Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Smart switch ten yapınca herşey siliniyor mu?
Yedekleme almalı mıyım?

Eğer uyarıyı kendisi verdiyse cihazı bağlağınızda gitmiyor. Ama siz yaptırırsanız gidiyordu sanırım. Her ihtimale karşı yedeklerinizi alın derim. Ne olur ne olmaz.

xxxselim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer uyarıyı kendisi verdiyse cihazı bağlağınızda gitmiyor. Ama siz yaptırırsanız gidiyordu sanırım. Her ihtimale karşı yedeklerinizi alın derim. Ne olur ne olmaz.
Dün bağlamıştım güncelleme var diyodu. Onu yapiyim belki düzelir ekran kapalıyken müziğin durması. Gerçi kullandığım uygulamalar lolipop uyumlu degilse ondan da yapabilir mi acaba?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Dün bağlamıştım güncelleme var diyodu. Onu yapiyim belki düzelir ekran kapalıyken müziğin durması. Gerçi kullandığım uygulamalar lolipop uyumlu degilse ondan da yapabilir mi acaba?

Tamam. Bu da bir ihtimal yapabilir. Sebebini öğrenmeye çalıştığımız için deneyerek gitmemiz gerektiğini düşünüyorum. Aklınız da soru işareti kalmasın diye. Uygulamanın uyumsuz olduğunu düşünüyorsanız bir de silmeyi deneyin. Baktınız gene olmadı yazılım güncellemelerini deneyin. Bu da olmazsa sıfırlayın. Yaptığınız bütün işlemlere rağmen sonuç alamadıysanız yeni bir güncelleme beklemekten başka seçenek görünmüyor.

xxxselim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam. Bu da bir ihtimal yapabilir. Sebebini öğrenmeye çalıştığımız için deneyerek gitmemiz gerektiğini düşünüyorum. Aklınız da soru işareti kalmasın diye. Uygulamanın uyumsuz olduğunu düşünüyorsanız bir de silmeyi deneyin. Baktınız gene olmadı yazılım güncellemelerini deneyin. Bu da olmazsa sıfırlayın. Yaptığınız bütün işlemlere rağmen sonuç alamadıysanız yeni bir güncelleme beklemekten başka seçenek görünmüyor.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim

xxxselim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Benim bir de ekran döndürme sıkıntılı. Ekran kendi kendine sürekli ters düz dönüyor. Açmıyorum ekran döndürmeyi. Bunun bi kalibrasyonu bişeyi var mı yapabileceğim?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Benim bir de ekran döndürme sıkıntılı. Ekran kendi kendine sürekli ters düz dönüyor. Açmıyorum ekran döndürmeyi. Bunun bi kalibrasyonu bişeyi var mı yapabileceğim?

Kalibrasyonu yok sanirim ama farkli bir yolla cozumu varsa bilemiyorum. Ama bir konu da bildigim iyi bir sey var cihaz rootlandigi zaman yoldan cikiyor. Nedendir bilmiyorum buyusu bozuluyor telefonun. Bende daha once ugrastigim icin ne gibi sapitmalar yapabilecegi az cok tahmin edebiliyorum. Bence siz direk guncelleme kurdurmayi deneyin. Sonra ota uzerinden guncellemeleri yukleyin. Bi de sifirlayin sonucunu gorelim.

xxxselim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kalibrasyonu yok sanirim ama farkli bir yolla cozumu varsa bilemiyorum. Ama bir konu da bildigim iyi bir sey var cihaz rootlandigi zaman yoldan cikiyor. Nedendir bilmiyorum buyusu bozuluyor telefonun. Bende daha once ugrastigim icin ne gibi sapitmalar yapabilecegi az cok tahmin edebiliyorum. Bence siz direk guncelleme kurdurmayi deneyin. Sonra ota uzerinden guncellemeleri yukleyin. Bi de sifirlayin sonucunu gorelim.
Tmm. Eyvallah

muratweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslinda ilk basta bende de pil tuketimi artti. Ama bu durum uzun surmedi. 1 saate kalmadan duzeldi. Degisiklik gosterebilir tabi cihazdan cihaza. Umarim sorununuz bir an once cozulur. Bizi bilgilendirin. Rica ederim. ☺
Telefon normale döndü eskisi gibi devam ediyorum :)

mhmtsyg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İnternetsiz radyo programı var mı veya kullanan arkadaşlar

Berat..01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Font destekleme sorununa çözüm bulan yok mu arkadaşlar

BatuHK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba. Note 4 cihazımı hızlı şarj ile doldurunca şarj %20yken direkt telefon kapanıyor. Normal şarj ettiğimde de fotoğraf veya video çekerken şarj yüzde 40 olsa bile direkt telefon kapanıyor. Sorun bataryadan mı yoksa başka bi sorun mu vardır?

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Merhaba. Note 4 cihazımı hızlı şarj ile doldurunca şarj %20yken direkt telefon kapanıyor. Normal şarj ettiğimde de fotoğraf veya video çekerken şarj yüzde 40 olsa bile direkt telefon kapanıyor. Sorun bataryadan mı yoksa başka bi sorun mu vardır?
Ben şahsen pil den sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Çünkü 2 ay kadar önce note 4 için aldığım yedek bataryada da aynı sıkıntı vardı.Kendi bataryası şarj yüzdesi 1 olana kadar kullanırken yedek batarya 40 lara gelince telefon kapanıyordu.

BatuHK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ama benim bataryam orijinal. 2 yıla yakın oldu. Değiştirme zamanı gelmiş mi demek oluyor bu?

muratweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gozunuzaydin ☺yalniz yeni bir guncelleme daha geldi onu yaptiniz mi?
Yenisi henuz ulaşmadı, Turkcell telefon, yeni güncellemeler neler iceriyor acaba :) artık erken davranmak istemiyorum :)) sorunla karsilasmamak icin :)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Yenisi henuz ulaşmadı, Turkcell telefon, yeni güncellemeler neler iceriyor acaba :) artık erken davranmak istemiyorum :)) sorunla karsilasmamak icin :)
Bir kac mesaj oncesine bakarsaniz gorsel olacakti. Benimki de Turkcell 1 hafta suruyor gelmesi digerlerine gore :) anladim :)

Son düzenleme:

xxxselim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediklerinizi yaptım ekran döndürme düzeldi. Fakat müzik programı vb. programları arka plana atınca yarım saat sonra yine duruyor. Mesela bir oyunu pause yapıp arka plana atıyorum. Ekran kapandıktan yarım saat sonra açınca devam etmiyor. En baştan başlıyor. Kafayı yiycem.

xxxselim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediklerinizi yaptım ekran döndürme düzeldi. Fakat müzik programı vb. programları arka plana atınca yarım saat sonra yine duruyor. Mesela bir oyunu pause yapıp arka plana atıyorum. Ekran kapandıktan yarım saat sonra açınca devam etmiyor. En baştan başlıyor. Kafayı yiycem.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509

Sizin bu muzik programi kendi muzik uygulamasi degil di mi? Android sisteminin belli suresi varsa calismayi kapatma gibi ondan da olabilir. Bu konuda tam bilgim yok.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Hangi müzik programını kullanıyorsunuz acaba?
Ayarlarını bi kontrol edin derim.

xxxselim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizin bu muzik programi kendi muzik uygulamasi degil di mi? Android sisteminin belli suresi varsa calismayi kapatma gibi ondan da olabilir. Bu konuda tam bilgim yok.
Online radyo programı adı Radyo Türkiye. Sadece onda değil UC Browser da kullanıyorum o da indirme yaparken kapanıyor. Galiba çaresi yok idare edcez napalım