CrazyGuardian
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 17
kamera karşılaştırılması. 720p video
G4 un rji cok idiyo arkadasim da aldi bir gunu zor cikarirBaya bekledim, hala piyasada bulamayınca LG G4 aldım. General Mobile ilk önce kurumsallaşsın, 15.04.2016 tarihinde bayilerde bulabilirsiniz diye milleti heyecanlandırıp da dağıtımdaki rezaleti çözmeye çalışsın ilk önce. İşin garip tarafı, bayi diye listede yer alan bazı satıcıların telefondan haberi bile yok.
Aynen katılıyorum müşteri kaybediyorlar ancaUlan bugun buyakaya gittim bimeksde yok mediamarkt gm satmiyo bile bu nasil is nisanin ilk haftasi dediler olmadi tmm dedik simdi 3 haftasi tum noktalarda diyo hicbir yerde yok boyle olmaz soguttular bni adamlarin kendi servis noktasinda bile yoktu bu kdr olmaz ama vazgecem almaktan sizce honor 7 mi gm 5 plus mu
Bayilerle görüştüm, her bayiye birer tane siyah renk göndermişlerAynen katılıyorum müşteri kaybediyorlar anca
Aynn bnce de ya soz ver tut yada verdigin sozu dusunerek ver .Bunu böyle yapana kadar daha geç bir tarih verip düzgün iş yapsalardı keşke.
Öncelikle konu için teşekkürler.
Şu an iPhone Se kullanıcısıyım gayette memnunum. Bir eksisi 4" olması onada alıştım.
Satıp, GM 5 e geçeyim mi ne dersiniz?
iOS gibi kararlılık beklemiyorum.
Ama orta segment için oldukça performanslı bir telefon olduğunu düşünüyorum. Benim için en önemli şey ekran/renk/canlılık önemlidir.
Android ekranlara pek alışkın değilim ekran net olsada sanki piksel piksel görüyorum.))
Her neyse, iPhone'u satıp, birazda cebime para kalsın ve farklı bir cihaz denemiş olurum diyorum.
Evet aydınlatın beni dostum.
Not: iPhone satılır mı gidip gm5 alınır mı demeyin. Her şeyin farkındayım. Sadece fiyat performans sunan bir telefon denemek istiyorum.
Eyvallah,Hocam öncelikle tavsiyem şudur eğer düşünüyorsanız bile bi süre daha beklemeniz olacaktır cihazı henüz kullananlar bile tanımıyor.
Öncelikle konu için teşekkürler.
Şu an iPhone Se kullanıcısıyım gayette memnunum. Bir eksisi 4" olması onada alıştım.
Satıp, GM 5 e geçeyim mi ne dersiniz?
iOS gibi kararlılık beklemiyorum.
Ama orta segment için oldukça performanslı bir telefon olduğunu düşünüyorum. Benim için en önemli şey ekran/renk/canlılık önemlidir.
Android ekranlara pek alışkın değilim ekran net olsada sanki piksel piksel görüyorum.))
Her neyse, iPhone'u satıp, birazda cebime para kalsın ve farklı bir cihaz denemiş olurum diyorum.
Evet aydınlatın beni dostum.
Not: iPhone satılır mı gidip gm5 alınır mı demeyin. Her şeyin farkındayım. Sadece fiyat performans sunan bir telefon denemek istiyorum.
Güncellemeyi çok kafaya takan biri değilsen honor 7 al.Ulan bugun buyakaya gittim bimeksde yok mediamarkt gm satmiyo bile bu nasil is nisanin ilk haftasi dediler olmadi tmm dedik simdi 3 haftasi tum noktalarda diyo hicbir yerde yok boyle olmaz soguttular bni adamlarin kendi servis noktasinda bile yoktu bu kdr olmaz ama vazgecem almaktan sizce honor 7 mi gm 5 plus mu
Suan ellerinde kac tane telefon varmis ?dün istanbul profilo avm deki general mobile merkezine gittim. çakma apple store gibi olmuş. olsun.ellerine sağlık. telefonu ilk defa burada yakından gördüm. öncelikle şunu söyliyeyim malzeme kalitesi gerçekten güzel.yan metal çerçeveye baktığınızda iphone gibi duruyor. arka kapak yumusak plastik. not 4-5 deki gibi deri hssi veriyor. ekran da gayet iyiydi. tepki süresioldukça iyi.biraz zorladım ama tıkanma olmadı. sabahtan akaşama kadar açık olan ve devamlı şarja takılıp kullanıldığı için çok ısınmış olsada gayet iyiydi.
elimdeki telefonu satınca alacağım.o zaman daha detaylı bilgi veririm.
bu arada sadece siyah ayrı bi renk gibi. diğerlerinin hepsinin arka kapağı beyaz.sadece yan çıtaları renkli. bilginize.
sormadım hocam.Suan ellerinde kac tane telefon varmis ?
Beklemekten bıktım ben, LG G4 aldım. Kargomda elime ulaştı yeni. En son görüştüğümde 22 Nisan demişlerdi. Şimdi de 1 Mayısa erteledilerse kesin sorun var ilk partide.1 Mayıs diyorlar sorunsuz seri için
Arge değil, lojistik birimini geliştirmesi gerektiğini söylemek istedin herhalde.Kumar oynar gibi risk alıyoz resmen ya ucuz yapcam diye bu kadar sorunlu yapılmaz ki yahu 100 lira fazla olsun sağlam arge yapta sun şunu
Lg 4 sarji nasil cok bitiyo diyolar sira arkadasimda kullaniyo onunda hizli bitiyo bi cevaplarmisin ?Beklemekten bıktım ben, LG G4 aldım. Kargomda elime ulaştı yeni. En son görüştüğümde 22 Nisan demişlerdi. Şimdi de 1 Mayısa erteledilerse kesin sorun var ilk partide.
Kvk bayisi nedir ve nerde sordunkvk bayiilerinde yok. az önce sordum.