BaTuHaN 55
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
çatlama için değişim yapmıyorlar mı
Catlamadan dolayi 3 defa garantiye gonderdim 2 defa ekran degisti 3.de telefon degistiçatlama için değişim yapmıyorlar mı
Değişim süreleri ile uğraşmak istiyorsan sıkıntı yok tabi.çatlama için değişim yapmıyorlar mı
6 ay içinde sorun olursa, yeni cihaz gönderiyorlar. G4 gönderdikleri de oluyor.çatlama için değişim yapmıyorlar mı
Ayın 31'ne kadar. Herhangi bi gün içinde gelecek. Şurada elimizde toplam 26 gün var sabır.Şu Android 6.0 gelecekse gelsin artık.
Sıkıntı olmazsa hali hazırda çıkmış olan Polonya sürümü stabil zaten.Şu Android 6.0 gelecekse gelsin artık.
Yaza kadar G4 1300 1400 olur bir bak istersenArkadaşlar yaza mayıs gibi lg g3 almayı düşünüyorum sayfada yüzlerce binlerce yorum var bunlar arasında iyiy olanda var kötü olanda.Sizin düşünceleriniz neler lütfen yardım edin çok kararsız kaldım.
Alma G3, tavsiye etmem. Lise çağındasın anladığım kadarıyla, büyük ihtimalle sürekli oyun oynayacaksın, facebook twitter gibi mecralarda takılacaksındır. Şarjın su gibi gider. Sabah şarjdan çıkardığını düşünsek okul bittiğinde şarjın da bitmiş olur. Benim tavsiyem Xperia Z2'den yana. Hem şarjı uzun gider hem de ekran çözünürlüğü dışında G3'den bir farkı olmayan bir telefondur. Bu arada her ne telefon alırsan al Türkiye garantili olsun. Paralel ithalat alma, gerçekten çok güvenilir teknoloji marketler dışında tabi.çok tereddütteyim bir sürü yorum okudum kafam çok karıştı müthiş diyende var berbat diyende
Spigen ultra hybrid ve slim armor var bendeArkadaşlar g3 icin elinde spigen veya verus marka kılıf olan saticak olan varsa bana ulaşabilir mi ?
Kesin mi ya artik gelsede guncellesek6.0 güncellemesi 16 martta kesinmiş bi sitede gördüm
Yanlış bilgi.İki gün önce LG g3 aldım bazı yerlerde okudum root attıktan sonra güncelleme gelince rootu kaldırsak bile güncelleme yapamıyormuşuz doğru mu bu ?
6.0 güncellemesi 16 martta kesinmiş bi sitede gördüm
Bana gelen degisim cihazinda su an catlak yok kasim ayinda gonderdilerarkadaşlar çatlama sorunu son serilerde var mı?
Son seride çatlak haberi henüz olmaz çünkü daha yeni telefonlar. Biraz kullanıldıktan sonra onlarda da olacaktır.arkadaşlar çatlama sorunu son serilerde var mı?
Ikincide kasa anakart batarya komple degisiyo.ucuncude telefon degisiyoBenim kasa da çatladı. Servise gönderdim kasa değişti. Bir kaç ay sonra tekrar çatladı. Servise göndermedim ve göndermeyeceğim de. Varsın çatlak olsun. Yapacak birşey yok. Tekrar bir ay bekleyemem.
Doğru diyorsun da bir ay çok uzunIkincide kasa anakart batarya komple degisiyo.ucuncude telefon degisiyo
Aynen benim cihaza degisim karari cikti 1 hafta serviste bekledi kontrol ediliyomus ne kontroluyse artik kutulu cihazda1haftada kvk da bekledi bosa.tam 1 ay suruyo lanetDoğru diyorsun da bir ay çok uzun![]()
Benimki parelel ithalat değişim vereceklerini zannetmiyorum.Aynen benim cihaza degisim karari cikti 1 hafta serviste bekledi kontrol ediliyomus ne kontroluyse artik kutulu cihazda1haftada kvk da bekledi bosa.tam 1 ay suruyo lanet
Onlarda surekli kasa degisir o zamanBenimki parelel ithalat değişim vereceklerini zannetmiyorum.