazla.Kullan, sonra zaten çöp oluyor.
Sakındığın göze çöp batar misali.

muratozdemir01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Elektronik eşya kader işi.
Bende de Note vardı, amoled olduğu için sıfır cihazların üstünde marka, zart-zurt olan bandın denk geldiği yerler koyu diğer yerler açıktı.Nasıl olmuş bilmiyorum ama ekranı aseton+benzin+saf alkol ile sildim geçmedi.Meğer panelin kendisindeymiş sıkıntı.O şekilde 3 sene kullandım.Takmayacaksın fazla.Kullan, sonra zaten çöp oluyor.
Sakındığın göze çöp batar misali.
Eyvallah kardeş haklısın takilmamak lazım. Kimse zaten farkında değil ekranların farklı olduğunun: ) ama bir daha lg almam.Standart yok bu nedir el yapımı mı? G3 te yine karsilastirmistim ekranları bana iyi olan denk geldiği için yadirgamamistim:)

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Eyvallah kardeş haklısın takilmamak lazım. Kimse zaten farkında değil ekranların farklı olduğunun: ) ama bir daha lg almam.Standart yok bu nedir el yapımı mı? G3 te yine karsilastirmistim ekranları bana iyi olan denk geldiği için yadirgamamistim:)
Samsung denedim, 5 para etmez.
Lg şuan gayet iyi.
Ama bir daha ki cihazım Huawei ya da Htc olacak.

muratozdemir01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Samsung denedim, 5 para etmez.
Lg şuan gayet iyi.
Ama bir daha ki cihazım Huawei ya da Htc olacak.
Aynen öyle huawei 2k ekrana geçerse olur olmazsa kesinlikle htc. Bi tane htc desire x var valide kullanıyor hala taş gibi cihaz. Alt segment olmasına rağmen ne bu donma ne bi karma ne bi ekranda göze bayan cizik. Taş gibi cihaz

ali3892

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bendeki cihaz twn model olanlardan. v20c-twn-xx. kernel sürümü 3.10.84. en son v20c güncellemesini yaptım ondan sonra da herhangi bir güncelleme gelmedi. bridgeden de kontrol ediyorum güncellemeleri. takip ettiğim kadarıyla v20c den sonra da bikaç defa güncelleme geldi tr cihazlara. bunu nasıl düzeltebilirim ya da böyle kalsın mı. şarjı az gidiyo sanki bu şekilde. bi de bu ghost screene yazılımdan diyenler olmuş. sizce de öyle midir? yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. cihazı ghost screen için garantiye gönderdim ama herhangi bi işlem yapılmadan geri gönderildi. önerileriniz nelerdir.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
dün güncelleme geldi 6.0 android sürümü program versiyon V20g-TUR-XX
Şarj süresini yüklediğiniz uygulamalar ve kullanımınız etkiliyordur.3 saat ve üstü ekran süresi normal.Pil ve Güç tasarrufu menüsünden erkan süresini kontrol edin.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
bendeki cihaz twn model olanlardan. v20c-twn-xx. kernel sürümü 3.10.84. en son v20c güncellemesini yaptım ondan sonra da herhangi bir güncelleme gelmedi. bridgeden de kontrol ediyorum güncellemeleri. takip ettiğim kadarıyla v20c den sonra da bikaç defa güncelleme geldi tr cihazlara. bunu nasıl düzeltebilirim ya da böyle kalsın mı. şarjı az gidiyo sanki bu şekilde. bi de bu ghost screene yazılımdan diyenler olmuş. sizce de öyle midir? yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. cihazı ghost screen için garantiye gönderdim ama herhangi bi işlem yapılmadan geri gönderildi. önerileriniz nelerdir.
TWN Tayvan ülkesine ait cihaz demek ve en son sürümü de cihazında yüklü olan v20c sürümü zaten.Ghost Touch için de öncelikle geliştirici seçeneklerinden "Dokunmaları Gösteri" seçmen ve dokunma olmadan cihazda dokunma geri bildirim oluyor mu takip etmek lazım.Şarj süresi için ise 3 saat üzeri ekran süresi alıyorsan normal değilse uygulamalarına bakmak lazım.

ali3892

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TWN Tayvan ülkesine ait cihaz demek ve en son sürümü de cihazında yüklü olan v20c sürümü zaten.Ghost Touch için de öncelikle geliştirici seçeneklerinden "Dokunmaları Gösteri" seçmen ve dokunma olmadan cihazda dokunma geri bildirim oluyor mu takip etmek lazım.Şarj süresi için ise 3 saat üzeri ekran süresi alıyorsan normal değilse uygulamalarına bakmak lazım.
hocam öncelikle okuyup cevap verdiğiniz için teşekkürler. şimdi güncellemeler ülkelere göre farklılık mı göstermekte. yani bu bir sorun değil öyle mi. bi de sorun ghost touch değil o konuda sıkıntı yok ama ghost screen olayı var ekranda. gm 5 plusla takas düşünüyorum ama ne kadar mantıklı olur bilemiyorum. teşekkürler.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Turkcell resmi internet sayfasında "HD Ses - VoLTE Hizmeti"nde LG G4'de listelendi.
Turkcell şebekesinde mevcutta VoLTE uyumlu cihazlar aşağıda belirtilmiştir, yıl içerisinde uyumlu cihaz modellerinin sayısı artacaktır.

- Samsung S6
- Samsung S6 Edge
- Samsung S7
- Samsung S7 Edge
- LG G4

* Cihazların Türkiye'de satılan modeller içinde olması gerekmektedir.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Turkcell resmi internet sayfasında "HD Ses - VoLTE Hizmeti"nde LG G4'de listelendi.
Turkcell şebekesinde mevcutta VoLTE uyumlu cihazlar aşağıda belirtilmiştir, yıl içerisinde uyumlu cihaz modellerinin sayısı artacaktır.

- Samsung S6
- Samsung S6 Edge
- Samsung S7
- Samsung S7 Edge
- LG G4

* Cihazların Türkiye'de satılan modeller içinde olması gerekmektedir.
Sms yoluyla aktif etmeyi denedim ancak desteklenmeyen cihaz uyarısı aldım.Galiba sms ile yapılan işleme henüz G4 eklenmemiş.Ben de turkcell.com.tr üzerinden aktifleştirmeyi denedim ve ekteki sms geldi.
b3486af44198a12b99d3d89adf0f8a87.jpg

2 cevabın arası 2-3 dakika.İlk cevap sms ile yapılan başvurunun cevabı.İkincisi ise (onay mesajı) internetten yapılan başvurunun cevabı.

slholkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar operatörü vodafone olup VoLTE seçeneği aktif olan var mı?

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar operatörü vodafone olup VoLTE seçeneği aktif olan var mı?
benimki vodofone hocam v20g güncellemesi ile giga 4.5 g geldi ve volte acıkken saatin yanında direk volte yazıyor ufak tefek sorunlarda giderilmiş galiba bu güncelleme ile, yanlız volte açıkken bayağı şarj yiyor benim cihazda , kapalıyken 3 saat ekran süresi alıyorum 22 saat bataryada kullanımda, android 5.1deyken 5 saat 40 dk ekran süresi almışlığım vardır, bi kaç ay daha idare ettikten sonra 3 saatin altına düşerse şarj süresi 5.1e geri dönmeyi düşünüyorum açıkcası

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar powerbank tavsiyeniz ne olur? xiaomi 10400 mü tp link 10400 mü? , ikiside lg batarya ile donatılmış, sizce hangisi daha kullanışlı g4 için alan var mı ?

lnvictus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 2 gun önce vatandan lg g4 satın aldım kulaklık ilk taktığımda sıkıntı yoktu tam oturuyordu şimdi denediğimde tam girmiyor 1 çizgi kalıyor zorluyorum hala girmiyor iğne sokucam garanti kapsamından çıkar diye tırsıyorum ne yapmalıyım

hasan.subasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar 2 gun önce vatandan lg g4 satın aldım kulaklık ilk taktığımda sıkıntı yoktu tam oturuyordu şimdi denediğimde tam girmiyor 1 çizgi kalıyor zorluyorum hala girmiyor iğne sokucam garanti kapsamından çıkar diye tırsıyorum ne yapmalıyım
cebinde taşıdığından pamuk parçası falan girmiştir jack girişinin içine bir kürdan yardımıyla fazla bastırmadan çıkarabilirsin

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Evet arkadaşlar.
Turkcell'in verdiği destek ile ben de VoLTE başvurusu yapmıştım.Ancak cihazda VoLTE seçeneği bir türlü gelmedi.Ben de cihazı LGUP ile 5.1 stock sürüme düşürdüm.Ardından tekrar v20g güncellemesini LG Bridge ile yükledim.Yalnız bu işlemlerden önce cihazdan hattımı çıkardım, hard reset attım, 5.1'e geri döndüm, LG Bridge uygulaması ile pcden direk v20g (6.0)'a güncelledim.Ardından hattı takıp cihazı yeniden başlattım ve "VoLTE ve WiFi Calling'in aktif olması için cihaz yeniden başlatılacak" diyerek tekrar yeniden başlattım.Sonuç olarak VoLTE, Wifi-Calling ve GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME de aktifleşti ama görüntülü görüşmeyi bir türlü yapamadım.Sanırım LG'de halen g.görüşmeye kapalı.Neyse altta gerekli capsler mevcut.
2fa327b91dbb3667d0f5c929cd0c8f7e.jpg
97f190c0f41e5d1d55343609969ec2d1.jpg
fdb308db4c6769679430c254dcac134b.jpg
927ad55fe7022b9b2afd0e6dd11b5f58.jpg
87b6e28a2f844a417daec65c1438424f.jpg
fa1434e908d16c9fae1c87999b5f17d1.jpg
d1715da20b2c816ffd1ebeff06739f7e.jpg

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aradığınız kişinin telefonu volte ve video aramasını destekliyor muydu?

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Aradığınız kişinin telefonu volte ve video aramasını destekliyor muydu?
Destekliyor ama LG desteklemediği için g.görüşme olarak arıyor ama karşı tarafa direkt sesli gidiyor.Karşı taraf g.görüşme olarak arıyor bu sefer de aradığınız kişi desteklemiyor diyor.Kısacası g.görüşme var ama yok.

slholkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Evet benim vodafone ve Volte aktif ama hiç eneme yapmadım.
bana v20g den önceki güncellemede geldi kardeşim herkes gibi bende yeniden başlattım Volte aktif oldu ama sonra hard reset atınca üstündeki çizgi geldi yine, şimdi de işlem yapamıyorum hala aktif değil.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
bana v20g den önceki güncellemede geldi kardeşim herkes gibi bende yeniden başlattım Volte aktif oldu ama sonra hard reset atınca üstündeki çizgi geldi yine, şimdi de işlem yapamıyorum hala aktif değil.
Kardeşim, hattı çıkar ve anlattıklarımı hatsız olarak yap.
Öncelikle hardreset at, ardından LGUP ile 5.1'e (internette nasıl kullanıldığı bulabilirsin) geri dön ve LG Bridge ile direk v20g'ye güncelle, hattını tak ve kullan(VoLTE ve WiFi Calling diye bir uyarı gelecek, kabul et mutlaka).
Hem VoLTE aktif olacak hem de bariz şekilde batarya süresi artacak.

slholkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kardeşim, hattı çıkar ve anlattıklarımı hatsız olarak yap.
Öncelikle hardreset at, ardından LGUP ile 5.1'e (internette nasıl kullanıldığı bulabilirsin) geri dön ve LG Bridge ile direk v20g'ye güncelle, hattını tak ve kullan(VoLTE ve WiFi Calling diye bir uyarı gelecek, kabul et mutlaka).
Hem VoLTE aktif olacak hem de bariz şekilde batarya süresi artacak.
Eyvallah kardeşim saolasıın en kısa zamanda yapmaya çalışırım dediğini ama benim telefon değişim oldu direk android 6.0 la geldi acaba 5.1 e döndürürsem garanti açısından falan sıkıntı olur mu aklıma takılan nokta o :)

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Eyvallah kardeşim saolasıın en kısa zamanda yapmaya çalışırım dediğini ama benim telefon değişim oldu direk android 6.0 la geldi acaba 5.1 e döndürürsem garanti açısından falan sıkıntı olur mu aklıma takılan nokta o :)
Olmuyor, LG'de bootloader kilidi açılmadığı sürece sıkıntı olmuyor.

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Olmuyor, LG'de bootloader kilidi açılmadığı sürece sıkıntı olmuyor.
hocam siz şuan 5.1 v20g olarak mı kullanıyorsunuz tam analyamadım da orasını, yoksa önce 5.1e dönüp daha sonra 6.0a yükseltip v20g uygulamasına mı geçiş yaptınız

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
hocam siz şuan 5.1 v20g olarak mı kullanıyorsunuz tam analyamadım da orasını, yoksa önce 5.1e dönüp daha sonra 6.0a yükseltip v20g uygulamasına mı geçiş yaptınız
V20g, 6.0'ın son sürümü oluyor.
5.1'e dönüp cihazdan güncelleme yaparsan v20d'ye sonra v20g'ye yükseltiyor.Onun için LG Bridge ile güncelleme yapmak lazım, direk v20g'ye yükseltiyor.Ara güncellemelerle uğraşmaya gerek kalmıyor.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
17f6a8b4a8f96b1f4e8291e7ab825c5f.jpg

Tam emin değilim ama sanırsam WiFi Calling'de hizmete girdi.Üst satırda "Ahize içinde Wifi" ikonu dikkatinizi çeksin.Volte ibaresi yerine geliyor.