Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ah bu Google Play'de hizmetleri çekilmez...
Hatırlıyormusun bendeki %73 lik Google olay hizmetleri pil tüketimini bazen 6.0.1 de sapıtıyor cihaz. Umarım yeni güncellemeler ile bu ufak tefek sorunlari çözerler.
Onu unutmak mümkün değil :)
Çözsünler bi zahmet.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Fabrika ayarlar wipe data wipe cache
Ayrica google hizmetleri sorununa internette çözüm var dene
Tapatalk kafayı yemiş yazını alıntılıyorum bir üsttekini alıntı yapıyor uyuz oldum [emoji1] herneyse nasıl bir çözüm varmış ?

murax545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Screenshot_2016-03-20-13-56-54.jpg
Arkadaşlar merhaba. Mesaj yazarken sesle yazmak istediğimde ''Çevrimdışı modu kullanılamıyor.'' diye bir uyarı geliyor. Bunu nasıl çözebilirim ?

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Ekli dosyayı görüntüle 1346 Arkadaşlar merhaba. Mesaj yazarken sesle yazmak istediğimde ''Çevrimdışı modu kullanılamıyor.'' diye bir uyarı geliyor. Bunu nasıl çözebilirim ?
Geçtiğimiz gün benim de başıma gelmişti sanırım arka plan verilerini kısıtlamış olabilirsin veya kısıtladığını bir şeyler varsa bildirimler gibi Onlara bir bak derim

murax545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Biraz daha açar mısınız? ne yapmam gerekiyor tam olarak. Ayarlarda nereye girmem lazım

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Kardesim baska ulkenin romunu yuklediginde csc o ulkenin csc kodu olmasi lazim.sen irak romu kullaniyorsun ama csc kodun tur olarak gozukuyor bu yuzden guncelleme gelmez.guncelleme alman icin o ulkenin 4 parcali romunu kurman lazim.ben s6 kullanirken cok kez denedim.ingilterenin tek parcali romunu kurdum ama beta surecinde guncelleme gelmedi 4 parcali kurunca geldi.yine fransa icinde denedim yine ayniydi.zaten tek parcali romda zannedersem o ulkede kullanılan bizde scocuk digiturk gibi programlar gelmiyo 4 parcali kurarsan geliyo.
Evet dediğim gibi ben şu an ırak romunu kullanıyorum fakat Smart Switch de KSA yani Suudi Arabistan uzantısı gözüküyor
O zaman şöyle diyebiliriz Suudi Arabistan'ın tek parçalı romunu yüklesem yine güncelleme gelebilir
Odin yüklemelerinde knox sayacı artmıyor değil mi
4 parçalı Rom lar ne kadar güvenilir veya bu romlar Bildiğim kadarıyla söylüyorum fabrikadan ilk çıkış romları herhalde

murax545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Geçtiğimiz gün benim de başıma gelmişti sanırım arka plan verilerini kısıtlamış olabilirsin veya kısıtladığını bir şeyler varsa bildirimler gibi Onlara bir bak derim
Biraz daha açar mısınız? ne yapmam gerekiyor tam olarak. Ayarlarda nereye girmem lazım

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Mobil veri desin sanırım, ayarlar veri kullanımı
Arka plan verisi... ya tamamen kapatmışsındır ya da seçenekleri uygula yani aç

Umutbndtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bilmiyorum daha kesin değil ama şarj problemimi sanırım ama sanırım çözdüm [emoji18]

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
6.0.1 de telefon beklemedeyken çok başarılı 9 saat beklemede %5 şarj gidiyo

Umutbndtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Daha kesinliği yok açıkçası şarjını komple bitirdim normalde yüzde 2 ve 3 lerde takılınca şarja yüzde 10 oluyordu hemen fakat bu sefer komple bitirdim cihaz açılmayana kadar ardından şarja taktım ve düzgün şekilde doldu ani dolum olmadı fakat yine yüzde 20ye kadar indirmem gerekiyor denemem için birazcık daha bekleticez bakalım bekleyip göreceğiz [emoji18]

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Daha kesinliği yok açıkçası şarjını komple bitirdim normalde yüzde 2 ve 3 lerde takılınca şarja yüzde 10 oluyordu hemen fakat bu sefer komple bitirdim cihaz açılmayana kadar ardından şarja taktım ve düzgün şekilde doldu ani dolum olmadı fakat yine yüzde 20ye kadar indirmem gerekiyor denemem için birazcık daha bekleticez bakalım bekleyip göreceğiz [emoji18]
Sonucunu mutlaka haber ver :)

Umutbndtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sonucunu mutlaka haber ver :)
Umarım çözüm sağlıycam inşallah kafası karışmış olsun ve bu hareketle sonuç bulurum kalibrasyon sıkıntısı desem değil ama muhtemelen dediğim durumdan kaynaklı bir sıkıntıydı umarım çözümü budur ve kendimi tarihe altın harflerle yazdırmam lazım çözüm için [emoji16]

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
6.0.1 yükledikten sonra google play hizmetleri bende de şarj tüketmeye başladı. Ayrıca 5.1'e göre batarya performansı düştü diyebilirim. Güncellemeden sonra wipe yapmamıştım şimdi yapıcam bakalım neler olacak.
Wipe yaptıktan sonra haber verirmisin usta iyi oluyosa bende yapayım

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Wipe yaptıktan sonra haber verirmisin usta iyi oluyosa bende yapayım
Bataryayı 1-2 gün test etmeden birşey söyleyemem ancak 6.0.1'de sıkıntılar mevcut, mmı kodları çalışmıyor, bazı uygulamalar sıkıntılı açıldı tekrar yükleyince düzeliyor ama 6.0.1 sıkıntılı optimizasyon konusunda bu kesin.

KöpkeFet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bataryayı 1-2 gün test etmeden birşey söyleyemem ancak 6.0.1'de sıkıntılar mevcut, mmı kodları çalışmıyor, bazı uygulamalar sıkıntılı açıldı tekrar yükleyince düzeliyor ama 6.0.1 sıkıntılı optimizasyon konusunda bu kesin.
Ben 5.1.1 de kalıyorum o zaman

cengiz akbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar mrb yeni bir chaz alıcam note 5 veya ipone 6s ile ilgili arasında kararsızım sizce hangi cihazı alalım kamera özelliği çok önemli

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
arkadaşlar mrb yeni bir chaz alıcam note 5 veya ipone 6s ile ilgili arasında kararsızım sizce hangi cihazı alalım kamera özelliği çok önemli
Bunun icin yeni bir konu açmalısın diye düşünüyorum orada rahat rahat fıkır alışverişi yapabilir her konuşa tartışabiliriz ama burada tartıştırsak konu seyrinden çıkıyor.

Umutbndtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Dostum karar senin fakat ıphone 4 sonrası kasa teneke benden demesi acayip şekilde yamuluyor kamera olarak note 5 gayet çok iyi bence not 5 alırsan sıkıntı duymasın bence

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bunun icin yeni bir konu açmalısın diye düşünüyorum orada rahat rahat fıkır alışverişi yapabilir her konuşa tartışabiliriz ama burada tartıştırsak konu seyrinden çıkıyor.
[emoji1] anladınız siz onu :)

murax545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar klavyeden sesle yazı yazamıyorum çaresini bilen yokmu forumda?