darkgamer_gs
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Apple dünyası ilk defa 7. Betayı gördü. Bakalım bundan ne çıkacak.
Bu aslında bir sorun değil ama yaşanan bir problem icin yazılım tekrar yayınlandı.Arkadaşlar bu sorunu forumda başka bir arkadaş daha yaşamıştı şuan bende yaşıyorum. Cihazda 9.2.1. kurulu iTunnes 9.2.1. güncellemesi var diye güncellemek istiyor...
![]()
Hakki abinin kırılan ip6 sından bahsediyorsun galiba,apple genelde telefonu açmadan sıfırını vermeyi tercih ediyo istanbulda yaşıyorsan randevu alıp gitmeni öneririm,telefonla iletişimde farklı bir sıkıntı olabilir kullanıcı hatası durumları vb.Selam arkadaşlar foruma yeni katıldım.Shift delete facebook sayfasında adminin İphone 6 kırık ekranlı telefonu sıfırıyla Akasya Appleda 300 küsür tl karşılığı değiştirdiği videoyu izlemiştim.Ben apple'ı aradım ve böyle birşeyin mümkün olmadığını telefonun sıfırını istiyorsam eğer 1200 tl ödemem gerektiğini söylediler.Bu konu hakkında bir fikri olan var mı ? Bunun dışında telefonumda zaten kronik sorunlar mevcuttu,ön kamera kayıklığı gibi.Sizce garantiden faydalanmam için ne yapmam lazım ? Şimdiden teşekkürler
Yaşadığın şehirde yetkili servis falan varsa onlara sorabilirsin troy,baylan vb.Evet Hakkı Beyin telefonuydu.Ekran kırık olmasına rağmen sıfırıyla 379 tl ye değişim yapılmış.Bu nasıl mümkün olabiliyor bunu anlamadım ben.Randevu almak çok zor sanırım zaten İstanbulda yaşamıyorum
Komple çığa değişimi vardı ama onu kaldırdılar sanırım, şuan ekran tamir ediyorlar.Evet yetkili servislere gittim fakat böyle birşeyin mümkün olmayacağını söylediler.Ben de buraya danışmak istedim
Arkadaşlar bu sorunu forumda başka bir arkadaş daha yaşamıştı şuan bende yaşıyorum. Cihazda 9.2.1. kurulu iTunnes 9.2.1. güncellemesi var diye güncellemek istiyor...
![]()
Sus sus çaktırma bariTarihi 1970 yapınca telefonun brick olmasına neden olan hatayı gideriyor diye biliyorum bu güncelleme. Ben bilerek güncellemeyeceğim. Telefonun.garanti süresi bitmesine yakın tarihi değiştirerek telefonun yenisiyle değiştirilip elden çıkartmayı düşünüyorum .
Bizim kafamız hep bunlara çalışıyor işte [emoji1]Tarihi 1970 yapınca telefonun brick olmasına neden olan hatayı gideriyor diye biliyorum bu güncelleme. Ben bilerek güncellemeyeceğim. Telefonun.garanti süresi bitmesine yakın tarihi değiştirerek telefonun yenisiyle değiştirilip elden çıkartmayı düşünüyorum .
Tablete yükledim uygulamaları kapatırken hafif takılma yapar gibiydi hanı 30 gibi -60 fps olayı gibi.#ios9.3 nasıl olmuş hız farkı var mı?
Yaklaşık 20 dakika önce yükledim 9.3 ü yani kesinlikle hız artışı ve performans artışı gözle görülüyor telefonum 6s Plus ilk defa kullanmaktan bu kadar zevk aldığımı hissettim,başlangıçta sim kilit açarken takılmaması ilk göze çarpan olumlu olay,onun dışında uygulamalar arası geçiş ve klavyede de gözle görülür bi performans artışı var.Night shift denilen yeniliği de denedim bence olumlu, bu tutar yani .. Bütün kullanıcılara kesinlikle tavsiye ediyorum.#ios9.3 nasıl olmuş hız farkı var mı?
Abartma dostum ben yükledim aynı [emoji1]Yaklaşık 20 dakika önce yükledim 9.3 ü yani kesinlikle hız artışı ve performans artışı gözle görülüyor telefonum 6s Plus ilk defa kullanmaktan bu kadar zevk aldığımı hissettim,başlangıçta sim kilit açarken takılmaması ilk göze çarpan olumlu olay,onun dışında uygulamalar arası geçiş ve klavyede de gözle görülür bi performans artışı var.Night shift denilen yeniliği de denedim bence olumlu, bu tutar yani .. Bütün kullanıcılara kesinlikle tavsiye ediyorum.
Benim gıcık olduğum şeylerin düzeltildiğini gördüm o yüzden bence kesinlikle bu sürüm diğerlerinden çok çok daha iyi , ama yine de göreceli bi kavramAbartma dostum ben yükledim aynı [emoji1]
4.5 g muhabbetinden olabilir mi acaba bana da geldi aynı şey ben de yükledim9.3 güncellemesini yükledim sonra bir de operatör güncellemesi geldi o neyse bilmiyorum onuda yükledim.
Şuan hiçbir fark görmedim ama dediğin gibi 4.5g olayından olabilir.4.5 g muhabbetinden olabilir mi acaba bana da geldi aynı şey ben de yükledim
Dediklerinize katılmıyorum çünkü iPhone 6 Plus 6 ya göre hem Rami düşük olması hem de işlemci full hd ekranı kaldıramadığı için yüksek işlem gerektiren uygulamalarda 6 ya göre problem çıkarıyor. Sırf batarya için geçilebilir ama böyle bir eksisi varEger İp 6 ile İp6Plus arasinda kaldiysaniz ne olursa olsun isterseniz 16 gb olsun Plus alin.Cunku bende İphone 6 aldim performans olarak hic sikinti yaşartmiyor amaa pil olarak eger telefonu elinizden dusurmuyorsaniz direk gözünüz kapali Plus alin.Bende sık kullanimda 3-4 saati buluyor ve gunde 1-2 daha şarja takıyorum.Plus alin plus.
Bana da geldi operatör ayarları güncellensin mi diye ama bir fark göremedimŞuan hiçbir fark görmedim ama dediğin gibi 4.5g olayından olabilir.
3G bağlantına bak lte olarak değişmiş mi diye benim lte olmuş 3G ye çevirdim tekrarBana da geldi operatör ayarları güncellensin mi diye ama bir fark göremedim