KORAYZA
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Teşekkür ederim deneyeceğim. Bir sorum daha var biz iTunes hesabımıza ininal kart ekleyebilir miyim? Eklersem benden habersiz para çeker mi?
Hattin turkcell ise bendede ara sira sinyal gucu 1 e iniyor biraz oyle kaliyor sonra normal 4-5 dis cekiyorArkadaşlar merhaba telefonum iPhone 6 ve arada sırada şebeke sorunu oluyor. Şebekem gidiyor bunun telefondan olup olmadığını Nasıl anlarım?
Iphone 6 ve Iphone 6 Plus kullanıcıları soru, sorun, görüş ve önerilerini buradan dile getiriyor.
Kulüp simdiden hayırlı olsun.
![]()
Dediklerini bende yapıyorum benim %7 gidiyor ben kafaya takmıyorum senin nasıl içine oturuyor anlamadım [emoji1][emoji1]Arkadaşlar telefonu gece uyurken uyku moduna alıyorum , bazen de hücresel ve WiFi yi kapatıp öylece bırakıyorum. Buna rağmen %3-4 arası sabah uyandığımda şarjın gittiğini görüyorum nedeni ne olabilir. Hücresel ve WiFi kapalı olmasına rağmen tamam hadi yüzde 1 gitsin, ama uçak modunda da gitmesi normal mi?
Sadece pil için düşünüyorsan eğer powerbank taşıman daha mantıklı ama kameradaki OIS için diyorsan kesinlike haklısın eksikliği çok hissediliyorEger İp 6 ile İp6Plus arasinda kaldiysaniz ne olursa olsun isterseniz 16 gb olsun Plus alin.Cunku bende İphone 6 aldim performans olarak hic sikinti yaşartmiyor amaa pil olarak eger telefonu elinizden dusurmuyorsaniz direk gözünüz kapali Plus alin.Bende sık kullanimda 3-4 saati buluyor ve gunde 1-2 daha şarja takıyorum.Plus alin plus.
Ben ekledim gayet de kullanışlı oluyor hiç çekinmene gerek yok ne aldığına dikkat et yeterTeşekkür ederim deneyeceğim. Bir sorum daha var biz iTunes hesabımıza ininal kart ekleyebilir miyim? Eklersem benden habersiz para çeker mi?
İos sürümü ya da iphone'la alakası yok youtube aplikasyon olarak sorunlu gelen güncellemeden sonra buffering olayını yapamıyor ileri geri saramıyorsun youtube en iyi android platformunda çalışıyor.Hücresel veriden kalite ayarlama seçeneğide yok üstelikBu youtube dan kaliteyi belirleme işi canımı sıkmaya başladı...Aynı sorunu yaşayan var mı...Telefon iphone 6 sürüm ios 9.3...Youtube dan video esnasında kaliteyi 720p seçiyorum video doluyomuş gibi oluyo ama oynatmıyo...
Wifiden deniyorum zaten ama olmuyo hala...Youtube gibi bir uygulamanın en çok kullanılan ios sisteminde böle basit hatalar yapması da bi garip yani...İos sürümü ya da iphone'la alakası yok youtube aplikasyon olarak sorunlu gelen güncellemeden sonra buffering olayını yapamıyor ileri geri saramıyorsun youtube en iyi android platformunda çalışıyor.Hücresel veriden kalite ayarlama seçeneğide yok üstelik
Bayanlar baylar merhaba, konu kirliliği yapmamak adına yeni bir başlık açmak yerine sorunumu buradan yazmak istedim.
Iphone 6 kullanıcısıyım ve cihazım 18-19 aylık. IOS 9.3 ve 9.3.1 yayınlanana kadar şarjım 6 saat kullanım sunuyordu. Ancak 9.3 ve 9.3.1 yayınlandıktan sonra kullanım sürem 4 saate düştü. Bunun üstüne geri yükleme yaptım ve bir değişiklik olmadığını gördüm.
Acaba bu durum normal mi yoksa yapmam gereken başka şeyler mi var diye düşündüm.
Sizlerden bu konu ile ilgili yardım bekliyorum. Şimdiden yapacağınız yorumlar için teşekkür ederim.
Ben 9.3.1 deyim 6 saat alıyorum.
Eski sürümlerde ben 8 saat alirdim. 2 saat inme var gerçekten bu sürümde
Tamam zaten benimde durumlar böyleydi ama bariz azalma gördüğüm için sizlerden yardım istedim. Çözüm önerisi olan arkadaşımız varsa dinlemeye ve uygulamaya hazırım.Evet 8.4 de falan baya uzundu. Bi de aldığımız bu süreler güç tasarruf modunda yoksa telefon dayanmıyor.
iOS 9.3.1 şarjları mahvetti bu kesin 9.3.2 ti beklemekten başka çaremiz yok ne yaparsan yap değişmiyor kardeşTamam zaten benimde durumlar böyleydi ama bariz azalma gördüğüm için sizlerden yardım istedim. Çözüm önerisi olan arkadaşımız varsa dinlemeye ve uygulamaya hazırım.
Apple da bilerek yaptı. Yeni modelleri aldırmak için ama kendi satışları düşücek. Jailbreak için açık bıraksaydı keşke. Düşürürdük sürümleri.Tek çare downgrade tabikide oda mümkün değil maalesef