Matthew Bellamy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
Daha iyisi varsa soyle bizde bilelimHer yerde Arda Turan muhabbeti. Gina geldi artik. Yeter yahu. Iyi ki bi Barcelonaya transfer oldu.

Daha iyisi varsa soyle bizde bilelimHer yerde Arda Turan muhabbeti. Gina geldi artik. Yeter yahu. Iyi ki bi Barcelonaya transfer oldu.
Ben iyi olup olmamasindan, futbolundan bahsetmiyorum. Muhabbetinden sıkıldım. Herkes de bi foto paylasma, beni lafa tutma Ardayi izlicem, Arda kardesimle yemekteyiz, yok bizi iyi agirladi bilmem ne. Tvde de karsima cikio. Magazin desen orda da var.Daha iyisi varsa soyle bizde bilelimronaldo turk ben mi bilmiyorum
![]()
İyi yapıyor demek ki oda sevmismdr-ex15 kumanda tuşu bağımsızlığını ilan etti scorpions still loving you'yu durdurtmuyor...
bunu Turkcell Müzik'ten aldım 71'kardeşide beraber bunun tamamını çalmıyor sonrakine atlıyor 320kbps diğerleri de öyle bunu atlıyor gt-s5360...İyi yapıyor demek ki oda sevmis![]()
Sağolasın düzelmiş artık, sevinçten döktürüyorHadi hayırlı olsun @Lazzz . Senin eleman oynamaya başlamış.![]()
Tamam Ne Dinliyorsunuz konusu size yasaklandı ama bu, müziklerinizi burada paylaşacağınız anlamına gelmiyor.bunu Turkcell Müzik'ten aldım 71'kardeşide beraber bunun tamamını çalmıyor sonrakine atlıyor 320kbps diğerleri de öyle bunu atlıyor gt-s5360...
onu url olarak koydum mesaj editörü kendi gömdü benimle alakalı değil güzel kardeşim.Tamam Ne Dinliyorsunuz konusu size yasaklandı ama bu, müziklerinizi burada paylaşacağınız anlamına gelmiyor.
Birine sağlam sövecem ama duraksıyorum bir konu açıyorum mesela adam sırf beni gömecek ya aklı sıra konuyla alakasız yorum atıp tartışma yaratıyor konuyla alakasız mesajları modların görüp silmesi lazımSon zamanlarda form iyicene karisti herkes ikili tartismalarda
Yani bu benim gozlemim
benim tanıdığım biri? sol daki?Birine sağlam sövecem ama duraksıyorum bir konu açıyorum mesela adam sırf beni gömecek ya aklı sıra konuyla alakasız yorum atıp tartışma yaratıyor konuyla alakasız mesajları modların görüp silmesi lazım
Hangi platformda olunursa olunsun sadece social hesabı ile oyun oynayamaz. Oynamak isteyenin Gta 5 oyununa dvd veya steam gibi kaynaklardan oyunu temin etmesi gerekir.
Hocam açtığım konulara gir bak görürsünbenim tanıdığım biri? sol daki?
Aramıza yeni heckırlar katılmışEski sevgilimin kimlik nosunu bulup facesini kırdım beyler inanılır gibi değil![]()
şaka bi yana indiriyorum inş bi sıkıntı olmazAramıza yeni heckırlar katılmış![]()
Abi "İninal Cüzdan" uygulamasını indirip Sanal Kart oluşturursan o kartla denemeleri alabilirsin. Spotify, Netflix gibi servislerde çalışıyor.Bazı programlar ücretsiz denemeye bile kart bilgisi istiyor.
İşte bu beni deli ediyor. Altı üstü deneyeceğiz.
Sağol. Denerim bir araAbi "İninal Cüzdan" uygulamasını indirip Sanal Kart oluşturursan o kartla denemeleri alabilirsin. Spotify, Netflix gibi servislerde çalışıyor.![]()