Para.Arkadaslar adaletin olmadigi yerde ne işler?
Para.Arkadaslar adaletin olmadigi yerde ne işler?
Konu açarsan cevaplamaya çalışabilirim.Tamam akıllı tahta güzel geldide adamlar İnternet erişimini kapatmışlar biz nasıl İnternete giricez açıklayın ya. Şaka bi yana hakiketen Bios dan kapattı Coğrafya hocasıda niye İnternet yok diye çıldırdı![]()
Konunun basligi cografya hocasi akilli tahtayi internete baglayamayinca cildirdiKonu açarsan cevaplamaya çalışabilirim.
Allah razi olsun. Hepimizin Regâip Kandili mübarek olsun arkadaslar.Regâib kandiliniz mübarek olsun.
Sen doldur o zaman, ya da su sebili almak lazımDolaptaki suyun %70 inin içilip doldurulmadan geri konduğu döneme girdik arkadaşlar hayırlı olsun.
Devamsızlık dışında kalmana neden olan bir engel yoksa evdekilere söyle gidip bir görünsünler konu hakkinda konuşsunlar silerler merak etme.Devamsızlıktan sınıfta kaldım ilk okul mezunu kaldık iyi mi
10 gun ozursuz, 20 gun ozurlu hakkim var ikisimde de yarim gun kalmisti.Bugunde gec kalinca bende gitmedim.Yani 30 gunu gectiDevamsızlık dışında kalmana neden olan bir engel yoksa evdekilere söyle gidip bir görünsünler konu hakkinda konuşsunlar silerler merak etme.
Birşey olmaz sen velini gönder. Kılıfına uygun çözerler bu isi.10 gun ozursuz, 20 gun ozurlu hakkim var ikisimde de yarim gun kalmisti.Bugunde gec kalinca bende gitmedim.Yani 30 gunu gecti
Ders durumu kotu olursa bırakırlar da ders durumu iyiyse bırakmıyorlar.Devamsızlıktan kalma var mı hala? Genelde otomatik olarak zaten kılıfına uydurup yarım gün eksik yazıyorlar diye biliyorum. Devamsızlıktan sınıfta bırakılanı görmedim.
Termos'un içine buz atmak da iyi bir yöntem.Sen doldur o zaman, ya da su sebili almak lazım![]()
Fizikten kalmak doğal bir sey bence .Fizikten kalacam ben herhalde, 25 aldım![]()
Benimde aklımın bir koşesindeTurk Telekom'a geçmek gibi bir delilik yaptık. Daha ilk günden ne mesaj atılıyor ne internet geliyor.
Hattın ne zaman aktif oldu bilmiyorum ama İlk başta tüm ayarlar kapalı geliyor. Açtırman gerekiyor. Gerekli sms'leri göndermen lazım. Online İşlemler uygulamasını da mutlaka indir ve oradaki ayarları da düzenle.Turk Telekom'a geçmek gibi bir delilik yaptık. Daha ilk günden ne mesaj atılıyor ne internet geliyor.
Bende Coğrafya ve Matematikten kalıcam galiba. İkinci dönem zorlaştı.Fizikten kalacam ben herhalde, 25 aldım![]()
Az önce bayiye gidip sordum. TL yüklemem lazimmis.Hattın ne zaman aktif oldu bilmiyorum ama İlk başta tüm ayarlar kapalı geliyor. Açtırman gerekiyor. Gerekli sms'leri göndermen lazım. Online İşlemler uygulamasını da mutlaka indir ve oradaki ayarları da düzenle.
TL yükleyince düzelecek miymis?Az önce bayiye gidip sordum. TL yüklemem lazimmis.
Faturasız ise önce TL yükleyip paketini aktif etmen gerekiyor tabi ki.Az önce bayiye gidip sordum. TL yüklemem lazimmis.