chemistanbul
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 31
Sarj dolum suresi batarya kullanimi oyun performansi kamera nasil yanitlarsan sevinirim.BU MESAJİ GM5+ tan yazıyorum.
Bugün arkadaşıma Rica ettim ve Eyüp ten Turkcell bayisinden aldı.arkası siyah olan space gray rengi.
Öncelikle şunu soliyeyim arkasındaki general mobile yazısına bakmazsaniz kesinlikle anlamazsınız.çok kaliteli yapmışlar gerçekten.
Arka yumuşak doku kalite hissi veriyor.
Kutu açılım videoları olduğu için onları yazmiuorum.internet hızı gerçekten iyi.eski telefonum cat4 tu bu cat7 .hissediliyor fark gerçekten.
Gerisini sorun soliim.
Şarj dolumu telefon açıkken %10 dan %100 e 50 dakka civarı.Sar
Sarj dolum suresi batarya kullanimi oyun performansi kamera nasil yanitlarsan sevinirim.
Şarj dolumu telefon açıkken %10 dan %100 e 50 dakka civarı.
Batarya kullanımında ilk gundeyim.ancak elimden dusurmedigim halde hala %30 var.
%50 de iken 2 saat 40 dakika ekran suresi aldım.
Oyun oynamadim ama videolarda ve genel kullanımda ekran çözünürlüğü ve tepki suresi gayet iyi.
Ses kalitesi de hoşuma gitti.
Az önce ön kameradan flasla video çektim.çok iyiydi.netleme hızlı ve cozunurluk kalitesi başarılı.
Full hd video da sorun yok.harika.Hacı telefonu çok beğendimde,yüksek grafikte donma oluyor mu?
Sence bu telefon kaç yıl donma olmadan götürür?
Teşekkürler.Buyrun video kalite testi. Yazılımsal bir sorun var aşırı odaklanma..
Sürüm ne.kaç yani.bende 10 TL gözüküyor.nette 4.2.2 durumunu buldumGoogle Play Storda Nova Launcher'de indirim var çift tıklayarak açma felanda geldi 1 TL %90 indirim var![]()
Satın alma yerine gelince 1 tl oluyorSürüm ne.kaç yani.bende 10 TL gözüküyor.nette 4.2.2 durumunu buldum
Google tarafından OTG desteği verilmiyor diye biliyorum.Arkadaşlar cihazda OTG varmış düzgün bir USB Type-C OTG kablosu bulmak lazım.
Telefonun kutusunda gelen çevirici sadece şarj için; data alışverişine izin vermiyor.
Kapatmamışlar galibaGoogle tarafından OTG desteği verilmiyor diye biliyorum.
Sürüm ne.kaç yani.bende 10 TL gözüküyor.nette 4.2.2 durumunu buldum
arka yüzünde android one yazı altında ürün kodu varKaçıncı parti olduğunu nasıl anlıyorsun