- Reaksiyon puanı
- 1,876
Bekleyin aranıza yeni bir troll katılıyor 

Şansıma bugün konuya gireceğim tuttuHehehe kaçırdık Smokii kaptı.![]()
Oyun içinden alıyorsun.Şimdi oyunla ilgili ilk sorumu soruyorum, bildiğimiz cs gibi oyun içinden mi alıyoruz silahları yoksa pointblank tarzı mı?
Hesapta degiştirmem gereken birkaç şey var. Yarım saate özelden atarim.@rawkid Şimdi verme imkanın var mı? Biraz sonra pc'ye geçicem.
Flash alıp adamları trolleme çok zevklihey @SmokeBomb steam nick'in de bu mu olacak yoksa flashbang falan yapmayı düşünüyor musun?![]()
nova 2'de başlamak senin için bir facia olur du boşver böylesi daha iyi.Gençler @rawkid hesabını veremedi (bir yandan da gönlü el vermedi) Şu oyunu almak aklımda da unutuyorum işte. Ama alacağım
Flashbang ile milleti trollemek ayrı bir keyif yav(Tabi kafamı çevirmeyi unutmazsam)
Hangi surum olduğuna bağlı. Goty ise 12 tl'den okutursun. Ama normal 7 TL lik ise satamazsin heraldeElimde Payday 2 var kullanım 0 saat 9 lira indirime girdiğinde almıştım satsam yine 9 tl değerinde mi gider?
satamazsın ''diye biliyorum ben'' (tabii kütüphane'nde değil ise)Elimde Payday 2 var kullanım 0 saat 9 lira indirime girdiğinde almıştım satsam yine 9 tl değerinde mi gider?
Kullanılmayınca satılıyor diye biliyorum ama bi araştırayımsatamazsın ''diye biliyorum ben'' (tabii kütrüphane'nde değil ise)
senin steam nick ne?Üzdü
Steam iadesi, satın alındıktan sonra iki hafta içinde ve iki saatten az oynama süresince Steam mağazasındaki oyunlar ve yazılımlar için geçerlidir. Diğer satın alma türleri ile iadelerin nasıl çalıştığının özeti buradadır.
İndirimlerde alacağım unutmazsam
g.utar308, niye sordun ki?senin steam nick ne?
Spoiler:: Dayanamadı geri yükledi ve oynuyor.Gün geçmesin ki yeni bir troll ortaya çıkmasın sildim yine oyunu, 2-3 aydır oynamıyordum hevesimi aldım 1 haftada.![]()
Evet maalesef ve ilk faceit maçımda 3 tane rus fena trolledi maç şimdi bitti hemen toxic playerdan report ettik.Spoiler:: Dayanamadı geri yükledi ve oynuyor.
Abi bu ruslar niye böyle ya?Evet maalesef ve ilk faceit maçımda 3 tane rus fena trolledi maç şimdi bitti hemen toxic playerdan report ettik.
+9 rus gamer itemleri putin, vodka, rush b&go b, noobs.Belgeseli var bunun.
Bilgisayar a kurtuldular resmen izleyemedim ama natus vincere affetmemiştir.Final maçı var arkadaşlar. Haberiniz olsun.