50 Milyon Kişinin Kimlik Bilgileri Çalındı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SmokeXD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
Öyle bir şey olasaydı, Bankadan, E-devlet'ten ve bir çok yerden, "Şifrenizi kendi güvenliğiniz için değiştirin" mesajları gelirdi. Bir şey geldiği yok. Bayat çorbayı ısıtıp, önümüze koymuşlar. Yemeyin, mideyi bozar.

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Merak edip indirdim ve inceledim, herhangi bir virus yok (mac kullanıyorum) kendimi ve tanıdığım insanların bilgilerini arattım hepsi mevcut. Yani yalan deyip inkar etmekle kimse bir yere varamaz, güneş balçıkla sıvanmaz...

hesapsilinsin

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Öyle bir şey olasaydı, Bankadan, E-devlet'ten ve bir çok yerden, "Şifrenizi kendi güvenliğiniz için değiştirin" mesajları gelirdi. Bir şey geldiği yok. Bayat çorbayı ısıtıp, önümüze koymuşlar. Yemeyin, mideyi bozar.
ahahahah siz de tcnizi değiştirdiniz galiba bu rahatlık ordan geliyor ? bir de hala içeriğin farkında değilsiniz sanırım isim soyisim adres(kapı nosuna kadar) anne baba adı tc numarası yer alıyor yani e devlet şifreniz yer almıyor.Tc numaramı bilseler noluyor diyorsanız bir gün başınıza gelirse haberiniz olmadan yapılmış bir evrak vb bişi o zaman anlarsınız.Çoğu insan açtı veritabanını ben de şuan indiriyorum ondan sonra isim soyisim verirseniz tc nizi adresinizi söylerim size:cool:

dexser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler sql dosya formatını nasıl açıp okuyabiliriz?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
sgk veritabanı hacklenip sızan veriler deniyor hatta 2010 yılına aitmiş. ben de merak ettim indirmeye başladım torrentten.

sezerr53

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Bir insanın TC sini bilmek evrak işi falan hikaye . 2010 verileri ve en fazla 91 doğumlu olanların kayıtları var. 92 li ve yukarısı yok.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
Jacky Chan'dan Putin'e kadar herkese uzanan Panama belgelerinin yankılarını Türkiye'de bastırmak için yayınlamış bir şak şak haber olabilir bu. Nüfus dairesinde çalışan (veya her hangi bir devlet dairesinde yetkili olan) herkesin ulaşabileceği bilgiler bunlar. Gidin Adana nüfus dairesine sorun, sizin İstanbuldaki adresinizi ve telefon numaranızı söylesinler. Meselâ benim adresimi çevremde de herkes biliyor. Bunun için Hacker olmaya gerek yok. Panama daki Offshure Bankalarında belki Türk'lerinde hesapları vardır. Bence o belgelere ulaşmaya bakın.

hesapsilinsin

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Jacky Chan'dan Putin'e kadar herkese uzanan Panama belgelerinin yankılarını Türkiye'de bastırmak için yayınlamış bir şak şak haber olabilir bu. Nüfus dairesinde çalışan (veya her hangi bir devlet dairesinde yetkili olan) herkesin ulaşabileceği bilgiler bunlar. Gidin Adana nüfus dairesine sorun, sizin İstanbuldaki adresinizi ve telefon numaranızı söylesinler. Meselâ benim adresimi çevremde de herkes biliyor. Bunun için Hacker olmaya gerek yok. Panama daki Offshure Bankalarında belki Türk'lerinde hesapları vardır. Bence o belgelere ulaşmaya bakın.
şu yorumlarıda okudum ya ben artık size cevap yazmıycam sadece offshure değil offshore olarak yazıldığını bilin.Anlamını da yazdım her şey siz bilgilenin diye :)
offshore:Herhangi bir ülkede faaliyet gösteren fakat asıl merkezi o ülkenin dışında bulunan denizaşırı bir kurumun faaliyetlerini tanımlamaktadır.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
Adres Romanyayı gösteriyor ve bende boş bir sayfa çıkıyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şu görenler fotoğraf çekseler de görsek.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
diyelim ki hacker'sınız... ve elinizde milyonlarca insanın nüfus bilgisi var neden bu bilgileri sadece ülke'nin cumhurbaşkanı'nı eleştirmek için kullanırsınız? ve yine diyelim ki aslın da ortada bir hack durumu yok indirdiğiniz her torrent dosyası aslında daha büyük bir hedefe yapılacak olan ddos saldırısı için virüs içeriyor hatta bunu yaparken de bilgisayarınıza sızıp sizin kişisel verilerinizi sahiden çalıyor...
komplo teorisi üretmeyi acilen bırakmalıyım :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
İndirmeye gerek yok, buradan merak ettiklerinizi kontrol edin.
Ben dahil bütün akrabam ve arkadaşlarım kabak gibi ortada. :/

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
İndirmeye gerek yok, buradan merak ettiklerinizi kontrol edin.
Ben dahil bütün akrabam ve arkadaşlarım kabak gibi ortada. :/
Hocam bunlar yeni değil sanırım. Çok eski bilgiler bunlar. 5 yıldır bulunduğum adresten önceki adresi gösteriyor. Bir ara böyle bir durum olmuştu çalındığı kabul edilmişti aynı şeyleri servis ettiler sanırım.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Hocam bunlar yeni değil sanırım. Çok eski bilgiler bunlar. 5 yıldır bulunduğum adresten önceki adresi gösteriyor. Bir ara böyle bir durum olmuştu çalındığı kabul edilmişti aynı şeyleri servis ettiler sanırım.

Evet 2010 yılından kalma bilgilermiş, benim adreste eskisini gösteriyor. Ama diğer hassas bilgilerin hepsinin ulaşılabiliyor olması insanı tedirgin ediyor.

hesapsilinsin

Asistan
Reaksiyon puanı
32
diyelim ki hacker'sınız... ve elinizde milyonlarca insanın nüfus bilgisi var neden bu bilgileri sadece ülke'nin cumhurbaşkanı'nı eleştirmek için kullanırsınız? ve yine diyelim ki aslın da ortada bir hack durumu yok indirdiğiniz her torrent dosyası aslında daha büyük bir hedefe yapılacak olan ddos saldırısı için virüs içeriyor hatta bunu yaparken de bilgisayarınıza sızıp sizin kişisel verilerinizi sahiden çalıyor...
komplo teorisi üretmeyi acilen bırakmalıyım :D
Öyle bir dünya yok dosyanın içeriğini bilmeden yazma istersen içinden bir tane sql dosyası ve bir tane daha dosya çıkıyor virüs fln yok yanlış bilgilendirmeyin açmadan bilmeden.Diyelim ki deyip durma dosyanın içinde 92 doğum öncesi herkesin bilgileri var yeni mi diye sorarsan hayır adres hariç diğer tüm bilgileriniz değiştirilemez o yüzden olay ciddi tekrar servis edilmesi ve bir çok insanın eline geçmesi vahim bir olay.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Öyle bir dünya yok dosyanın içeriğini bilmeden yazma istersen içinden bir tane sql dosyası ve bir tane daha dosya çıkıyor virüs fln yok yanlış bilgilendirmeyin açmadan bilmeden.Diyelim ki deyip durma dosyanın içinde 92 doğum öncesi herkesin bilgileri var yeni mi diye sorarsan hayır adres hariç diğer tüm bilgileriniz değiştirilemez o yüzden olay ciddi tekrar servis edilmesi ve bir çok insanın eline geçmesi vahim bir olay.

önce bi sakin ol! tamam herkes'in bilgileri ele geçirildi hepimiz hack'lendik lanet olası federaller falan filan e kullansınlar o zaman bu çok önemli bilgileri.! sadece yayımlamak için neden insanların kimlik bilgilerini çalasın ki madem bu kadar biliyorsun bana bunu açıkla. google ''hack yapma programı indir'' yazan ergenler gibi konuşma önce doğru oku anla...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Birilerinin kafada olmak gerek herhalde bu ülkede. Ne olursa olsun her şey yolunda, büyüyoruz, iyiyiz, güzeliz, dış mihraklar vs. rahatlığı var. Ben her gün kafayı yemenin sınırından dönüp geliyorum.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Virüs mirüs yemeyiz demi? Açamadım gerçi daha :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bişi indirmiyor ki, sadece görüntüleme var.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    89.5 KB · Görüntüleme: 366

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
Beni niye tanımıyor? Akrabalarımı da tanımadı. Girdiğim hiç bir isim, hatta aynı isimde bir başka kişi dahi çıkmadı.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
Nihayet Mahmut Tuncer'i çıkarabildim. Nüfus dairelerinden edinilmiş ve toplanmış blgiler bunlar. Kimliklerde yazan bilgilerden öte bir şey değil. Fos çıktı.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Yayılır yayılmaz siteyi patlatmışlar, girilmiyor artık. :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Nihayet Mahmut Tuncer'i çıkarabildim. Nüfus dairelerinden edinilmiş ve toplanmış blgiler bunlar. Kimliklerde yazan bilgilerden öte bir şey değil. Fos çıktı.

Konuştukça batiyorsun. CIA ve FBI nüfus dairesinden çalmış bilgileri. He he he.

Son düzenleyen moderatör:

hesapsilinsin

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Site açılıyor zenmate yada başka vpn ile deneyin.Bunu da twitterda gördüm
182d4eb576.jpg

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671