LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Aynen dediğini kullanıyorum zaten kardeşim hard reset ohoo kac kez attim hemde banamisin demiyor
140be6ae1f2fc06aa5c267572654a21e.jpg
diger yedek bataryada suan 65 de 100 olmadan bu bitti.
Niye boyle oldugunu anlamadım .

Kuzenimde ve birkac tanidigmdada G4 var .

O zaman donanımsal 2 batarya kullaniyosun 2 bataryadada sorun olcagini sanmiyorum bence servise ver .

İslemci fazladan guc tuketiyodur belki ne biliyim bi bozukluk vardır .

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Niye boyle oldugunu anlamadım .

Kuzenimde ve birkac tanidigmdada G4 var .

O zaman donanımsal 2 batarya kullaniyosun 2 bataryadada sorun olcagini sanmiyorum bence servise ver .

İslemci fazladan guc tuketiyodur belki ne biliyim bi bozukluk vardır .
Olmadi oyle yapacam kardeşim verecem servise baksınlar

inoky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hepsiburada' dan 1299 tl'ye tek simli kırmızı LG G4 sipariş vermiştim ancak tedarik sorunu olduğundan çift simli modeli yollayacaklardı fark ettim kabul etmediğimi söyledim.

Şimdi gittigidiyor ceppaket'ten LG G4 kahverengi deri modelini almayı düşünüyorum.Üretim serisi 603 ithal edilen ülke Birleşik Arap Emirlikleri imiş.Aynı satıcı sanırım hepsiburada'da mevcut.

Bu satıcıyla ilgili tecrübe yaşayan var mı? Yaşayan varsa paylaşabilir mi?

muratozdemir01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
b04fe70ef32be3169329c4d73ace7025.jpg

Ekran parlaklıgı %100 ve %50 de kullandım. Yogun kullandım. Şarja 25 saat sonra taktım.Ekranı biraz daha düşük tutsam cogunlukla wifi kullanımında 5 saat oluyor ekran suresi

slholkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Olmadi oyle yapacam kardeşim verecem servise baksınlar
kardeşim bende son zamanlar 2 saati zor görüyordum mobil veride, ısınma sorunu vardı, birde birkaç kez telefon kendi kendine kapandı bir süre açılmadı. 10 gün önce verdim servise 2 gün içinde incelemişler değişime yolladılar cihazı şu an yeni cihazımı bekliyorum. Lg Türkiye garantiliyse cihazın bence sende götür servise belki değişim yaparlar senin cihaza da ya da en azından yapılmış olur.

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
kardeşim bende son zamanlar 2 saati zor görüyordum mobil veride, ısınma sorunu vardı, birde birkaç kez telefon kendi kendine kapandı bir süre açılmadı. 10 gün önce verdim servise 2 gün içinde incelemişler değişime yolladılar cihazı şu an yeni cihazımı bekliyorum. Lg Türkiye garantiliyse cihazın bence sende götür servise belki değişim yaparlar senin cihaza da ya da en azından yapılmış olur.
Aynen lg turkiye garantili kardesim de merkez uzak bana su aralar firsatim olmadığı icin goturemiyorum ama en kisa zamanda goturecem 2 tane ayri bataryam var ikisinde de 2 saat görüyorum 3 4 hic olmuyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
LG'nin yapması gereken şey piyasadaki TR garantili tüm G4'leri toplayıp yerine G5 vermek olmalı. Başka türlü bu ayıbı kapatamaz.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Hepsiburada' dan 1299 tl'ye tek simli kırmızı LG G4 sipariş vermiştim ancak tedarik sorunu olduğundan çift simli modeli yollayacaklardı fark ettim kabul etmediğimi söyledim.

Şimdi gittigidiyor ceppaket'ten LG G4 kahverengi deri modelini almayı düşünüyorum.Üretim serisi 603 ithal edilen ülke Birleşik Arap Emirlikleri imiş.Aynı satıcı sanırım hepsiburada'da mevcut.

Bu satıcıyla ilgili tecrübe yaşayan var mı? Yaşayan varsa paylaşabilir mi?

Şimdiye kadar 5-6 cihaz aldım lg marka bir sıkıntı yaşamadım hatta hızlı geri dönüş yapıyorlar memnun kaldım. Delta Servis garantili cihaz satıyorlar. Delta servise iki kere işim düştü ikisinde de ilgilendiler problemimi çözdüler.

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Şimdiye kadar 5-6 cihaz aldım lg marka bir sıkıntı yaşamadım hatta hızlı geri dönüş yapıyorlar memnun kaldım. Delta Servis garantili cihaz satıyorlar. Delta servise iki kere işim düştü ikisinde de ilgilendiler problemimi çözdüler.
Benim tek bildiğim şey ithalat ürünlerinde en çok şikayet edilen marka lg

SeksiGenç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ey g4 kullanıcıları aldığınıza pişman mısınız? Sanırım gm 5plus daha önde.çünkü g4 ün dengesiz güçlü donanımları cihaza zarar veriyor. Sizcede gm 5plus almak daha mantıklı olmazmı ??

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Ey g4 kullanıcıları aldığınıza pişman mısınız? Sanırım gm 5plus daha önde.çünkü g4 ün dengesiz güçlü donanımları cihaza zarar veriyor. Sizcede gm 5plus almak daha mantıklı olmazmı ??
Gm serisinde ekran sararmasi gibi kronik sorunlar yok efenim sarj yuvasi bozulmasi gibi cok sorun yaşattı ama pişmanım açıkçası lanet olsun g4 e :' -(

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar xiaomi mi 14000 mah powerbank kullanan var mı ?

inoky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
LG G4 G3'e göre üstün iken neden ithalat garantili cihazlarda fiyatları hemen hemen aynı. G4 ün fiyatı resmi satış fiyatına göre yüzde 35 daha düşükken G3 yüzde 25 düşük.

SeksiGenç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
LG G4 G3'e göre üstün iken neden ithalat garantili cihazlarda fiyatları hemen hemen aynı. G4 ün fiyatı resmi satış fiyatına göre yüzde 35 daha düşükken G3 yüzde 25 düşük.

Ben lg sahibi biri değilim ,lg nin fiyatlarındaki keskin düşüş ve dengesizlikler amiral gemisi almayacaksam işime gelir.Uygun fiyata bir önceki amiral gemisini alabilirim.Ancak lg sahipleri açısından tam bir kayıp...LG fiyat politikasındaki dengesizlik 2800 TL lik amiral gemisi ile tavan yaptı.Bir an önce bu saçmalığa son vermeliler.

inoky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
e fatura normal fatura ile ayni isi görüyor diyorlar. gerçek olduğu nasıl anlaşılır ?sorun çıkar mi thh ye başvururken ?geçerliliğini nasıl öğreniriz?doğruluğunu nasıl teyit ederiz?

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Beyler günaydın suan cihazimi aşırı sarj tuketiminden servise götürüyorum olup bitenleri sizlerlede paylaşırım inşallah değişim olurda satar kurtulurum lanet telefondan

Neto06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g4 u ilk aldigim ay online oyun oynadim telefon fazla isindi. Arada bi ekranin sag yarisi ya da sol yarisinda saniyelik bi grilesme oluo. Bastaki fazla isinma ekrana zarar mi verdi

slholkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar değişim olan cihazım bugün geldi. Önce v20e sonra v20f güncellemesini yaptım. VoLTE seçeneği aktif oldu. Güncellemelerden sonra hard format attım VoLTE'yi kullanamıyorum şu an normal bi durum mu?

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
arkadaşlar değişim olan cihazım bugün geldi. Önce v20e sonra v20f güncellemesini yaptım. VoLTE seçeneği aktif oldu. Güncellemelerden sonra hard format attım VoLTE'yi kullanamıyorum şu an normal bi durum mu?
Operatör neydi?

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
g4 ü yavaş sarj olan var mı ? %2 den %100e şarj süresini 3 saat 20 dk gösteriyor ara kablosunu değiştirdim yine aynı gösteriyor, böyle bi sorun yaşayan var mı

slholkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
g4 ü yavaş sarj olan var mı ? %2 den %100e şarj süresini 3 saat 20 dk gösteriyor ara kablosunu değiştirdim yine aynı gösteriyor, böyle bi sorun yaşayan var mı

kardeşim şu an aynı sorunu bende yaşıyorum telefonum daha yeni değişti geldi sanırım benim sorunum ya kablodan ya da soketten çünkü tam oturmuyor yarıda kalıyor kabloyu değiştirip deneyecem olmazsa tekrar göndereceğim telefonu. 1.30 saatte şarj olan telefon 3 saatte anca doluyor.

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
kardeşim şu an aynı sorunu bende yaşıyorum telefonum daha yeni değişti geldi sanırım benim sorunum ya kablodan ya da soketten çünkü tam oturmuyor yarıda kalıyor kabloyu değiştirip deneyecem olmazsa tekrar göndereceğim telefonu. 1.30 saatte şarj olan telefon 3 saatte anca doluyor.
Ya dostum bende iki gündür oluyor hic bir sikinti yoktu nornalde garantiye falanda gondermedim ama anlamadm bi kac kablo degistirmeme ragmen yinede ayni sorun devam ediyor anlamis degilim , aca guncellemeden gelen kronik sorunlar mi? Daha oncede kasmalar oluyordu ama snradan duzeldi

cesces

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar ben hepsiburada dan parelel ithalat lg g4 aldim son guncelleme V20c olarak görünüyor. Son guncelleme V20f degil miydi ?