• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Note 4 kullandığım zaman 5.0.1 geleceği zaman bayağı tartışmıştık 64 bit kilidini açacaklar mı diye ama açmadılar, keşke açsalar ama yine açmayacaklarını düşünüyorum.

bari bu kadar sevilen güzel bir cihaza vulkan apı destegi ile arayüz verseler oda olur gerçi s7 de bile yeni yaptılar galiba :D ya ben fazla takmıyorum şu android rakamlarına her sene 1 er 2 şer artıyor anca tema değişiyor öyle çok devrim özellikler nadiren oluyor hele saf android adamlar 7.0 da daha yeni s3 özelliği olan multi screen ı getiriyor. stabil olsun hiç birşey istemem :D zaten 6 ayda bir foto yedeklemesi yapıp cihaza hard format atıyorum bu sayede kasma donma hiç yaşamıyorum hangi cihaz olursa olsun

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Ben polonya sürümünü denedim .genelde telefon iyi idi ama kilit ekranındaki takılma ve cihazın durduk yere aşırı ısırmasında dolayı sildim.aslinda tekrar yuklesem duzelebilirdi.ama 5.1 é geri döndüm tr romanı bekliyorum.zaten Samsung da hindistan ve Sri Lanka gibi ülkelerde verdikleri ilk 6.0 1 den sonra dün bugün hataları düzeltmek için yama guncellemesi yayınladılar. Sanırım bizim gibi pazarı yüksek ülkelere hataları giderip vermek istiyorlar.bence bekleyin derim.zaten tek beğendiğim yeni sen özellikleri olmuş idi onun dışında İkon değişikliği var tema Değişikliği olayı yok.pil durumuna bakamadım ben zaten şu anda da iyi süre alıyorum. Yeni rom bir hafta denemeden rom oturmadan birsey diyemem o kadar surede kullananadim.maalesef.

bekleriz stabil olsun geç gelsin yarım gelip de mağdur olmakdan sa acelemiz yok zaten hergün yeni bir android sürümü gelip duruyor

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Peki servis ne yapar bu durumda anakart mi değişir ?

Tam olarak nasil bir islem yapiyorlar bilmiyorum. Dediginiz gibi anakart degisiyor olabilir. Anakartta degisirse telefonun sifirdan farki kalmaz zaten. İsterseniz durumu izah edip ne gibi bir isleme tabi tutacaklarini sorabilirsiniz.

fensinn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefon rehberinde gereksiz birsürü mail gözüküyor bunları nasıl kapatirim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Telefon rehberinde gereksiz birsürü mail gözüküyor bunları nasıl kapatirim
Rehbere gir sonra rehber ayarları var ona tıkla, sağ üstten olması lazım. Oradan görünecek kişiler var oradan sadece telefon numarası olanları seçmen yeterli.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ne güncelleme geliyor ve Marshmallow 6 bu nasıl iş 2 ay sonra 7'nin dağıtımı başlayacak biz daha 6'yı alamadık! Samsung işin *okunu çıkardı artık. Her yazılımı ilk Polonya ya veriyor nüfusu kaç kullanıcı sayısı kaç arkadaş neden kimse sevmiyor bu ülkeyi neden kimse destek vermek istemiyor?
Neyse Note 4 kullanıcısı olarak Note 6 almayı 3 defa düşünür oldum belki almam bile. Huawei ve Xaomi yakında geçecek o zaman görürüm Samsung'u P9 Max ile Note 6'yı karşılaştıracağım fiyat performans olarak hangisi ağır basarsa ki fiyat burada ağır basıyor onu alacağım.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Ne güncelleme geliyor ve Marshmallow 6 bu nasıl iş 2 ay sonra 7'nin dağıtımı başlayacak biz daha 6'yı alamadık! Samsung işin *okunu çıkardı artık. Her yazılımı ilk Polonya ya veriyor nüfusu kaç kullanıcı sayısı kaç arkadaş neden kimse sevmiyor bu ülkeyi neden kimse destek vermek istemiyor?
Neyse Note 4 kullanıcısı olarak Note 6 almayı 3 defa düşünür oldum belki almam bile. Huawei ve Xaomi yakında geçecek o zaman görürüm Samsung'u P9 Max ile Note 6'yı karşılaştıracağım fiyat performans olarak hangisi ağır basarsa ki fiyat burada ağır basıyor onu alacağım.
Hocam bizde sabırsızlıkla bekliyoruz güncellemeyi. Ama şöyle bir gerçekte var.samsung ilk güncellemeleri polonya ve Hindistan verdi.fakat üzerine 2 defa bi 378 lik bi 380 lik güncelleme daha verdi düzeltme için. Polonya romanı indirip denesen işin sende çeşitli bularak gecikmelere yada ısınma gibi hatalara rastlar ve memnun kalmazdın. Tahminim samsung pilotu ülkelerde bu sorunları çözüm bizim gibi pazarı büyük ülkelere sonradan nispeten daha düzeltilmesi vermek icin ugrasiyor.sahsen stabil olmayacaksa beklemeyi tercih ederim..

fensinn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Rehbere gir sonra rehber ayarları var ona tıkla, sağ üstten olması lazım. Oradan görünecek kişiler var oradan sadece telefon numarası olanları seçmen yeterli.
Bunu yapmama rağmen arama kısmında hepsi gözüküyor yine [emoji19]

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bunu yapmama rağmen arama kısmında hepsi gözüküyor yine [emoji19]
Eğer kişilerin sim karta kayitli ise benimki gibi arkadaşın dediği gibi ayarlar kişiler görüntülenecek kişilerden sadece simi seç düzelir. Alttaki gibi
2ee431b794dd44d1146aff857682e26e.jpg

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
6.0.1 kullanan arkadaslar n910c polonya romuna hata duzeltmeleri icin guncelleme aldiniz mi yakin zamanda?

Kadir Veziroğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bir kaç gündür telefonumda SD Kart hazırlanıyor hataları kontrol etme hatası alıyorum. SD Kartı görüyor bi sıkıntı yok ama ara ara kilit ekranında açarken bu hata karşıma çıkıyor 5sn gidiyor. Başına gelen varmı?

necmi.0201

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bir kaç gündür telefonumda SD Kart hazırlanıyor hataları kontrol etme hatası alıyorum. SD Kartı görüyor bi sıkıntı yok ama ara ara kilit ekranında açarken bu hata karşıma çıkıyor 5sn gidiyor. Başına gelen varmı?

Bende de aynı sorun var ya çözüm nedir bilen var mı ?

necmi.0201

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
telefonumda SD Kart hazırlanıyor hataları kontrol etme hatası bildirim geliyor . SD Kartı görüyor bir arıza yok çünkü hafıza karti sağlam çalışıyor ana ekranını açarken bu hata karşıma çıkıyor 3 5 sn gidiyor
var mı bi çözümü bunun ?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
telefonumda SD Kart hazırlanıyor hataları kontrol etme hatası bildirim geliyor . SD Kartı görüyor bir arıza yok çünkü hafıza karti sağlam çalışıyor ana ekranını açarken bu hata karşıma çıkıyor 3 5 sn gidiyor
var mı bi çözümü bunun ?

-Bu sorunu 5.1.1 de mi yasiyorsunuz 6.0.1 de mi?
-Hafiza kartini bicimlendirmeyi denediniz mi?

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bu sorun genelde 6.0.1 romunu yükleyen çok kişide varmis.ozellikle polonya beta sürümünde.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bu sorun genelde 6.0.1 romunu yükleyen çok kişide varmis.ozellikle polonya beta sürümünde.

Eğer öyleyse sürüm değiştiği için sorun çıkarabiliyor hafıza kartları bazen. Biçimlendirmek gerekebilir. Biçimlendirme ile geçmiyorsa yazılımsaldır. Hala ulaşmamış demek ki yeni dağıtılan güncelleme c sürümüne.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
5.1.1 de yaşıyorum sorunu henüz 6.0.1 gelmedi kartı biçimlendirmedim hayır ama int biraz araştırdım biçimlendirme işe yaramıyormuş

Anladım. 6.0.1 Polonya romunu yüklemiş olabilirsiniz diye sormuştum. Bence yazılanlara bakmadan kendiniz denemeyi tercih etmelisiniz. Deneme yoluyla görebiliriz sorunun ne olduğunu. Size diyebileceğim şeyler şunlar:

-Farklı bir hafıza kartı deneyin.
Sonuç değişmez ise;
-Hafıza kartındakileri alıp biçimlendirin. Tekrar test edin.
Sorun hala devam ediyorsa;
-Kart okuyucuda problem olabilir. Bunun içinde servise vermeniz sizin yararınıza olacaktır.

Bunun dışında sorunun çözümüne dair bilgim yok malesef.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ben 5.1.1 de yaşıyorum sorunu, henüz 6.0.1 gelmedi kartı biçimlendirmedim hayır ama int biraz araştırdım biçimlendirme işe yaramıyormuş

Yazılımsal olduğunu da düşünmüyorum. Bende kullanıyorum hafıza kartı bir sorun yaşamadım şuana kadar. Kullandığınız hafıza kartının markası nedir? Bende Samsung Evo+ 32 gb var.