cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
Hahaah bu cok iyiydi yaAynen öylesin kardeşim Shiftdelete forumun Messi'si diyorum sana![]()

Hahaah bu cok iyiydi yaAynen öylesin kardeşim Shiftdelete forumun Messi'si diyorum sana![]()
Başka bir konu hakkında bilgiye ihtiyacım var.Sarja takayim da oyle yapayim o zaman cok tesekkur ederim bu arada olmazsa yine seyaparim zaten
Ben note 4 kullaniyorum s7 edge on siparis verdim ip68 sertifikası sadece suya karsi veriliyor deniz suyu veya baska bi sıvı temasını kapsamiyor. 3300 verip yagmurda telefonla konuşmak zaten saçma. S6 edge plus alirim daha iyi ve sonuç siparişi iptal ettim[emoji6]Dene tabi. Ama ben note alırım artık. Bir ihtimal sorun çıkmayacağını düşündürürse anca o zaman. Mesela S7 Edge güzel duruyor. Sanırım bu defa ki S serisi güzel olmuş.
Zaten telefonu suya sokma istegini anlayamadimBen note 4 kullaniyorum s7 edge on siparis verdim ip68 sertifikası sadece suya karsi veriliyor deniz suyu veya baska bi sıvı temasını kapsamiyor. 3300 verip yagmurda telefonla konuşmak zaten saçma. S6 edge plus alirim daha iyi ve sonuç siparişi iptal ettim[emoji6]
Hicbir telefon 3300 tl degerinde degil zaten ulkemiz iyi gecirmeyi sever ondan yukseltiyor acisi buyuk unutulmaz olsun diyeNote 4 ten sonra biraz daha ufak geldi telefon teknosadada inceledim s6 edge plus 5.7 ich bide. Tabi tercih ama benim içime pek sinmedi s7 edge 3300 edermi orasida ayri bi konu
Gecen gun bi haber vardi s7 edge samsunga maliyeti 330 dolar ve her telefondan 415 dolar kar ediyo hesabını sen yap artik[emoji6]Hicbir telefon 3300 tl degerinde degil zaten ulkemiz iyi gecirmeyi sever ondan yukseltiyor acisi buyuk unutulmaz olsun diye
O cok basite indirgenmis bir sey daha cok gideri vardir. Birde diger ulkelerde cok ucuz geliyorGecen gun bi haber vardi s7 edge samsunga maliyeti 330 dolar ve her telefondan 415 dolar kar ediyo hesabını sen yap artik[emoji6]
Guncellemelerinizi yapın sonra bir wipe cache Data yapıp tekrar fab ayarına dönün. Birkaç gün içinde telefon oturur sorununuz kalmazMerhabalar, Note 4 dumü dün aldım ve biraz ısınma sorunu yaşıyorum facede ve watsapta gezinirken, nasıl çözülebilir yada bu yeni gelen günceleme bu sorunu çözermi acaba?
Başka bir konu hakkında bilgiye ihtiyacım var.
Yüzde 100 şarj olduğunda pil bilgisinde kaç saat gösteriyor.
![]()
YENİ BİR NOTE 4 TE KAÇ SAAT OLMALI...
Tüm arkadaşlardan yardım bekliyorum. Fotolu olursa memnun olurum.
Ben note 4 kullaniyorum s7 edge on siparis verdim ip68 sertifikası sadece suya karsi veriliyor deniz suyu veya baska bi sıvı temasını kapsamiyor. 3300 verip yagmurda telefonla konuşmak zaten saçma. S6 edge plus alirim daha iyi ve sonuç siparişi iptal ettim[emoji6]
Başka bir konu hakkında bilgiye ihtiyacım var.
Yüzde 100 şarj olduğunda pil bilgisinde kaç saat gösteriyor.
![]()
YENİ BİR NOTE 4 TE KAÇ SAAT OLMALI...
Tüm arkadaşlardan yardım bekliyorum. Fotolu olursa memnun olurum.
Guncellemelerinizi yapın sonra bir wipe cache Data yapıp tekrar fab ayarına dönün. Birkaç gün içinde telefon oturur sorununuz kalmaz
Teşekkürler wipe cache Data yapıp ne demek![]()
Merhaba arkadaşlar. Benim note 4 le arka planda internetten radyo çalıyorum. Ekran kapandıktan yarım saat 45 dakika sonra uygulama kapanıyor. Ayrıca tarayıcıdan dosya indirirken de indirme duruyor. Neden olabilir? Not: Güç tasarrufu ve smart manager etkin değil.
Merhaba. Bu aldığınızdan beri mi var yoksa son güncellemeden sonra mı oldu?
Yaklaşık 5 gün içinde bir güncelleme yayınlandı ben de doğal olarak kurulum yaptım ve ne yazıkki kurulumdan sonra google market üzerinden indirdiğim yazı fontlarının hiç birini desteklememeye başladı sorun nereden veya neden kaynaklı olabilir çözümü var mıdır ?
Yardımalrınız için teşekkürler.
Son güncellemeden sonra oldu
Aynı sorunu note 5 kullanan arkadaşlarda yaşıyor. Ya güncellemenin getirdiği bir hata olabilir. Sıfırlamanız gerekebilir. Ya da yeni bir güncelleme daha geldi. 60 mb lık. Onun size ulaşmasını bekleyin sorun hala devam ederse sıfırlamayı deneyin derim. Eski romun kalıntıları gidecek ve bazı problemler düzelecektir. Eğer sıfırlama işlemi de düzeltmez ise güncelleme beklemekten başka çareniz yok diye düşünüyorum.
Güncellemeyi kuruyorum deneyince paylaşırımGelen güncellemelerde bazen sorunlar oluşabiliyor sizinki de böyle bir şey olabilir. 60 mb lık güncellemeyi aldınız mı bugün geldi? Eğer aldıysanız yine düzelme olmadıysa yedekleyip sıfırlamanızı öneririm.
Rica ederim.Tahmim ettiğim gibi teşekkürler.
Güncellemeyi kuruyorum deneyince paylaşırım
Yaklaşık 5 gün içinde bir güncelleme yayınlandı ben de doğal olarak kurulum yaptım ve ne yazıkki kurulumdan sonra google market üzerinden indirdiğim yazı fontlarının hiç birini desteklememeye başladı sorun nereden veya neden kaynaklı olabilir çözümü var mıdır ?
Yardımalrınız için teşekkürler.
Hayır güncellemeleri yapmadım. Tel rootlu olduğu için. Sizde de böyle bisey var mıydı?Merhaba. Bu aldığınızdan beri mi var yoksa son güncellemeden sonra mı oldu?
Hayır güncellemeleri yapmadım. Tel rootlu olduğu için. Sizde de böyle bisey var mıydı?
Smart switch ten yapınca herşey siliniyor mu?Güncellemeleri bir kurdurun isterseniz. Denemeden bilemeyiz çünkü. Hayır böyle bir sorun yaşamadım. İlk defa duyuyorum. Smart Switch e cihazınızı bağladığınızda güncelleme uyarısı vermesi lazım root işlemini de kaldırıyor. Cihaza üzerinde bulunduğu yazılımı tekrar kurar ve root gider. Güncellemeleri tekrar almaya başlarsınız. Eğer uyarı vermiyorsa yine aynı program üzerinden siz kendiniz yazılımı tekrar kurdurabilirsiniz. Zaten root işlemi yaptığınıza göre bilginiz vardır bu konulardan.