Bende de batarya cok kotu isyanlardayimBatarya bu kadar kötü mü ?
Ben V10 alcam batarya ayni 5.7 inç 2 ekran .
2 batarya kullancam ama oyle bile G2 kadar etmez gibi konusuyorsunuz .
Bende de batarya cok kotu isyanlardayimBatarya bu kadar kötü mü ?
Ben V10 alcam batarya ayni 5.7 inç 2 ekran .
2 batarya kullancam ama oyle bile G2 kadar etmez gibi konusuyorsunuz .
Maalesef, sadece "H815" Avrupa variantı bootloader kilidi açılabiliyor.cihaz 815t bottloader sız root mümkün değilmi
ne zaman sea (sanırım singapur) güncelleme yaparsa bizim telefonlara da güncelleme ozaman gelecek.oyun performansı hakkında sıkıntı yaşayan varmı peki.elimdeki g2 g4 ten daha iyi çalışıyor nedense.g2 de hiç kasmayan oyun g4 te ufak kasmalara sebep oluyor.aynı problemi yaşayan varmıTelefonu paralel ithalattan aldım ve en son güncellemeden sonra versiyon v20c-sea-xx oldu. anrkadaşım vatandan aldı şu anda en son güncellemeyle v20f versiyonu kullanıyor. ben nasıl güncelleme yapıcam acaba ? bilgisi olan biri varsa yardım edebilir mi ? güncelleme merkezinden yada bridge le güncelleme olmuyor. Son update de konuşma sesi iyileştirilmiş.
Konum bende sürekli açık ama batarya tasarruf modunda, navigasyon veya lg health kullancağım zaman "yüksek doğruluğa" getiriyorum işim bitince tekrar tasarrufa alıyorum.arkadaşlar konumu sürekli açık olarak mı kullanıyorsunuz yoksa kapatıyor musunuz benim konum açık olunca şarj baya hızlı bitiyor da sizde durum nasıl acaba ?
Tek fark garantisi için hepsiburada da söylenen site ilgileniyor.Arkadaslar ithalatci hepsiburadadan g4 alan birisi deneyimlerini anlaatbilirmi sorunu varmi pili nasil gidiyo kutu icerigi nasik yanitlarsaniz sevinirim ?
Peki hepsiburadadan telefonu alirken o iletisime nasil gecicem kazik yemiyelim sonra birde kutu.icerigi degisiyomus onu nasil anlicam cihaz gelmeden ,sansa mi cikiyo yoksa ?
Kardes link atarmiwin bulamadim ve kutu icerigini degistirp mi yolluyolar link atarsan sevinirimHocam Ceppaket diye bir satıcı firma var bul onu ondan al hepsiburada da satış yapıyor. Delta Servis garantili şimdiye kadar o adamdan 6 cihaz aldım 4 ü g3 2 si g4 olmak üzere en ufak sıkıntı yaşamadım.
yanlış anlaşılmasın eleştirmek için yazmıyorum. insan yardımcı olmak istiyor ama kimi yazsan mutlaka bir problem çıkıyor.Hocam Ceppaket diye bir satıcı firma var bul onu ondan al hepsiburada da satış yapıyor. Delta Servis garantili şimdiye kadar o adamdan 6 cihaz aldım 4 ü g3 2 si g4 olmak üzere en ufak sıkıntı yaşamadım.
yanlış anlaşılmasın eleştirmek için yazmıyorum. insan yardımcı olmak istiyor ama kimi yazsan mutlaka bir problem çıkıyor.
bu yüzden şahsen firma önermekten kaçınıyorum artık. bu aşağıdaki gibi söylentiler geziyor internette.
delta servis pişmanlıktır
![]()
Bu böylesi forumdaki 2. HaberValla her firma için şikayet mevcut. İnsanları memnun etmek imkansız. Ben deneyimledim memnun kaldım o yüzden öneride bulunuyorum![]()
Ben anlamıyorum bu ne 2 saat nedirTelefonun bataryasindan illallah geldi artik bunedir yaşaka gibi![]()
Kesinlikle sana katılıyorum note 5 alacaktim param yetmedigi icin bunu almak zorunda kaldım ama yeter ya kardeşim en az 3 saat goturmesi lazim sık kullaniyorum eyvallah ama 1.5 saat ne ? Delirtti bu telefon artik beni yedek batarya da çare etmedi 3 tane batarya ilemi dolasacam ben telefonu kapat ac kapat ac hizli sarj özelliği de yok satmaya kalksam satamiyorum 1200 e suan sıfiri ben aldim 2 milyara lanet olsun lg ye yaBen anlamıyorum bu ne 2 saat nedir
Bir yerde bakıyorum adam wifi kapatmadan kullanır 4.5 saat alir bir yere bakiyorum cok az
LG nin bataryayi 3000 tutmasi gercekten buyuk bir
... buna diyecek kelime yok bende V10 alcam ama katlancam ama o kadar az gidemez yani ben LG ye 9.8 mm bir telefona bilerek az batarya koymasndan soz ediyorum ama o kadar az gidemez .
LG zaten batista bu G2 de aldigi basariyi asla alamayacak V10 un tasarimi buyuleyici olmasa yuzune bile bakmaz Note 5 alirdim .
O bataryayi arttirmamaya devam etsin samsunda 3000 kullaniyor ama isini biliyor amoled ve islemci cidden devasa bir fark .
1.5 saat gitmesi normal degil . En az 3 saat yogun kullanim . 3.5 4 normal kullanim alman lazim .Kesinlikle sana katılıyorum note 5 alacaktim param yetmedigi icin bunu almak zorunda kaldım ama yeter ya kardeşim en az 3 saat goturmesi lazim sık kullaniyorum eyvallah ama 1.5 saat ne ? Delirtti bu telefon artik beni yedek batarya da çare etmedi 3 tane batarya ilemi dolasacam ben telefonu kapat ac kapat ac hizli sarj özelliği de yok satmaya kalksam satamiyorum 1200 e suan sıfiri ben aldim 2 milyara lanet olsun lg ye ya![]()
Aynen dediğini kullanıyorum zaten kardeşim hard reset ohoo kac kez attim hemde banamisin demiyor1.5 saat gitmesi normal degil . En az 3 saat yogun kullanim . 3.5 4 normal kullanim alman lazim .
Ben LG nin batarya cimriligini elestirdim .
Yedek batarya al bir tanede batarya kiti al hatta beraber satılanlarida var biri bitince digerini tak
Hard reset atmayi denedin mi hic ?