General Mobile 5 Plus Kullanıcıları Kulübü

emre....1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Baya bekledim, hala piyasada bulamayınca LG G4 aldım. General Mobile ilk önce kurumsallaşsın, 15.04.2016 tarihinde bayilerde bulabilirsiniz diye milleti heyecanlandırıp da dağıtımdaki rezaleti çözmeye çalışsın ilk önce. İşin garip tarafı, bayi diye listede yer alan bazı satıcıların telefondan haberi bile yok.
G4 un rji cok idiyo arkadasim da aldi bir gunu zor cikarir

emre....1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ulan bugun buyakaya gittim bimeksde yok mediamarkt gm satmiyo bile bu nasil is nisanin ilk haftasi dediler olmadi tmm dedik simdi 3 haftasi tum noktalarda diyo hicbir yerde yok boyle olmaz soguttular bni adamlarin kendi servis noktasinda bile yoktu bu kdr olmaz ama vazgecem almaktan sizce honor 7 mi gm 5 plus mu

mstfarich

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ulan bugun buyakaya gittim bimeksde yok mediamarkt gm satmiyo bile bu nasil is nisanin ilk haftasi dediler olmadi tmm dedik simdi 3 haftasi tum noktalarda diyo hicbir yerde yok boyle olmaz soguttular bni adamlarin kendi servis noktasinda bile yoktu bu kdr olmaz ama vazgecem almaktan sizce honor 7 mi gm 5 plus mu
Aynen katılıyorum müşteri kaybediyorlar anca

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bunu böyle yapana kadar daha geç bir tarih verip düzgün iş yapsalardı keşke.

mstfarich

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Haftaya kadar tüm renkler bayilerde olur demişti müşteri hizmetleri ama sanırım 1 hafta daha bekleyeceğiz

hllsvrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Öncelikle konu için teşekkürler.
Şu an iPhone Se kullanıcısıyım gayette memnunum. Bir eksisi 4" olması onada alıştım.
Satıp, GM 5 e geçeyim mi ne dersiniz?
iOS gibi kararlılık beklemiyorum.
Ama orta segment için oldukça performanslı bir telefon olduğunu düşünüyorum. Benim için en önemli şey ekran/renk/canlılık önemlidir.
Android ekranlara pek alışkın değilim ekran net olsada sanki piksel piksel görüyorum. :)))
Her neyse, iPhone'u satıp, birazda cebime para kalsın ve farklı bir cihaz denemiş olurum diyorum.
Evet aydınlatın beni dostum.
Not: iPhone satılır mı gidip gm5 alınır mı demeyin. Her şeyin farkındayım. Sadece fiyat performans sunan bir telefon denemek istiyorum.

Barış Onur Can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Şu an iPhone Se kullanıcısıyım gayette memnunum. Bir eksisi 4" olması onada alıştım.
Ama orta segment için oldukça performanslı bir telefon olduğunu düşünüyorum. Benim için en önemli şey ekran/renk/canlılık önemlidir.
Android ekranlara pek alışkın değilim ekran net olsada sanki piksel piksel görüyorum. :)))
Her neyse, iPhone'u satıp, birazda cebime para kalsın ve farklı bir cihaz denemiş olurum diyorum.
Not: iPhone satılır mı gidip gm5 alınır mı demeyin. Her şeyin farkındayım. Sadece fiyat performans sunan bir telefon denemek istiyorum.

Hocam öncelikle tavsiyem şudur eğer düşünüyorsanız bile bi süre daha beklemeniz olacaktır cihazı henüz kullananlar bile tanımıyor.

hllsvrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hocam öncelikle tavsiyem şudur eğer düşünüyorsanız bile bi süre daha beklemeniz olacaktır cihazı henüz kullananlar bile tanımıyor.
Eyvallah,
Henüz Türkiye de stoklarda yok diye biliyorum. Bilmiyorum ön incelemeler dahilinde cihaz hoşuma gitti. Fiyat ve donanıma göre yani. Bakalım hayırlısı olsun.

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
uzun süredir bende bu cihazı bekliyorum. daha denemek test etmek nasip olmadı ama eleştirilen kadar kötü ve\ veya vasat değil.
herkesin dilinde "yok efendim 1000tl nin altında olacak dendi ama 999 tl ye geldi.bizimle dalga geçtiler." öncelikle şunu unutmayalım arkadaşlar tüketim dünyasında yaşıyoruz ve ürünlerin insanlara cazip gelmesi için pr denilen reklam çalışmaları yoğunlukla yapılıyor. siz GM laf ediyorsunuz ama samsung da aynı şeyi 3000tl altı diyip 2899 tl ye satarak yapıyor. ancak nedense yabancı markalara bu kadar tepki gösterilmiyor.
birde şunu söyliyeyim firmadan değilim, sadece özellikle google nin nexus serisi telefonlarına duyduğum ilgiden dolayı işin teknik detaylarıylada ilgileniyorum.
öncelikle cihazın ekranı oldukça iyi.corning glass4 olması dayanıklılığı konusunda gerekli bilgiyi veriyor zaten. özellikle android N de çift ekran gelme durumu göze alınırsa 5,5" oldukça iyi olacaktır.
cihazda 3100 mah batarya var. batarya tüketimi konusunda oldukça cimri olan snapdragon615 işlemci mimarisine yakın bir yapıda gelen ve bu işlemcinin 8 çekirdekli 64 bit versiyonu olan snapdragon617 işlemcide de oldukça iyi ekran süreleri verebileceğini düşünebiliriz.
3 GB ddr3 ram ile çoklu ekran parformansı konusunda iyi sonuçlar verecektir.
rakamsal verilere bakarsak (tabiki test verilerinde farklılıklar gözlenebilir) halen kullanmakta olduğum snapdragon800 işlemciden bri tık daha iyi.
( Qualcomm Snapdragon 617 vs Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974AA v2 - CPU'lar Özellikleri Karşılaştırma )
cihazda işlemcinin desteklediği cat7 modem var. yani 300down,100up hızına ulaşabilirsiniz.
kamerada sony exmor r cmos sensör kullanılıyor. ki oldukça iyi bu da

özelliklerine hızlıca baktığımızda bunları söyleyebiliriz. orta sınıfta tercih edilebilir bir cihaz. mualillerinin 1500tl ve üzerinde olduğunu düşünürsek fiyatıda fena değil.

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31

hocam tercih edilebilir. özellikle büyük ekran telefon kullanmak istersen seni memnun eder. 5se ye küçük ekranda en hızlı telefon deniliyor ancak android farklı bir olay. test etmen denemen gerekir. bunu ucuz yollu yapmak istersen gm iyi bir seçim olacaktır. bende nexus5 ten geçmeyi düşünüyorum.

emre....1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar gm 5 plus kullnn birisi tum ayrintilriyla usenneden pil performan kameraa vs bahsedebilirmi ama ayrintili olursa cok iyi olur ..

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
ben hala bayiden haber bekliyorum dostlar. Telefon gelince bana ayıracak kenara. Ayın 25i oldu hala telefon piyasada yok. 2haftadır telefonsuzum valla.
Buarada telefonlara para yatıran telefon kolik biri değilim.Ha kullanırmıyım tabi pcde olmayınca cepten takılırım oyun web vs.Bana uygun özellikleri var .Telefon performans inceleme bekleyen için : Bence 2-3 hafta kullanılmadan anlaşılmaz.

yunus789

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Güncellemeyi çok kafaya takan biri değilsen honor 7 al.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben yakın zamanda mayıs ortalarında doğru telefon alıcam bütçem 1000 TL bu telefonda aklımdaki telefonlar arasında
Öncelikle genel kullanıcıyım
Whatsapp,facebook,twitter,instagram,swarm ve telefon görüşmesi yaparım
2-3 ağır olmayan oyun oynarım traffic rider clash royale hayday gibi
Fotoğraf ve video çekerim ama çokta beklentim yok toplam 100-200 video-fotoğrafım felan olur

Bu telefon bana uygunmudur

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
hafıza yeterli zaten yarısı dolunca pcye kopyalarsın. onun dısında fiyata göre senin isteklerini fazlasıyla karşılar bence.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Hafıza sorun değil 16 gb lık ipadim var 7-8 tane oyun ve 10-15 tane sosyal medya uygulaması var oyunlarda büyük hafızalı ve 4 gb yer var 50-100 tanede resim falan var

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Ve ben telefonun siyah rengini düşünüyorum sizce nasıl

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
dün istanbul profilo avm deki general mobile merkezine gittim. çakma apple store gibi olmuş. olsun.ellerine sağlık. telefonu ilk defa burada yakından gördüm. öncelikle şunu söyliyeyim malzeme kalitesi gerçekten güzel.yan metal çerçeveye baktığınızda iphone gibi duruyor. arka kapak yumusak plastik. not 4-5 deki gibi deri hssi veriyor. ekran da gayet iyiydi. tepki süresioldukça iyi.biraz zorladım ama tıkanma olmadı. sabahtan akaşama kadar açık olan ve devamlı şarja takılıp kullanıldığı için çok ısınmış olsada gayet iyiydi.
elimdeki telefonu satınca alacağım.o zaman daha detaylı bilgi veririm.
bu arada sadece siyah ayrı bi renk gibi. diğerlerinin hepsinin arka kapağı beyaz.sadece yan çıtaları renkli. bilginize.

emre....1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
dün istanbul profilo avm deki general mobile merkezine gittim. çakma apple store gibi olmuş. olsun.ellerine sağlık. telefonu ilk defa burada yakından gördüm. öncelikle şunu söyliyeyim malzeme kalitesi gerçekten güzel.yan metal çerçeveye baktığınızda iphone gibi duruyor. arka kapak yumusak plastik. not 4-5 deki gibi deri hssi veriyor. ekran da gayet iyiydi. tepki süresioldukça iyi.biraz zorladım ama tıkanma olmadı. sabahtan akaşama kadar açık olan ve devamlı şarja takılıp kullanıldığı için çok ısınmış olsada gayet iyiydi.
elimdeki telefonu satınca alacağım.o zaman daha detaylı bilgi veririm.
bu arada sadece siyah ayrı bi renk gibi. diğerlerinin hepsinin arka kapağı beyaz.sadece yan çıtaları renkli. bilginize.
Suan ellerinde kac tane telefon varmis ?

DSD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
1 Mayıs diyorlar sorunsuz seri için
Beklemekten bıktım ben, LG G4 aldım. Kargomda elime ulaştı yeni. En son görüştüğümde 22 Nisan demişlerdi. Şimdi de 1 Mayısa erteledilerse kesin sorun var ilk partide.

zaferuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kumar oynar gibi risk alıyoz resmen ya ucuz yapcam diye bu kadar sorunlu yapılmaz ki yahu 100 lira fazla olsun sağlam arge yapta sun şunu

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Kumar oynar gibi risk alıyoz resmen ya ucuz yapcam diye bu kadar sorunlu yapılmaz ki yahu 100 lira fazla olsun sağlam arge yapta sun şunu
Arge değil, lojistik birimini geliştirmesi gerektiğini söylemek istedin herhalde. :)

emre....1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Beklemekten bıktım ben, LG G4 aldım. Kargomda elime ulaştı yeni. En son görüştüğümde 22 Nisan demişlerdi. Şimdi de 1 Mayısa erteledilerse kesin sorun var ilk partide.
Lg 4 sarji nasil cok bitiyo diyolar sira arkadasimda kullaniyo onunda hizli bitiyo bi cevaplarmisin ?