- Konuyu başlatan
Sercan40
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 372
Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde saat 00:30 ve hala 3G yazıyor...Demekki burada uyumlu baz istasyonu yok...
Türk Telekom serverine bağlanmışsın.
Ayarlardan Serveri kendin seçebiliyorsun.Turkcell'e nasıl bağlanıcam peki![]()
Göstergenin sonunu görmüş zatenHayal kırıklığı oldu bende :/
![]()
telefon 150 mbit e kadar destekliyor ama üst download hızı 100 mbit paketin. En azından 100 mbit görürüm diyordumGöstergenin sonunu görmüş zatenbende hala 7 mgbt
![]()
7mgbt diorm yau 7telefon 150 mbit e kadar destekliyor ama üst download hızı 100 mbit paketin. En azından 100 mbit görürüm diyordumUpload değeri çok düşük kalıyor yalnız :/
telefon 150 mbit e kadar destekliyor ama üst download hızı 100 mbit paketin. En azından 100 mbit görürüm diyordumUpload değeri çok düşük kalıyor yalnız :/
telefon 150 mbit e kadar destekliyor ama üst download hızı 100 mbit paketin. En azından 100 mbit görürüm diyordumUpload değeri çok düşük kalıyor yalnız :/
3G ye alıp denedim giriyo nete ama 4G ye alsam bile 3G yazıyo...İki şekilde de giriyo nete...Vodafone 3G'ye bağlanabilen var mı? Rica etsem bakabilir misiniz?
Operatörün Turkcell mi? Eğer evetse Turkcell hızları paket paket farklı fiyatlara satıcakmış
Örneğin 100 mgbt hızı ,,,, fiyata
200 mgbt hızı başka fiyata
300 mgbt hızı farklı fiyata
herkes kesesine göre alacakmış yani.
Telefonu yeniden başlatmayı denediniz mi?3G ye alıp denedim giriyo nete ama 4G ye alsam bile 3G yazıyo ama iki şekilde de giriyo nete...
Bende bir sorun var o zaman.3G ye alıp denedim giriyo nete ama 4G ye alsam bile 3G yazıyo...İki şekilde de giriyo nete...
Denemedim küçük bi ilçede yaşıyorum heralde baz istasyonu uyumlu değildir...Yani öyle düşünüyorum...Telefonu yeniden başlatmayı denediniz mi?
turkcell e de bu yakışırOperatörün Turkcell mi? Eğer evetse Turkcell hızları paket paket farklı fiyatlara satıcakmış
Örneğin 100 mgbt hızı ,,,, fiyata
200 mgbt hızı başka fiyata
300 mgbt hızı farklı fiyata
herkes kesesine göre alacakmış yani.
denedim bişey değişmedi maalesefTelefonu yeniden başlatmayı denediniz mi?
zaten suç bizde kullanmayı bilmiyoruzHerkes yüklendi sanırım şuan internet felaket yavaş![]()
hız testi yapıp ekran resmi alırmısnzYer Güngören Türk Telekom operatörüm Note 5 Telefonum ekranda 4,5g yazıyor.Hayırlı uğurlu olsun bizde geçtik.
hız testi yapıp ekran resmi alırmısnzgözümüz gönlümüz açılsın
![]()