iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

KORAYZA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Teşekkür ederim deneyeceğim. Bir sorum daha var biz iTunes hesabımıza ininal kart ekleyebilir miyim? Eklersem benden habersiz para çeker mi?

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar merhaba telefonum iPhone 6 ve arada sırada şebeke sorunu oluyor. Şebekem gidiyor bunun telefondan olup olmadığını Nasıl anlarım?
Hattin turkcell ise bendede ara sira sinyal gucu 1 e iniyor biraz oyle kaliyor sonra normal 4-5 dis cekiyor

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
senin gibi turkcell ve iphone6 kullanan biri ile mukayese edebilirsiniz.

iPhone 6 plus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iphone 6 ve Iphone 6 Plus kullanıcıları soru, sorun, görüş ve önerilerini buradan dile getiriyor.

Kulüp simdiden hayırlı olsun.

9e84788dbbe4ce1545d1e6423d6a4f9a.jpg

KORAYZA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sorun 4G modunda olduğu için telefon şebeke gidiyormuş. Sizde de sorun varsa bir kontrol edin.

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
Arkadaşlar telefonu gece uyurken uyku moduna alıyorum , bazen de hücresel ve WiFi yi kapatıp öylece bırakıyorum. Buna rağmen %3-4 arası sabah uyandığımda şarjın gittiğini görüyorum nedeni ne olabilir. Hücresel ve WiFi kapalı olmasına rağmen tamam hadi yüzde 1 gitsin, ama uçak modunda da gitmesi normal mi?

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Normaldir o kadar gitmesi takma bence...Sonuçta sabaha kadar açık bi sistem olsun o kadar...

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar telefonu gece uyurken uyku moduna alıyorum , bazen de hücresel ve WiFi yi kapatıp öylece bırakıyorum. Buna rağmen %3-4 arası sabah uyandığımda şarjın gittiğini görüyorum nedeni ne olabilir. Hücresel ve WiFi kapalı olmasına rağmen tamam hadi yüzde 1 gitsin, ama uçak modunda da gitmesi normal mi?
Dediklerini bende yapıyorum benim %7 gidiyor ben kafaya takmıyorum senin nasıl içine oturuyor anlamadım [emoji1][emoji1]

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
Neden oluyor diye merak ediyorum sadece [emoji2] sorgulamayı , öğrenmeyi severim [emoji106]

darkgamer_gs

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Yalnız bir problem olabilir çünkü benim cihazda maksimum %2 oranında bir düşme oluyor. O da uçak modunda ise.

saidkural

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Eger İp 6 ile İp6Plus arasinda kaldiysaniz ne olursa olsun isterseniz 16 gb olsun Plus alin.Cunku bende İphone 6 aldim performans olarak hic sikinti yaşartmiyor amaa pil olarak eger telefonu elinizden dusurmuyorsaniz direk gözünüz kapali Plus alin.Bende sık kullanimda 3-4 saati buluyor ve gunde 1-2 daha şarja takıyorum.Plus alin plus.
Sadece pil için düşünüyorsan eğer powerbank taşıman daha mantıklı ama kameradaki OIS için diyorsan kesinlike haklısın eksikliği çok hissediliyor

saidkural

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Teşekkür ederim deneyeceğim. Bir sorum daha var biz iTunes hesabımıza ininal kart ekleyebilir miyim? Eklersem benden habersiz para çeker mi?
Ben ekledim gayet de kullanışlı oluyor hiç çekinmene gerek yok ne aldığına dikkat et yeter

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Bu youtube dan kaliteyi belirleme işi canımı sıkmaya başladı...Aynı sorunu yaşayan var mı...Telefon iphone 6 sürüm ios 9.3...Youtube dan video esnasında kaliteyi 720p seçiyorum video doluyomuş gibi oluyo ama oynatmıyo...

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Beyler ben yurt dışında yaşıyorum senede 3 4 defa TR'ye giriş yapıyorum. Şuan bu sene daha giriş yapmadım. Telefonumu'da TR'de kullanmadım. Direk e-devletten ücreti yatırsam kabul ederler mi ? Yoksa giriş yaptık dan sonra mı işlem yapmalıyım?

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Bu youtube dan kaliteyi belirleme işi canımı sıkmaya başladı...Aynı sorunu yaşayan var mı...Telefon iphone 6 sürüm ios 9.3...Youtube dan video esnasında kaliteyi 720p seçiyorum video doluyomuş gibi oluyo ama oynatmıyo...
İos sürümü ya da iphone'la alakası yok youtube aplikasyon olarak sorunlu gelen güncellemeden sonra buffering olayını yapamıyor ileri geri saramıyorsun youtube en iyi android platformunda çalışıyor.Hücresel veriden kalite ayarlama seçeneğide yok üstelik

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
İos sürümü ya da iphone'la alakası yok youtube aplikasyon olarak sorunlu gelen güncellemeden sonra buffering olayını yapamıyor ileri geri saramıyorsun youtube en iyi android platformunda çalışıyor.Hücresel veriden kalite ayarlama seçeneğide yok üstelik
Wifiden deniyorum zaten ama olmuyo hala...Youtube gibi bir uygulamanın en çok kullanılan ios sisteminde böle basit hatalar yapması da bi garip yani...

Reaksiyon puanı
0
Bayanlar baylar merhaba, konu kirliliği yapmamak adına yeni bir başlık açmak yerine sorunumu buradan yazmak istedim.

Iphone 6 kullanıcısıyım ve cihazım 18-19 aylık. IOS 9.3 ve 9.3.1 yayınlanana kadar şarjım 6 saat kullanım sunuyordu. Ancak 9.3 ve 9.3.1 yayınlandıktan sonra kullanım sürem 4 saate düştü. Bunun üstüne geri yükleme yaptım ve bir değişiklik olmadığını gördüm.
Acaba bu durum normal mi yoksa yapmam gereken başka şeyler mi var diye düşündüm.

Sizlerden bu konu ile ilgili yardım bekliyorum. Şimdiden yapacağınız yorumlar için teşekkür ederim.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bayanlar baylar merhaba, konu kirliliği yapmamak adına yeni bir başlık açmak yerine sorunumu buradan yazmak istedim.

Iphone 6 kullanıcısıyım ve cihazım 18-19 aylık. IOS 9.3 ve 9.3.1 yayınlanana kadar şarjım 6 saat kullanım sunuyordu. Ancak 9.3 ve 9.3.1 yayınlandıktan sonra kullanım sürem 4 saate düştü. Bunun üstüne geri yükleme yaptım ve bir değişiklik olmadığını gördüm.
Acaba bu durum normal mi yoksa yapmam gereken başka şeyler mi var diye düşündüm.

Sizlerden bu konu ile ilgili yardım bekliyorum. Şimdiden yapacağınız yorumlar için teşekkür ederim.

Aynen size katılıyorum. Günü zor çıkartıyorum. 9.2 ve önceki sürümlerde 1bucuk gün oluyordu. Şimdi ise berbat olmuş bu apple güncelleme filan çıkarmasın abi dahada bozuyor cihazları downgrade çıksada düşürsem keşkede zor.

Reaksiyon puanı
0
Evet 8.4 de falan baya uzundu. Bi de aldığımız bu süreler güç tasarruf modunda yoksa telefon dayanmıyor.
Tamam zaten benimde durumlar böyleydi ama bariz azalma gördüğüm için sizlerden yardım istedim. Çözüm önerisi olan arkadaşımız varsa dinlemeye ve uygulamaya hazırım.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Tek çare downgrade tabikide oda mümkün değil maalesef

emrgba

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Tamam zaten benimde durumlar böyleydi ama bariz azalma gördüğüm için sizlerden yardım istedim. Çözüm önerisi olan arkadaşımız varsa dinlemeye ve uygulamaya hazırım.
iOS 9.3.1 şarjları mahvetti bu kesin 9.3.2 ti beklemekten başka çaremiz yok ne yaparsan yap değişmiyor kardeş

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Allah Allah siz bayagi şikayetçisiniz sanırım. Sorununuz ney ? Ben sıkıntısız kullanıyorum.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Kullanmada sıkıntı yok canım sadece diğer versiyonlara göre düşüş var.