Çıkrıkcı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 509
Hiç sorun olmaz sizin işinizi 2G bağlantı bile görür.
Niye akilli telefon kullaniyorsun ki diyorsun yani

Hiç sorun olmaz sizin işinizi 2G bağlantı bile görür.
[emoji1] [emoji1] Sizinki şeye benziyor aslında : Artık yemeklerdeki hakkınız 10 katına çıkartılıyor, herkes artık ne güzel tatlı da yerim ayranı ikiye çıkartırım diye düşünürken. Siz ben diyetteyim bu durum beni etkiler mi diyorsunuz. [emoji1] [emoji1] Selamlar, sevgiler...Niye akilli telefon kullaniyorsun ki diyorsun yanicok nimetlerinden yararlanmiyorum bu teknolojinin.
![]()
[emoji1] [emoji1] Sizinki şeye benziyor aslında : Artık yemeklerdeki hakkınız 10 katına çıkartılıyor, herkes artık ne güzel tatlı da yerim ayranı ikiye çıkartırım diye düşünürken. Siz ben diyetteyim bu durum beni etkiler mi diyorsunuz. [emoji1] [emoji1] Selamlar, sevgiler...
Benimki CQ modeli. Var yaniHayır. . Note 4 dün tüm modelleri desteklemiyor. Mesela N910 H modeli desteklemiyor.
Paketin üzerinde LTE ifadesi olmalı... Dikkat. !
Yok mu marşmelovdan haber?
Nisan sonunu bulur note 4lerYok mu marşmelovdan haber?
Benim tlf. da öyle bir sorun yok. Aksine pil performansı daha da arttı.Arkadaşlar merhaba.geçen günlerde gelen 60 mb lık güncellemeden sonra batarya performansı düştü telefonumun. Sarj suresi biraz uzadı ve şarjı hızlı gitmeye başladı. Telefonu sıfırladım.ama değişen birsey olmadı yine .sizdede böyle bir sorun oldumu. İyi günler
Benim tlf. da öyle bir sorun yok. Aksine pil performansı daha da arttı.
Sonradan yüklediğiniz bir uygulama pili tüketiyor olabilir. Ayarlardan pil ayarlarına gidip bir kontrol etmekte fayda var.Okuduğum yorumların çoğunda kimsede sıkıntı yok gibi ama bende olunca merak ettim.güncelleme yaparken hata ilede karşılaşmadım. İlginç bir durum
Ekli dosyayı görüntüle 2217Sonradan yüklediğiniz bir uygulama pili tüketiyor olabilir. Ayarlardan pil ayarlarına gidip bir kontrol etmekte fayda var.
Arkadaşlar merhaba.geçen günlerde gelen 60 mb lık güncellemeden sonra batarya performansı düştü telefonumun. Sarj suresi biraz uzadı ve şarjı hızlı gitmeye başladı. Telefonu sıfırladım.ama değişen birsey olmadı yine .sizdede böyle bir sorun oldumu. İyi günler
Optimizyon etkilememesi lazım. Sizin kaç uygulama optimizasyonda.Ekli dosyayı görüntüle 2217
Şimdi baktım aşırı tüketen bir uygulama yok.bu uygulama optimizasyonu etkilermi pil tüketimini
Öyle yapayım. Teşekkürler yardım icin...Bazen güncellemeler telefonda sorun oluşturabiliyor. Eğer bu sıfırlamakla geçmiyorsa yeniden yazılım kurdurmak daha iyi bir çözüm oluyor.
44 uygulama her zaman optimizasyondaÖyle yapayım. Teşekkürler yardım icin...
Öyle yapayım. Teşekkürler yardım icin...
Optimazasyon normal imiş. Çok bi yardımcı olamadık ama.Tekrar görüşmek üzere. İyi akşamlar.Teşekkürler baycebir .
Olsun en azından bu forumda adam yerine koyup cevap verdiniz.gorusmek üzere iyi akşamlar .Optimazasyon normal imiş. Çok bi yardımcı olamadık ama.Tekrar görüşmek üzere. İyi akşamlar.
Estağfirullah. Formumuz ve arkadaşlarımız müsaid oldukları sürece yardımcı olacaklardır eminim.Olsun en azından bu forumda adam yerine koyup cevap verdiniz.gorusmek üzere iyi akşamlar .
Her güncellemede çoğu şey duzelirken illa birsey bozuluyor anlamıyorum bende nasıl basariyorlar.Son gelen güncelleme benide şarkımı bozdu.60 mb ile şarj çok iyi olmus idi fakat Son gelen 255 mb lik gucelleme şarjı mahvetti.5.5 _6 saat altına hiç düşmekten 4.5 saat civarına düştü eran süresi ayriyetten şarj tüketim hızı da arttı. Sanki samsung aman bu adamların şarj çok iyi oldu hemen bozalimda batarya sayalım servise is çıksın yeni tel almaya zorlayalim modunda.
Guncelleme cok iyi bir sey degil her sistemde boyle ios elli tane beta yayinladiHer güncellemede çoğu şey duzelirken illa birsey bozuluyor anlamıyorum bende nasıl basariyorlar.
Telefona kaç kere Format attım wipe yaptım Vs ama maalesef eski süreye kavuşamadim. Duzelttikleri şeyi kasten bozuyor adamlar bence telefon satışını arttırmak için. Eski surumede donemiyorsun bide root yapmadan.pis bir stratejiye girdi samsung artık benceGuncelleme cok iyi bir sey degil her sistemde boyle ios elli tane beta yayinladi
Arada bir illaki telefonlar sifirlanmak istiyor veya guncelleme sonrasi bir sifirlama her seyi yoluna koyuyor