Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Sarja takayim da oyle yapayim o zaman cok tesekkur ederim bu arada olmazsa yine seyaparim zaten
Başka bir konu hakkında bilgiye ihtiyacım var.

Yüzde 100 şarj olduğunda pil bilgisinde kaç saat gösteriyor.
f2dcceb8e7c5a7ca7e3900bb08bce1a1.jpg

YENİ BİR NOTE 4 TE KAÇ SAAT OLMALI...
Tüm arkadaşlardan yardım bekliyorum. Fotolu olursa memnun olurum.

trainspotting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
:) Dene tabi. Ama ben note alırım artık. Bir ihtimal sorun çıkmayacağını düşündürürse anca o zaman. Mesela S7 Edge güzel duruyor. Sanırım bu defa ki S serisi güzel olmuş.
Ben note 4 kullaniyorum s7 edge on siparis verdim ip68 sertifikası sadece suya karsi veriliyor deniz suyu veya baska bi sıvı temasını kapsamiyor. 3300 verip yagmurda telefonla konuşmak zaten saçma. S6 edge plus alirim daha iyi ve sonuç siparişi iptal ettim[emoji6]

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ben note 4 kullaniyorum s7 edge on siparis verdim ip68 sertifikası sadece suya karsi veriliyor deniz suyu veya baska bi sıvı temasını kapsamiyor. 3300 verip yagmurda telefonla konuşmak zaten saçma. S6 edge plus alirim daha iyi ve sonuç siparişi iptal ettim[emoji6]
Zaten telefonu suya sokma istegini anlayamadim:)
Eskiden millet suya telefonu dusmesin diye korkardi simdi suya beraber atlamak istiyor ah bu insanoglu:) s6 edge plus yerine al s7 edge :)
S6 edge plusla asiri fark yok diye biliyorum fiyat olarak

trainspotting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Note 4 ten sonra biraz daha ufak geldi telefon teknosadada inceledim s6 edge plus 5.7 ich bide. Tabi tercih ama benim içime pek sinmedi s7 edge 3300 edermi orasida ayri bi konu

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Note 4 ten sonra biraz daha ufak geldi telefon teknosadada inceledim s6 edge plus 5.7 ich bide. Tabi tercih ama benim içime pek sinmedi s7 edge 3300 edermi orasida ayri bi konu
Hicbir telefon 3300 tl degerinde degil zaten ulkemiz iyi gecirmeyi sever ondan yukseltiyor acisi buyuk unutulmaz olsun diye

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Gecen gun bi haber vardi s7 edge samsunga maliyeti 330 dolar ve her telefondan 415 dolar kar ediyo hesabını sen yap artik[emoji6]
O cok basite indirgenmis bir sey daha cok gideri vardir. Birde diger ulkelerde cok ucuz geliyor :)
Bizim ulkemiz boyle. Samsung sorunu degil
Iphone dan ben bu sene 3500 tl bekliyorum 16 gb

Hakan Engin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, Note 4 dumü dün aldım ve biraz ısınma sorunu yaşıyorum facede ve watsapta gezinirken, nasıl çözülebilir yada bu yeni gelen günceleme bu sorunu çözermi acaba?

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Merhabalar, Note 4 dumü dün aldım ve biraz ısınma sorunu yaşıyorum facede ve watsapta gezinirken, nasıl çözülebilir yada bu yeni gelen günceleme bu sorunu çözermi acaba?
Guncellemelerinizi yapın sonra bir wipe cache Data yapıp tekrar fab ayarına dönün. Birkaç gün içinde telefon oturur sorununuz kalmaz

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509

Benimkinde %100 iken 35-36 saat görünüyor foto koyarım şarjı doldurduğumda.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509

Yani evet bu kullanıcıya göre değişir. Bende gidip S7 Edge o kadar para ödemek istemem. İllaki düşecek fiyatı. Çok bir fark yok zaten.

anti panik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12

Benimki 25 saati geçecek gibi görünüyor.
Güç tasarrufu seçili ama..ekran parlaklı kısmayı kaldırdım..:):)

xxxselim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Benim note 4 le arka planda internetten radyo çalıyorum. Ekran kapandıktan yarım saat 45 dakika sonra uygulama kapanıyor. Ayrıca tarayıcıdan dosya indirirken de indirme duruyor. Neden olabilir? Not: Güç tasarrufu ve smart manager etkin değil.

Berat..01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yaklaşık 5 gün içinde bir güncelleme yayınlandı ben de doğal olarak kurulum yaptım ve ne yazıkki kurulumdan sonra google market üzerinden indirdiğim yazı fontlarının hiç birini desteklememeye başladı sorun nereden veya neden kaynaklı olabilir çözümü var mıdır ?

Yardımalrınız için teşekkürler.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Merhaba arkadaşlar. Benim note 4 le arka planda internetten radyo çalıyorum. Ekran kapandıktan yarım saat 45 dakika sonra uygulama kapanıyor. Ayrıca tarayıcıdan dosya indirirken de indirme duruyor. Neden olabilir? Not: Güç tasarrufu ve smart manager etkin değil.

Merhaba. Bu aldığınızdan beri mi var yoksa son güncellemeden sonra mı oldu?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Yaklaşık 5 gün içinde bir güncelleme yayınlandı ben de doğal olarak kurulum yaptım ve ne yazıkki kurulumdan sonra google market üzerinden indirdiğim yazı fontlarının hiç birini desteklememeye başladı sorun nereden veya neden kaynaklı olabilir çözümü var mıdır ?

Aynı sorunu note 5 kullanan arkadaşlarda yaşıyor. Ya güncellemenin getirdiği bir hata olabilir. Sıfırlamanız gerekebilir. Ya da yeni bir güncelleme daha geldi. 60 mb lık. Onun size ulaşmasını bekleyin sorun hala devam ederse sıfırlamayı deneyin derim. Eski romun kalıntıları gidecek ve bazı problemler düzelecektir. Eğer sıfırlama işlemi de düzeltmez ise güncelleme beklemekten başka çareniz yok diye düşünüyorum.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Son güncellemeden sonra oldu

Gelen güncellemelerde bazen sorunlar oluşabiliyor sizinki de böyle bir şey olabilir. 60 mb lık güncellemeyi aldınız mı bugün geldi? Eğer aldıysanız yine düzelme olmadıysa yedekleyip sıfırlamanızı öneririm.

Berat..01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynı sorunu note 5 kullanan arkadaşlarda yaşıyor. Ya güncellemenin getirdiği bir hata olabilir. Sıfırlamanız gerekebilir. Ya da yeni bir güncelleme daha geldi. 60 mb lık. Onun size ulaşmasını bekleyin sorun hala devam ederse sıfırlamayı deneyin derim. Eski romun kalıntıları gidecek ve bazı problemler düzelecektir. Eğer sıfırlama işlemi de düzeltmez ise güncelleme beklemekten başka çareniz yok diye düşünüyorum.

Tahmim ettiğim gibi teşekkürler.

Berat..01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gelen güncellemelerde bazen sorunlar oluşabiliyor sizinki de böyle bir şey olabilir. 60 mb lık güncellemeyi aldınız mı bugün geldi? Eğer aldıysanız yine düzelme olmadıysa yedekleyip sıfırlamanızı öneririm.
Güncellemeyi kuruyorum deneyince paylaşırım

xxxselim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Merhaba. Bu aldığınızdan beri mi var yoksa son güncellemeden sonra mı oldu?
Hayır güncellemeleri yapmadım. Tel rootlu olduğu için. Sizde de böyle bisey var mıydı?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Hayır güncellemeleri yapmadım. Tel rootlu olduğu için. Sizde de böyle bisey var mıydı?

Güncellemeleri bir kurdurun isterseniz. Denemeden bilemeyiz çünkü. Hayır böyle bir sorun yaşamadım. İlk defa duyuyorum. Smart Switch e cihazınızı bağladığınızda güncelleme uyarısı vermesi lazım root işlemini de kaldırıyor. Cihaza üzerinde bulunduğu yazılımı tekrar kurar ve root gider. Güncellemeleri tekrar almaya başlarsınız. Eğer uyarı vermiyorsa yine aynı program üzerinden siz yazılımı tekrar kurdurabilirsiniz. Zaten root işlemi yaptığınıza göre bilginiz vardır bu konulardan.

xxxselim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeleri bir kurdurun isterseniz. Denemeden bilemeyiz çünkü. Hayır böyle bir sorun yaşamadım. İlk defa duyuyorum. Smart Switch e cihazınızı bağladığınızda güncelleme uyarısı vermesi lazım root işlemini de kaldırıyor. Cihaza üzerinde bulunduğu yazılımı tekrar kurar ve root gider. Güncellemeleri tekrar almaya başlarsınız. Eğer uyarı vermiyorsa yine aynı program üzerinden siz kendiniz yazılımı tekrar kurdurabilirsiniz. Zaten root işlemi yaptığınıza göre bilginiz vardır bu konulardan.
Smart switch ten yapınca herşey siliniyor mu?
Yedekleme almalı mıyım?