Arayüz zaten stabildiArayüz gerçekten stabil hale gelmiş wipe yapınca anladım. Onun dışında birşey yok.
Daha iyi olmuş [emoji1]Arayüz zaten stabildi![]()
Bunda bir bu surekeri alirken ekran parlakliginiz hep 0 yakinmi nasil geliyor bu ekran sureleri parlaklik hangi seviyede ben daha hic 1000 den 0 a ekran suresi 4 saat alamadim
Ben de yarin ayarli kullaniyorum isimden dolayi fener 1.saat acik oluyor ortalama birde 30 dakika falan oyun oynuyorum günde ortalama 1 saat falan da internette geziniyorum 3 saat civari aliyorum senin verdigin sureyi pilin yuzde kaclarda oluyorBenim ekran parlaklığım yarım ayarlı olarak hiç bir kısıtlama altında kullanmadan 4 saat rahat alıyorum senin dediğin gibi sıfıra yakın kullanımda 5 buçuk saatleri gördüğüm oldu ki paylaştımda zaten hocam kullanım detayına göre çok büyük değişiklik gösteriyor senin kullanım özelliklerin neler ki ?
Ben de yarin ayarli kullaniyorum isimden dolayi fener 1.saat acik oluyor ortalama birde 30 dakika falan oyun oynuyorum günde ortalama 1 saat falan da internette geziniyorum 3 saat civari aliyorum senin verdigin sureyi pilin yuzde kaclarda oluyor
ah şu nalet olası pil olayı....Daha iyi olmuş [emoji1]
Vardır onda da bir hayır be hocam ayrıca elektronik işi şans işi bugün sana olan yarın bana olabilirah şu nalet olası pil olayı....
Keşke iyi gitseydi...
Arkadaşın da dediği gibi hayır, şans, nasip kısmetah şu nalet olası pil olayı....
Keşke iyi gitseydi...
Şuan kullandığımı satsam sıfır alma şansım var ama güvenemiyorumArkadaşın da dediği gibi hayır, şans, nasip kısmetsatayım sana benimkini
![]()
Ne vardı sendeŞuan kullandığımı satsam sıfır alma şansım var ama güvenemiyorum![]()
Ben kullanıyorum. Senin ne amaçla kullanıcağına bağlı, yada ne beklediğine.Selamünaleyküm gear s2 kullanan var mı nasıl? Alinir mi ?
Galeriden fotograf felan aciliyor mu?Ben kullanıyorum. Senin ne amaçla kullanıcağına bağlı, yada ne beklediğine.
Telefonda saatin uygulaması var, oradan resimleri senkronize ettiğin taktirde açıyor.Galeriden fotograf felan aciliyor mu?
Merak ettim.
Eyvallah bunu kastediyordumTelefonda saatin uygulaması var, oradan resimleri senkronize ettiğin taktirde açıyor.
Turkiye mi var sendeVay arkadaş update gelmiyor diye cihazın orjinal csc sindeki romu kurduk güncelleme gelmiş ya![]()
Yok united arab emirates yani dubai xsg yaziyorduTurkiye mi var sende
S6 kullananlar kulübünde konuşuldu bu konu buraya da yazmıştım cvp alamayınca.Vay arkadaş update gelmiyor diye cihazın orjinal csc sindeki romu kurduk güncelleme gelmiş ya![]()