General Mobile 5 Plus Kullanıcıları Kulübü

erkanerk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Vodafon a gelmiş.
Türkcel de çalışan arkadaş yarın Tim lere geleceğini söyledi. Türkcel in internet satışlarında ve Teknosa da bugün başladı. Migroslarda yarın insert satışı başlıyor. Gördüğüm haftasonunda her yerde satışta olur.
Bunlar ikinci seri mi yoksa ilk serinin devamı mı o var kafamda.

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Vodafon a gelmiş.
Türkcel de çalışan arkadaş yarın Tim lere geleceğini söyledi. Türkcel in internet satışlarında ve Teknosa da bugün başladı. Migroslarda yarın insert satışı başlıyor. Gördüğüm haftasonunda her yerde satışta olur.
Bunlar ikinci seri mi yoksa ilk serinin devamı mı o var kafamda.
daha ne kadar satıldıki 2. seri olsun. seriler oyle çabuk değişmez. takmayın onu siz

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
ürün alımı yapmak istiyorsanız hiç uğraşmayın profilo avm deki gm merkezine gidin. 6 ay taksitle alabiliyorsunuz.

DSD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Lg 4 sarji nasil cok bitiyo diyolar sira arkadasimda kullaniyo onunda hizli bitiyo bi cevaplarmisin ?
Tamamen kullanımla alakalı, herşeyi normal kullandım ilk full şarz 2 gün gitti. Bu akşam ikinci şarzı yapacağım. Yoğun kullanaımda 1 günü çıkarır gibi geldi bana. Zaten yorumlarda G4 ün tek şikayeti şarz süresi. Alırken onu göze almıştım ama beklediğimden uzun gitti şarz. alternatif olarak zaten ben yedek batarya ve powerbank aldım her ihtimale karşı. Kesinlikle GM ile kıyaslanmaz LG kalitesi o kadar diyorum.

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Tamamen kullanımla alakalı, herşeyi normal kullandım ilk full şarz 2 gün gitti. Bu akşam ikinci şarzı yapacağım. Yoğun kullanaımda 1 günü çıkarır gibi geldi bana. Zaten yorumlarda G4 ün tek şikayeti şarz süresi. Alırken onu göze almıştım ama beklediğimden uzun gitti şarz. alternatif olarak zaten ben yedek batarya ve powerbank aldım her ihtimale karşı. Kesinlikle GM ile kıyaslanmaz LG kalitesi o kadar diyorum.
aşırı ısınma . aktif wifi oyun vs kullanımda şarjı tamamen sıkıntı . gün geçtikce anlarsın...

BaTuHaN 55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bugün teknosadan almaya gideceğim ne dersiniz

BaTuHaN 55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teknosanın sitesinde var stoklardada çoğu mağzada gözüküyor.
bugün bakmaya gidecem

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
''Merhaba . ilk parti ürünler talep yoğunluğundan tükenmiştir. yeni parti ürünler mayıs ayı itibari ile bayilerde olacaktır '' Diye bir mesaj var bayiler bize telefon gelmedi diyor hayali satış yaptı galiba gm :D
birde usb type-c inceleme videosuna bakalım sanki gm5 plus ofise daha önceden gelmiş!!! şarj kablosu rengine iyi bakın !!

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Evet onlarda GM 5 Plus bulunuyor aslında hiç biryerde bulamamanızın sebepi 1. Seriyi yani tükenen seriyi az ürettiler ve bu hatalar 2. Serilerde düzelecek ve siyah çerçeveler incelecek ve androidone yazısının altında yazılar olacak

umit.mayk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu bilgilere nerden ulastiniz dogruysa on numara olur

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Forumlardaki yazılardan ve dediğim gibi GM sitesindeydi yanlış hatırlamıyorsam GM 5 Plus ın reklamı vardı çerçeveler bariz incelmişti ve son zamanlarda alanlar android one yazısının altında sertifika yazısı gibi bişey var ve bu yazı olanların cihazları genelde sorunsuz oluyo

umit.mayk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Dogru soyluyon kardes inceledim simdi ilk tek tek dagitalan telefonlarda arka kapakta android one yazisinin alti bos youtubeden ilk alan bi kac kisi kutu acilim videosu paylasmis izledim senin dedigik sertifika yazmio , gm sitesindeki resimde arka kapakta andorid one yazisinin altinda bi kod , iyi farketmissin kardes eywallah

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
peki gm'e sormak lazım şimdi ilk partiyi alan kişiler aldatıldımı kandırıldımı dolandırıldımı Para çöpmü oldu ? Bak gün geçtikce soğumaya başlıyorum :mad:
Tüketici haklarını çağırın çabuk

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
peki gm'e sormak lazım şimdi ilk partiyi alan kişiler aldatıldımı kandırıldımı dolandırıldımı Para çöpmü oldu ? Bak gün geçtikce soğumaya başlıyorum :mad:
Tüketici haklarını çağırın çabuk
Onlar içinde bence güncelleme ile düzelicek bazı sorunlar

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Dogru soyluyon kardes inceledim simdi ilk tek tek dagitalan telefonlarda arka kapakta android one yazisinin alti bos youtubeden ilk alan bi kac kisi kutu acilim videosu paylasmis izledim senin dedigik sertifika yazmio , gm sitesindeki resimde arka kapakta andorid one yazisinin altinda bi kod , iyi farketmissin kardes eywallah
Aslında benim farkettiğim söylenemez bi forumda baya konuşuluyo hatalar felan

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
BU MESAJİ GM5+ tan yazıyorum. :)
Bugün arkadaşıma Rica ettim ve Eyüp ten Turkcell bayisinden aldı.arkası siyah olan space gray rengi.
Öncelikle şunu soliyeyim arkasındaki general mobile yazısına bakmazsaniz kesinlikle anlamazsınız.çok kaliteli yapmışlar gerçekten.
Arka yumuşak doku kalite hissi veriyor.
Kutu açılım videoları olduğu için onları yazmiuorum.internet hızı gerçekten iyi.eski telefonum cat4 tu bu cat7 .hissediliyor fark gerçekten.

Gerisini sorun soliim.

umit.mayk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Cevremizde alacak olanlari uyaririz en azindan buna dikkat ederler ilk partiyse aldirmayiz

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Bu ilk seri felan değil o dediginiz.ilk üretilen deneme larde bisi yqzmisyo.benimkinden arkada android öne njn altıda numara vs yaziyo. Hemen daha 1 ay olmadan cihazın fiziksel güncellenmesini yapmazlar.inanmayın.

umit.mayk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Teknoloji sitelerine telnosa vatan vb sitelre dustu bu telefon onlar ilk parti oldugunu cok sanmiyorum

umit.mayk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kardes senin telefonun ekran cerceveleri gm sitesindeki gibi yok denecek kadar incemi kalinmi

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Cevremizde alacak olanlari uyaririz en azindan buna dikkat ederler ilk partiyse aldirmayiz
Ayenen hatta 3. Parti bile zaman varsa beklenebilir.
İstersen hataların kullanıcaların resim örneklerinin ılık sızmasın falan resminin olduğu örnekler var özel mesajdan o forumu atabilirim

umit.mayk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Valla kardes guzel olur ya bi link at bana ozel msjla girip bakayim merak ettim cevremde alacak kisi cok benden cevap bekliolar arastirdigimi biliyolar

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
''Merhaba . ilk parti ürünler talep yoğunluğundan tükenmiştir. yeni parti ürünler mayıs ayı itibari ile bayilerde olacaktır '' Diye bir mesaj var bayiler bize telefon gelmedi diyor hayali satış yaptı galiba gm :D
birde usb type-c inceleme videosuna bakalım sanki gm5 plus ofise daha önceden gelmiş!!! şarj kablosu rengine iyi bakın !!

kablo rengini boşver reis açık açık diyor bir video da gm şarj aleti ile macbook şarj etmeyi deniyor filan

umit.mayk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
FB_IMG_1461876442827.jpg