- Reaksiyon puanı
- 557
6.81 lira gibi bir şeydi.Kaç para bayıldın buna?
6.81 lira gibi bir şeydi.Kaç para bayıldın buna?
Olsun yeter o bana, tek shoot gibi düşün.5'lik mi?![]()
Giricen engine.dll dosyasına kurcalicaksin. NolacakBu cs go'daki dll ve exe dosyalarını fazla kurcalamayın arkadaşlar. Müzikler falan sorun olmaz da, bahsettiğim dosyaları değiştirirseniz vac ban yiyebilirsiniz.
Giricen engine.dll dosyasına kurcalicaksin.Nolacak![]()
Ben denedim olmuyor edi. Onlarca script de kurulu, mapların üstündeki mekanlara kadar modifiye var ve sıkıntı yaşamıyorum.Bu cs go'daki dll ve exe dosyalarını fazla kurcalamayın arkadaşlar. Müzikler falan sorun olmaz da, bahsettiğim dosyaları değiştirirseniz vac ban yiyebilirsiniz.
Bu konuda seni aydınlanmış olduğumu sanıyordum.Düzgün ayarlar nasıl olmalı? Benim PC Laptop
Yazı fontu mu? Hani şu taşıdığını envanteri ve hp'ni gösteren yazıların fontu mu?Oyun içindeki kitin rengini, yazıların fontunu veya overwolf gibi programlar vac bana sebebiyet verebilir.
Oyundaki bütün yazıların fontu chat, sağ üstte kd, tabscore ayrıca radar editlemede vac yemeye sebebiyet verebilir.Yazı fontu mu? Hani şu taşıdığını envanteri ve hp'ni gösteren yazıların fontu mu?
Açıkçası oraları bir düzenleyecektim, yapmayacağız artık. Crosshair de sıkıntı yok ama değil mi?Oyundaki bütün yazıların fontu chat, sağ üstte kd, tabscore ayrıca radar editlemede vac yemeye sebebiyet verebilir.
Konsoldan yazdığın komutlardan ceza almazsın en azından ben hiç öyle bir şey görmedim sonuçta öyle bir şey olsa konsola eklemezler.Açıkçası oraları bir düzenleyecektim, yapmayacağız artık. Crosshair de sıkıntı yok ama değil mi?![]()
Bunu yapıp da vac yemiş 1 kişi gösterin bana rica ediyorum.
Ben kesin bir şey söylemedim sebebiyet verebilir dedim, çoğunluğun yapması vac sorununu ortadan kaldırmayacaktır, vac daha çok aim, wallhack gibi şeylere bakıyor font vs. küçük şeyler hatta özelleştirilebilir yapsalar daha iyi olurdu.Bir süre radara yazı ekleyen zimbirtiyi kullanmistim. Sıkıntı olmadı. Ayrıca çoğu youtuber bu fontları felan kullanıyor. Vac riski yok yani.
Benim ininal kartım yok henüz.PTT den değil PTT Matik üzerinden karta para yatıracaksın. Sana PTT Matik lazım.
Migros ilçede yok ki il merkezinde var.Herhangi bir Migros'tan al. Anında para da yüklüyorlar.
Telefon numarası"yla da ödeniyor faturalı'ysa faturaya yansıyor değilse hatta para yüklemen gerek önce.Migros ilçede yok ki il merkezinde var.
Arada 46 km yol varBi ilçeye inmek bu kadar zor olmamalı![]()
Nolmus infernoya?R.I.P Inferno
22.04.2016