Muhammed7593
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Arkadaşlar yaptım güncellemeyi bende niye iyi gitmiyor şarj bataryayı da 10 15 gündür değişirmiş servis yardımcı olabilirmisiniz?
Kullanıma göre değişir.note 4 beni kaç yıl idare eder ?
4.4.4 olması lazım.Çıkartırken hata alıyorum ama çıkartmaya devam ediyor. Winrar sürümünden mi acaba?
Winrar sürümündenmiş düzeldi. Yalnız bu 5.1.1 mi?
Garanti belgesinde 5 yıl kullanım süresi yazıyordu.note 4 beni kaç yıl idare eder ?
Garanti belgesi standart kullanıcılar içindir.Garanti belgesinde 5 yıl kullanım süresi yazıyordu.
AOSP ve Cyanogen olduğu müddetçe 10 seneye kadar dayanır herhalde.Garanti belgesi standart kullanıcılar içindir.
4.4.4 olması lazım.
Böcek onarımı nedir ya? Hiç çevirmeyin daha iyi!
Nisan diyorlar.Android 6.0 tam olarak ne zaman gelecek bilgisi olan var mı acaba?
Marttı nisan mı olmuşNisan diyorlar.
Zayıf olsalar da Sony Xperia Z serilerine gelen yarım yamalak 6.0 vermez Samsung.Marttı nisan mı olmuş
Samsung iyi güzelde bu konuda çok zayıf
İnternet baglantinizi bir kontrol edin ilk olarakArkadaslar merhaba bugun note 4 aldim fakat play storedan hicbir sey yuklenmiyor yani yukleniyor yazisinda takili kaliyor ne yapmam lazim yardimci olursaniz cok sevinirim
Olabilir.bir sistem uygulamasını kapattı iseniz tetiklemis olabilir normaldir.onlarri eski haline getirin öncelikle. Sonra teli kapatıp açıp tekrar deneyin.yine olmazsa uygulamalar _hepsi nden google play marketi bulup önbelleği veriyi temizleyip tekrar deneyin.o da olmaz ise bir Format atın nasıl olsa cihaz yeni hemen toparlarsinizInternet baglantim var hesabimda acik bazi uygulamalari devre disi biraktim acaba o etkili olabilir mi
Olabilir.bir sistem uygulamasını kapattı iseniz tetiklemis olabilir normaldir.onlarri eski haline getirin öncelikle. Sonra teli kapatıp açıp tekrar deneyin.yine olmazsa uygulamalar _hepsi nden google play marketi bulup önbelleği veriyi temizleyip tekrar deneyin.o da olmaz ise bir Format atın nasıl olsa cihaz yeni hemen toparlarsiniz
Beklemen gerekiyor biraz.Hemen etkili olmaz.Dün akşam 200 MB civari bir güncelleme geldi ondan sonra çok hızlı bir şekilde azalmaya başladı. Güncelleme detaylarında dikkat ettim daha iyi pil ömrü yazıyordu fakat fos çıktı. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?
Beklemen gerekiyor biraz.Hemen etkili olmaz.
Teşekkürler kardeş.6.0.1 note 5 icin resmi olarak turkiyeye geldisizinde bilginiz olsun
Sağlam bir güncelleme olacağını düşünüyorum.Lg ve Sony'nin 6.0 sürümlerinden kullanıcıların ağzı yandı.Erken verdiler ama memnun edemediler.Özellikle 5 saat ekran süresi alan LG kullanıcıları 3.5 saat ekran süresine düştüklerini söylüyorlar forumda.Sony Stamina modu eklemediği gibi küçük açılan uygulamaları açılmıyor.Wireless geç bağlanma sorunu var.Samsung ne kadar geç verse de sağlam verir düşüncesindeyim.Note 5 ile alakalı izlenimlerini paylaşırsan Note 4 kullanıcıları olarak bilgilenmiş oluruz.Yeni sürüm hayırlı olsun6.0.1 note 5 icin resmi olarak turkiyeye geldisizinde bilginiz olsun