- Reaksiyon puanı
- 13,241
İlçeden çıkınca benimki de 3G'ye düştü. Düzeltirler öyle umuyorum.Oohhh ankarada mis gibi. Araçtayım bazen 3g oluyor ama olsun![]()
Yani sadece 4g gelmemiş 3gyi baya iyileştirmişler.İlçeden çıkınca benimki de 3G'ye düştü. Düzeltirler öyle umuyorum.
Haa dipnot: Aynı yolda dün 2G ve E oluyordu.
Evet baya düzelme olmuş internette.Yani sadece 4g gelmemiş 3gyi baya iyileştirmişler.
Telefonun ayarladigindan emin ol.Vodafone da hala 3G yazıyor...Benim gözümde vodafone bitmiştir en kısa zamanda değişirim operatörü...(6-10 Mbps)
Birincisi telefonumu ayarladım o kadarını biliyoz heralde yaptık herşeyini...İkincisi 4bucakG yazıp yolladım 6 değil 4GB hediye verdi...Üçüncüsü benim yaşadığım yerde hala 3G yazıyosa bu benim sorunum değil operatörün sorunudur çekmediği için bende kullanmam kardeşim bilip bilmeden yorum yapma...Telefonun ayarladigindan emin ol.
Yakinda baz istasyonu varmi cik bir dolas disarida.
4bucakG yazip 4545'e yollarsan 1 ay boyunca kotasiz 6GB internete sahip olacaksin.
Simdi olmuyorsa senin telefonda yada en en son operatörde sorun vardir.
Bunca vodafone'lu baglaniyor sen neden baglanamiyorsun hic düsündünmü?
Sorun sende yada oturdugun bölgededir.
Vodafone da hala 3G yazıyor...Benim gözümde vodafone bitmiştir en kısa zamanda değişirim operatörü...(6-10 Mbps)
Telefonun ayarladigindan emin ol.
Yakinda baz istasyonu varmi cik bir dolas disarida.
4bucakG yazip 4545'e yollarsan 1 ay boyunca kotasiz 6GB internete sahip olacaksin.
Simdi olmuyorsa senin telefonda yada en en son operatörde sorun vardir.
Bunca vodafone'lu baglaniyor sen neden baglanamiyorsun hic düsündünmü?
Sorun sende yada oturdugun bölgededir.
4. 5 G kütahyamıza gelmiştir fakat hız hala 3g gibi ayıp oldu bizehat vodafone
Bırak yesin bir daha mı gelicez dünyayaEkli dosyayı görüntüle 2027 Ekli dosyayı görüntüle 2028 Speedtest'in zararları
TT faturalı kullanıcılara 10GB hediye vermişti zaten.Vodafone ve Turkcell hediye verdi TT de nedir durum ?
Şu rakamları keşke evimizde görebilsekBırak yesin bir daha mı gelicez dünyaya![]()
25-30 arası görüyorum'da Akk beleası devreye giriyor 10-15 gün sonraŞu rakamları keşke evimizde görebilsek