- Reaksiyon puanı
- 557
Nazar değmesinden korkuyoruz.Oynadığınız oyunları neden video ile paylaşmıyorsunuz? İzleyelim bakalım nasıl oynuyorsunuz..![]()

Nazar değmesinden korkuyoruz.Oynadığınız oyunları neden video ile paylaşmıyorsunuz? İzleyelim bakalım nasıl oynuyorsunuz..![]()
Hahaha pek sanmıyorum değeceğini..Nazar değmesinden korkuyoruz.![]()
Neden?Hahaha pek sanmıyorum değeceğini..
Oynayamazsın online eğer satın almadıysan.Yaniniza pis crackcilerde girebilirmi?
Yanliz online denemedim acaba oluyormu? Gelirsem ortaligi dagitabilirim.Muhahaha
GOTV'den indirilebiliyor du galiba yada ben yanlış biliyorum.PC iyi olsa pro oynayisimi cekicemde[emoji14]
GOTV'den indirilebiliyor du galiba yada ben yanlış biliyorum.
Akşam 21:00'dan falan sonra olursa benim için iyi olur güzel olur onun dışında aramıza yeni katılanları bir yıkım maçında ağarlayalım.GOTV'den maçı indirebilirsin ama yine video kaydı almak zorundasın. Tabi başka biri maç sırasında bizi izleyebilir. Seçenek çok.
Bu akşam toplansak mı? @pesimist @Boz Kurt @Ahbârî @yucesezar
Şuan'da er 1.seviyesin er 3.seviye olunca rekabetçi'de sorun olmaz. dün izledim seni biraz katılacaktım ama geç olmuştu.O kadar aldık oyunu, akşam kabul etmedi ya laa. @yucesezar dağıtacaktım sizi..
Sonra Ölüm Maçı'na girdim biraz oynadım tanıdık olmadığı için sıkıldım, girdim çıktım sürekli..
Bilgisayarda olsam anlatırdım da "Cs go Crosshair değiştirme" yaz. Hatırladığım kadarıyla kodlarla ayarlıyorsun. Zor değil yeni.Nasıl iyi mi? Tam bir noob değil mi?
Yav biraz cahilim bu konuda nişangah değişiyor mu? Yoksa silaha göre mi değişiyor. Kocaman bir nişangah var..![]()
Bu mape abone ol burda çalış. Steam Workshop :: crashz' Crosshair Generator v2
Böyle bir şey mi?
Bu da olur. Dene istersen.
Böyle bir şey mi?
@Kör Cerrah ben bunu kullanıyorum başarılıdır.Bu da olur. Dene istersen.
Pasha direkt oyuncu. Kaslı abimiz.Kutup ayısı logolu bir takım var pasha galiba ismi, snax veya spax oyuncusunun croshair'ini kullanıyorum.
Bu sene çok erken elendiler o takıma pek hakim değilim.Pasha direkt oyuncu. Kaslı abimiz.![]()
Virtus pro olmasın oKutup ayısı logolu bir takım var pasha galiba ismi, snax veya spax oyuncusunun croshair'ini kullanıyorum.
Doğrudur.Virtus pro olmasın o
Ciddi misin lan. Sen napiyorsunda bu elemanlar atıyor seni?1 hafta yine kickten ban verdiler ne kadar sövsem az.
1 hafta yine kickten ban verdiler ne kadar sövsem az.
Orda bir Turkish yazması zoruna gidiyor onlarınCiddi misin lan. Sen napiyorsunda bu elemanlar atıyor seni?
Paran olduğu zamanMilletin silahları fenalık, ben ne zaman kavuşurum böyle silahlara..![]()