• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

uqral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence de pil ölmüş kardeşim yaklaşık 1.5 yıldır bende note 4 kullanıyorum. Bire Bir aynı sorunları yaşadım telefonu garantiye yolladım. Pili değiştirmişler yazılım yüklemişler. Şuan da ilk günkü gibi kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok. Kendim pil alacaktım ama 100 TL gibi fiyatı var garanti sayesinde ücretsiz değişim yapıldı bilgin olsun.
Anladim onceki samsung telefonumu garantiye yolladigimda 1 hafta icerisinde bana pilini degistirip vermislerdi fakat suanki kullandigim cihaz paralel ithalat oldugu icin bu sure 1 aya cikiyor o kadar da beklemek istemiyorum ama 60 70 lira civarinda pil bulabilirim gibi geliyor. Internet uzerinden uygun fiyata kablo + pil alan var mi acaba ?

Kadir Veziroğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Anladim onceki samsung telefonumu garantiye yolladigimda 1 hafta icerisinde bana pilini degistirip vermislerdi fakat suanki kullandigim cihaz paralel ithalat oldugu icin bu sure 1 aya cikiyor o kadar da beklemek istemiyorum ama 60 70 lira civarinda pil bulabilirim gibi geliyor. Internet uzerinden uygun fiyata kablo + pil alan var mi acaba ?
Doğrudur benim telefonda 1 hafta olmadan pil değişimi yapılıp gönderildi. İnternet üzerinden kablo ve batarya hiç bakmadım güvenemedim. Smsung bayilerine gittim oradada 100 TL orjinali inşallah sorununa çözüm olur ama biran önce bataryayı değiştirmelisin yoksa baya bi canını sıkıyor insanın bizzat yaşayan biri olarak anlıyorum :)

uqral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğrudur benim telefonda 1 hafta olmadan pil değişimi yapılıp gönderildi. İnternet üzerinden kablo ve batarya hiç bakmadım güvenemedim. Smsung bayilerine gittim oradada 100 TL orjinali inşallah sorununa çözüm olur ama biran önce bataryayı değiştirmelisin yoksa baya bi canını sıkıyor insanın bizzat yaşayan biri olarak anlıyorum :)
Hem de nasil [emoji35] pil bolumunde 10 saat kullanim gosteriyor ekran surem 2 saati nadir geciyo 30 dan sonra telefon kullanilmiyor .ss en yakin zamanda su isi cozmem lazim tesekkurler yorumlariniz icin

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Merhaba arkadaslar yaklasik 1 yildan beri n910c cihazimi kullaniyorum haliyle cihazin pilinde performans dususleri var. Telefonu biraz da yogun kullaniyorum oyun olsun video olsun. Telefonun pili ilk gunku haline oranla biraz sisme yapti cok fazla degil fakat ellenince fark ediliyor. Telefon %30 sarjlarin altina dusunce genelde herhangi bir zamanda kendini kapatiyor telefonu tekrar actigimda ise sarji %0 olarak aciliyor. Pilini cikarip taktiktan sonra sarj ortalama %20 lere tekrar cikiyor fakat bu sefer de hat olmuyor ve bu sarj da hizli bir sekilde bosaliyor. Ayriyetten eger telefonda %30 oranin altinda sarj varsa sarja taktiktan sonra once o sarji kendi sifirliyor sonra doldurmaya basliyor. Cihaz paralel ithalat oldugu icin garantiye de pek yollamak istemiyorum. Sizce garantiye yollamali miyim yoksa yeni bir pil ile bu is cozulur mu?
1.5 yıldır kullanıyorum. Aynı sıkıntıları yaşadım.
Pil aldım ama düzelmedi.
Servise verdim.
Ana kart şarj modülü şarj girişi batarya şarj kablosu ve şarj adaptörü değişti.
2-3 hafta kullandım. Yine sorun oldu. Tekrar verdim
Bu sefer sadece pili değiştirdiler.
Fabrika ayarlarında bile 11 saat pil süresi göremiyorum.
İhtarname gönderdim. İade istedim.
Kabul etmezlerse hakem heyetine gidilecek.
Orj dışında pil verimli olmuyor. Hatta nfc çalışmıyor.
Cihazda sorun varken yüzde 30 altına düştüğünde şebeke gitmesi ve kamerada çizikler oluyordu.
Tüm sorunların video ve foto kayıtları ve servis belgeleri mevcut.

uqral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.5 yıldır kullanıyorum. Aynı sıkıntıları yaşadım.
Pil aldım ama düzelmedi.
Servise verdim.
Ana kart şarj modülü şarj girişi batarya şarj kablosu ve şarj adaptörü değişti.
2-3 hafta kullandım. Yine sorun oldu. Tekrar verdim
Bu sefer sadece pili değiştirdiler.
Fabrika ayarlarında bile 11 saat pil süresi göremiyorum.
İhtarname gönderdim. İade istedim.
Kabul etmezlerse hakem heyetine gidilecek.
Orj dışında pil verimli olmuyor. Hatta nfc çalışmıyor.
Cihazda sorun varken yüzde 30 altına düştüğünde şebeke gitmesi ve kamerada çizikler oluyordu.
Tüm sorunların video ve foto kayıtları ve servis belgeleri mevcut.
Gecmis olsun valla umarim benim sonum da oyle olmaz

necmi.0201

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba ben de note 4 kullanıyorum
ama sürekli şebeke sorunu var benim cihazda ne yapmam gerekiyor lütfen acil bekliyorum
Screenshot_2016-04-28-00-45-47.png

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Merhaba ben de note 4 kullanıyorum
ama sürekli şebeke sorunu var benim cihazda ne yapmam gerekiyor lütfen acil bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 3260

Suan gorunen 4g nin cekim gucuyle alakali. 3g ye aldiginizda durum nasil? 4g az cekiyor ama sinyal sabit. Bu da pilin iyi olmasi anlamina gelir. 3g de ayni problemi yasiyorsaniz cevrenizdekilerin telefonlarini kontrol edin. Binanin duvar kalinligi yakinlarda baz istasyonunun uzakligi hepsi etkiler. Farkli yerlerde ayni sorunu hala yasiyorsaniz problem var demektir. Mesela merkezde.

MonarcH

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence de pil ölmüş kardeşim yaklaşık 1.5 yıldır bende note 4 kullanıyorum. Bire Bir aynı sorunları yaşadım telefonu garantiye yolladım. Pili değiştirmişler yazılım yüklemişler. Şuan da ilk günkü gibi kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok. Kendim pil alacaktım ama 100 TL gibi fiyatı var garanti sayesinde ücretsiz değişim yapıldı bilgin olsun.
Ne kadar surede gerceklesti pil degisimi garantiye gidip gelme suresi yani bende ayni pil sorunu yasiyorum 1.5 yildir kullaniyorum pil öldü malesef yedek telefon olmadigi icin soruyorum

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Ne kadar surede gerceklesti pil degisimi garantiye gidip gelme suresi yani bende ayni pil sorunu yasiyorum 1.5 yildir kullaniyorum pil öldü malesef yedek telefon olmadigi icin soruyorum

şunu diye bilirim ankara ist gibi yerlerdeysen 2 günde servisin elinde cihaz geri kalan oradakilerin insafına ve yoğunluga kalmış benim 2. gün oldu samsung takip no vs gönderdi sorguda teknisyen görevlendirildi tamir ediliyor yazıyor bu gün itibariyle sizin ki de tahminim 1-2 hafta alır

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar good lock uygulamasının yeni versiyonunu denemelisiniz.
Bazı istediğim şeyler gelmiş mesela recent app kısmını klasik halde kullanabiliyoruz ve bildirim panelindeki kısa yollar düzenlenebiliyor yine kısıtlı ama hoş olmuş :)

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Bazı istediğim şeyler gelmiş mesela recent app kısmını klasik halde kullanabiliyoruz ve bildirim panelindeki kısa yollar düzenlenebiliyor yine kısıtlı ama hoş olmuş :)
6.0.1 i yükleyince kullanacağız inşaallah. Teşekkürler.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509

Bilgilendirme için teşekkürler. Yeni güncelleme geldi mi 6.0.1 e ?

Kadir Veziroğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Benim cihazım batarya değişimi için teknik servisteki işlemi 2 günde bitti araya hafta sonu girdi 2 günde öyle bekledim 5. gün verildi kargoya 1 günde geldi zaten yani 6 gün bekledim ben

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Suan gorunen 4g nin cekim gucuyle alakali. 3g ye aldiginizda durum nasil? 4g az cekiyor ama sinyal sabit. Bu da pilin iyi olmasi anlamina gelir. 3g de ayni problemi yasiyorsaniz cevrenizdekilerin telefonlarini kontrol edin. Binanin duvar kalinligi yakinlarda baz istasyonunun uzakligi hepsi etkiler. Farkli yerlerde ayni sorunu hala yasiyorsaniz problem var demektir. Mesela merkezde.
Baz istasyonu 150m
Sinyal böyle
31d198b6eca54df50a2f9bac4971e0a9.jpg

5d7393d028ad09b7b2a4a073daf371d1.jpg

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Hocam 3g ve 4g baz istasyonları farklı zaten.sen arkadasin dediği gibi bi 3g ye alıp teli à kapa yapıp dene istersen

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Bende 4G de kullanırken sinyal 2 diş kadardı. Ama 3G ye alınca Full çekmeye başladı.
Zaten 4G ve 3G arasında çok fark göremedim.

Ahmet_Silfeler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kardesim ayarlardan diger aglara gir mobil aglardan sebeke mudundan gsm modunu sec full cekecek bende ogle oldu

necmi.0201

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Zaten merkezde bi yerdeyim
ve ayrıca 3G de olunca da şebeke sorunu oluyor

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Durumdan bizi de haberdar edin. Kotu bir deneyim olmus dogrusu. Bu deneyimden dolayi bende tedirgin olup servis yolunu tutardim. Gecmis olsun.

bu gün mesaj geldi tamir tamamlandı diye batarya ve s pen değiştirilmiş onlar sorunluymuş bakalım ya yarın yada akşama teslim alın diye mesaj gelir

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
bu gün mesaj geldi tamir tamamlandı diye batarya ve s pen değiştirilmiş onlar sorunluymuş bakalım ya yarın yada akşama teslim alın diye mesaj gelir
Sorunlu değil, o koku normal :)
Sadece açıklamaya değiştiği için sorunlu yazmışlardır. Çünkü bu koku neredeyse bütün note4 lerde var.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Sorunlu değil, o koku normal :)
Sadece açıklamaya değiştiği için sorunlu yazmışlardır. Çünkü bu koku neredeyse bütün note4 lerde var.

öyleymiş ama dedim ta g2 cihazımın orjınal şarj aleti pirizde alev aldı gece takmış olsam mazallah yangın çıkardı kesin.
bunda da yanık devre kokusu gelince korktum gece şarja takmıyordum sonra buralarda araştırdım sizlere sordum normal dediniz ama şarja takınca o bataryanın uç kısmı iyice kokmaya başladı aynı atarinin adaptörleri vardı eskiden onlar gibi oldu sonra servisi arayıp sorunca bataryada var sıkıntı var dediler onlar da öyle diyince verdim.

akrabamızın birinde de note 4 buldum onda da var ama hafif şarja takınca artmıyor hani benim telefonda biraz duman da atsa bildiğin yanıyor eriyor derdiniz o derece yoğun. ya şimdi gene 1 hafta gece takmam şarja gözlemlerim patlama mevzusundan o kadar korkuyorum ki hızlı şarj olayını bile kullanmam çekiniyorum.

neyse samsung üzmedi beni sağ olsunlar bataryayı ve kalemi değiştirdiler hani keşke almasaydım dedirtmediler bana ha 5 gün 4 gün telefonsuz kaldım ama içimdeki kuşku yaratan olayı çözümlediler. lg de aynısını yapmıştı şarj altetinin onlardan kaynaklı olduğuna kararverip telefonun bataryasını ve şarj aletini değiştirmişlerdi.

ama inanın o yanık devre kokusu buradan anlatıyorum normal gibi geliyor ama başka note 4 ile kıyasladığımda çok çok fazla koku var şarjda 2 katına çıkıyor

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Herhangi bir şey yapıp pil ısındıgi zaman tekrar o kokuyu yapacaktır tahminim.sonucta sıcaklık ve plastik yanyana duruyor. Gayet dogal.Ama tabi bu kokunun seviyeside önemli. Bende bakiyorum nirmalde hic koku yok sadece cihaz cok isindigi zaman kalemi anca burnunjza yaslayinca kokuyu alabiliyorum o kadari nornaldir diye dusunuyorum.Neyse yinede içinizden rahatlama açısından iyi olmuş geçmiş olsun.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Herhangi bir şey yapıp pil ısındıgi zaman tekrar o kokuyu yapacaktır tahminim.sonucta sıcaklık ve plastik yanyana duruyor. Gayet dogal.Ama tabi bu kokunun seviyeside önemli. Bende bakiyorum nirmalde hic koku yok sadece cihaz cok isindigi zaman kalemi anca burnunjza yaslayinca kokuyu alabiliyorum o kadari nornaldir diye dusunuyorum.Neyse yinede içinizden rahatlama açısından iyi olmuş geçmiş olsun.

teşekkürler bende kapalı cihazda bile kalemi burnunuza götürmeden 30 cm öteden alabiliyordunuz :D neleryapmadım ki 1 gün dışarıda bile beklettim gene aynı oldu.

bu arada farklı birşey sormak istiyorum 6.0.1 gelecek miş ya bunda 64 bite geçilecek mi ? aslında 5.1.1 de şarj sürem vs çok iyidi 6.0.1 de daha iyileştirme olurmu 4.4 de 5.0 a geçerkenki gibi şarj süresi vs kısalmasın :D deneyen varmı hiç performans farkı varmı acaba

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
teşekkürler bende kapalı cihazda bile kalemi burnunuza götürmeden 30 cm öteden alabiliyordunuz :D neleryapmadım ki 1 gün dışarıda bile beklettim gene aynı oldu.

bu arada farklı birşey sormak istiyorum 6.0.1 gelecek miş ya bunda 64 bite geçilecek mi ? aslında 5.1.1 de şarj sürem vs çok iyidi 6.0.1 de daha iyileştirme olurmu 4.4 de 5.0 a geçerkenki gibi şarj süresi vs kısalmasın :D deneyen varmı hiç performans farkı varmı acaba
Note 4 kullandığım zaman 5.0.1 geleceği zaman bayağı tartışmıştık 64 bit kilidini açacaklar mı diye ama açmadılar, keşke açsalar ama yine açmayacaklarını düşünüyorum.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317

Ben polonya sürümünü denedim .genelde telefon iyi idi ama kilit ekranındaki takılma ve cihazın durduk yere aşırı ısırmasında dolayı sildim.aslinda tekrar yuklesem duzelebilirdi.ama 5.1 é geri döndüm tr romanı bekliyorum.zaten Samsung da hindistan ve Sri Lanka gibi ülkelerde verdikleri ilk 6.0 1 den sonra dün bugün hataları düzeltmek için yama guncellemesi yayınladılar. Sanırım bizim gibi pazarı yüksek ülkelere hataları giderip vermek istiyorlar.bence bekleyin derim.zaten tek beğendiğim yeni sen özellikleri olmuş idi onun dışında İkon değişikliği var tema Değişikliği olayı yok.pil durumuna bakamadım ben zaten şu anda da iyi süre alıyorum. Yeni rom bir hafta denemeden rom oturmadan birsey diyemem o kadar surede kullananadim.maalesef.