Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Dün akşam 200 MB civari bir güncelleme geldi ondan sonra çok hızlı bir şekilde azalmaya başladı. Güncelleme detaylarında dikkat ettim daha iyi pil ömrü yazıyordu fakat fos çıktı. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Dün bende aldim o guncellemeyi ve daha iyi hale geldi telefon. Eger sorununuz duzelmezse sifirlamaniz daha iyi olacaktir.

muratweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün bende aldim o guncellemeyi ve daha iyi hale geldi telefon. Eger sorununuz duzelmezse sifirlamaniz daha iyi olacaktir.
Güncelleme şunları içeriyormuş, biraz daha test edeyim eğer iyileşmezse :) mecburen. Teşekkürler.
312y5wo.jpg

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Sağlam bir güncelleme olacağını düşünüyorum.Lg ve Sony'nin 6.0 sürümlerinden kullanıcıların ağzı yandı.Erken verdiler ama memnun edemediler.Özellikle 5 saat ekran süresi alan LG kullanıcıları 3.5 saat ekran süresine düştüklerini söylüyorlar forumda.Sony Stamina modu eklemediği gibi küçük açılan uygulamaları açılmıyor.Wireless geç bağlanma sorunu var.Samsung ne kadar geç verse de sağlam verir düşüncesindeyim.Note 5 ile alakalı izlenimlerini paylaşırsan Note 4 kullanıcıları olarak bilgilenmiş oluruz.Yeni sürüm hayırlı olsun ;)
Ben zaten rom kullaniyordum parmak izi hizi cok gelismis birde telefon daha az ram yiyordu bunlardi güzel yonleri. Pilde degisiklik yoktu ayni ekran suresini aliyordum
Simdi turkiyeyi indiren arkadaslara sorucsm eger ki iyiyse ona gecis yaparim:) bilgilendiririm sizi

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Güncelleme şunları içeriyormuş, biraz daha test edeyim eğer iyileşmezse :) mecburen. Teşekkürler.
312y5wo.jpg

Aslinda ilk basta bende de pil tuketimi artti. Ama bu durum uzun surmedi. 1 saate kalmadan duzeldi. Degisiklik gosterebilir tabi cihazdan cihaza. Umarim sorununuz bir an once cozulur. Bizi bilgilendirin. Rica ederim. ☺

heyss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Günaydın arkadaşlar az önce telefonuma 60 mb lık bir güncelleme geldi. ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Samsung guncelleme vermez derler note 4 kaçınci ara guncellemeyi aldi:)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bundan önce 250 mb lık geldi bu yeni mi? İçeriğe bakılırsa yeni gibi görünüyor ama.. bilemedim.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Günaydın arkadaşlar az önce telefonuma 60 mb lık bir güncelleme geldi. ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı ?

Günaydın. Yeni güncellemeymiş. Şimdi arkadaşın telefonuna indiriyoruz. Bana anca 1 haftaya gelir Turkcell romundan dolayı :)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ee :) diyoruz size adamlar guncelleme gönderiyor :) evet note 5 den fazla guncelleme geldi size dusunun:)

Aynen. Valla bana stabil olsun da çokta önemli değil. S6 dan sonra ilaç gibi geldi note 4. İlla alacaksam gene note serisi alırım. Hatta şu dönem bitsin bir de iş buldum mu yeni gelecek note serisi de iyi olursa mutlaka alırım. :)

anti panik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Note 4 Android 6.0 güncellemesini ben henüz almadım.

Muhtemelen burda yazılan güncellemeler Note 5 için.

Telefonumda Otomatik yazılım güncelleme ayarlı ve son kontrol tarihi 15.03.2016 görünüyor..:)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509

Telefonumda Otomatik yazılım güncelleme ayarlı ve son kontrol tarihi 15.03.2016 görünüyor..:)

Zaten 6.0 çıkmadı note 4 için.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347

İsmine layık konuştun galiba.Paniğe gerek yok. Bu güncellemeler note 4 için Sonuçta burası note 4 kullanıcılar Klubü [emoji4]

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Aynen. Valla bana stabil olsun da çokta önemli değil. S6 dan sonra ilaç gibi geldi note 4. İlla alacaksam gene note serisi alırım. Hatta şu dönem bitsin bir de iş buldum mu yeni gelecek note serisi de iyi olursa mutlaka alırım. :)
S6'nın nesi vardı?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S6 dan memnun olanda cok ya:)
Teknoloji sans isi

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
S6'nın nesi vardı?

Genel olarak harika bir telefondu. Fakat klavyede takılma yapıyordu 5 saniyelik gecikmeyle açıyordu hangi klavye olursa olsun. (Bu durumun güvenlik güncellemesiyle alakalı bir olay olduğu söylenmekteydi xda da) Pili dayanmıyordu. Ben facebook vb şeylerde kullanan biri değilim uygulamalar hep kapalıydı. Isınma çok oluyordu gereksiz yere. Ram kullanımı berbattı. Servise gidip geldi sürekli bir şey değişmedi. Tamamen yazılımsal problemleri olan bir cihazdı benim için. Onun haricinde her şey güzeldi. :) Dayanamayıp sattım note 4 aldım. Bu telefonumda sadece kamera konusunda sorun yaşıyorum. O da S6 daki kamerayı gördüğüm için.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
S6 dan memnun olanda cok ya:)
Teknoloji sans isi

Doğrudur. Kişiye göre değişir. Ama benim beklediğim gibi çıkmadı. Kesinlikle şans işi katılıyorum sana. Bende bu konuda baya şanssız biriyim. :) Ama şunu da gördüm; çoğunlukla S serisi kullandım hataları çok oluyor nedense. İlk defa note kullanıyorum. Bir daha S serisi kullanmam.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Doğrudur. Kişiye göre değişir. Ama benim beklediğim gibi çıkmadı. Kesinlikle şans işi katılıyorum sana. Bende bu konuda baya şanssız biriyim. :) Ama şunu da gördüm; hataları çok oluyor nedense. Çoğunlukla S serisi kullandım. İlk defa note kullanıyorum. Bir daha S serisi kullanmam.
:) ben kullanirsam edge kullanicam hosuma gidiyor

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
:) Dene tabi. Ama ben note alırım artık. Bir ihtimal sorun çıkmayacağını düşündürürse anca o zaman. Mesela S7 Edge güzel duruyor. Sanırım bu defa ki S serisi güzel olmuş.
Aynen cunku s6 daki hatalar giderildi s7 de daha muazzam oldu.
Gittikçe daha iyi olacak android cephesi
Note 6 yi bakicam çıkınca
S7 edge de dusmus olursa belki edge alirim ama edgeler zor dusuyor

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Aynen cunku s6 daki hatalar giderildi s7 de daha muazzam oldu.
Gittikçe daha iyi olacak android cephesi
Note 6 yi bakicam çıkınca
S7 edge de dusmus olursa belki edge alirim ama edgeler zor dusuyor

Aynen öyle oldu. Biraz acemilik işini aldım ben S6 da o zaman. Fakat S7 Edge cidden güzel olmuş. Dediğin gibi hatalar giderilmiş. Zamanla göreceğiz yine de. Kardeşim biz Note 6 alıp forumu kaynatalım. O bana yeter :):)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Aynen öyle oldu. Biraz acemilik işini aldım ben S6 da o zaman. Fakat S7 Edge cidden güzel olmuş. Dediğin gibi hatalar giderilmiş. Zamanla göreceğiz yine de. Kardeşim biz Note 6 alıp forumu kaynatalım. O bana yeter :):)
Hahah :) transferin gozde adamiyim ben:)