Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Olabilir. Hele bir note 5'e 6.0 sürümü gelsin o zaman gidip tekrar karşılaştıracağım. Sammobile'da 13 martta dünya üzerinde güncellemenin dağıtılmadığı yer kalmayacağı yazıyordu bekliyoruz.
Samsung her yerini düzeltti şu güncelleme işini hala düzeltemedi ya :)

G3 bile aldı tabi TR fe almadı ama bu ay alcak .

V10 hiç haber edilmdigi halde bir anda dünya çapında aldı.

Z5'te aldı :) (dünya çapında)

GMD android one da aldı (bu şakaydı bi zahmet o alsın)

Bundan sonra güncellemelerin tüm dünyaya aynı anda verilmesi gerek Apple'ın yaptığı gibi.

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben bir şeyi merak ediyorum şimdi samsung her sene bir üst model işlemci yapıyor s7 de daha üstün bi işlemci yaptı acaba 10 yıl sonrasını işlemcisini seneye yapamaz mi niye tek tek çıkartıyor :D biraz saçma gelmis olabilir

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Olabilir. Hele bir note 5'e 6.0 sürümü gelsin o zaman gidip tekrar karşılaştıracağım. Sammobile'da 13 martta dünya üzerinde güncellemenin dağıtılmadığı yer kalmayacağı yazıyordu bekliyoruz.
S6 edge+ kullanıyorum. 6.0.1 ırak yüklü s7 edge ile arayüz aynı. Hızı karşılaştıramam tabii ama eskiye nazaran 2 tık iyi. En basitinden arada parmak izinde siyah ekran takılma oluyordu. O tamamen gitti

Tyypylmz04

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Galaxy Note 5 almayı düşünüyorum,kullananlar varsa kötü yanları nelerdir?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Samsung her yerini düzeltti şu güncelleme işini hala düzeltemedi ya :)

G3 bile aldı tabi TR fe almadı ama bu ay alcak .

V10 hiç haber edilmdigi halde bir anda dünya çapında aldı.

Z5'te aldı :) (dünya çapında)

GMD android one da aldı (bu şakaydı bi zahmet o alsın)

Bundan sonra güncellemelerin tüm dünyaya aynı anda verilmesi gerek Apple'ın yaptığı gibi.
Bunun olması için google amca üreticilere güncellemeyi dağıtıp belli bir tarih verecek ve diyecek ki :
Xx tarihine kadar kendi arayüzünüze entegre edip bu tarihte aynı anda yayınlayacaksınız. Bunun dışında üreticilere kalırsa işimiz zor.
Diğer bir yolu ise her üreticinin kendi işletim sistemini kullanması apple gibi. Kısa vadede bu daha zor.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bunun olması için google amca üreticilere güncellemeyi dağıtıp belli bir tarih verecek ve diyecek ki :
Xx tarihine kadar kendi arayüzünüze entegre edip bu tarihte aynı anda yayınlayacaksınız. Bunun dışında üreticilere kalırsa işimiz zor.
Diğer bir yolu ise her üreticinin kendi işletim sistemini kullanması apple gibi. Kısa vadede bu daha zor.
Öyle ama LG ve Sony yaptı bu ay
Çok zor olmasa gerek o kadar para veriyoruz .

Bir de bu telefonlara cm filan atılmaz yazılımsal özellikleri bol .

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Galaxy Note 5 almayı düşünüyorum,kullananlar varsa kötü yanları nelerdir?
Bu forumda kullanan yok muhabbet için takılıyoruz [emoji1]
Şaka bir yana kötü bir özelliği yok açıkçası. 1-2 ay içinde şarj kablosunu değiştirmeniz gerekebilir başka sorun çıkartmaz.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Öyle ama LG ve Sony yaptı bu ay
Çok zor olmasa gerek o kadar para veriyoruz .

Bir de bu telefonlara cm filan atılmaz yazılımsal özellikleri bol .
Lg yayınlamaya 2 ay önce başladı sorun çıkınca durdurdu. Sony aynı anda tüm serilere verse tamam dicem ama öyle olmuyor. Aynı anda tüm marka ve tüm modellere gelmeli.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ben bir şeyi merak ediyorum şimdi samsung her sene bir üst model işlemci yapıyor s7 de daha üstün bi işlemci yaptı acaba 10 yıl sonrasını işlemcisini seneye yapamaz mi niye tek tek çıkartıyor :D biraz saçma gelmis olabilir
Bu mantıkla düşünürsek 10 yıl sonraki telefonuda seneye yapabilir (günümüzün teknolojisini bir tık geliştirip önümüze koyuyorlar sonuçta ) ancak günümüzün teknolojisi ile 10 yıl sonraki teknoloji arasında ciddi farklar olacağı kesin. Hatta belki de akıllı telefonların yerini yeni bir cihazın alması gibi.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
S6 edge+ kullanıyorum. 6.0.1 ırak yüklü s7 edge ile arayüz aynı. Hızı karşılaştıramam tabii ama eskiye nazaran 2 tık iyi. En basitinden arada parmak izinde siyah ekran takılma oluyordu. O tamamen gitti
Rom yükleyip 6.0 kuranlar memnunlar bakalım ben otayı beklemek zorunda kaldım evde pc yok türkiye sürümü nasıl olacak.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Telefonu dizimin biraz ustunden kucuk ufak tasli toprak zemine dusurdum ekran koruyucu ve kap yok bisey olmadi

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
A dan Z ye çıkacak teknoloji olsa bile birden piyasaya sürmek mantıksız çünkü Z ye gidene kadar yolda kazanılacak milyarlarca dolar var :D anlayacağın zaten samsung laboratuvarı günümüz teknolojisinin 10 yıl sonrasını çoktan üretmiştir, önemli olan 10 yıl sonrasına en kazançlı şekilde ulaşmak;)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
A dan Z ye çıkacak teknoloji olsa bile birden piyasaya sürmek mantıksız çünkü Z ye gidene kadar yolda kazanılacak milyarlarca dolar var :D anlayacağın zaten samsung laboratuvarı günümüz teknolojisinin 10 yıl sonrasını çoktan üretmiştir, önemli olan 10 yıl sonrasına en kazançlı şekilde ulaşmak;)
Aynen birde işin bu boyutu var

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
6.0.1 note5 ile ben karsilastirdim bugun:) ve benim note 5 i cok kucuk farklarla geçti
Aksine s7 edgenin ön kamerası bana biraz değişik geldi. Note 5 de daha keskin duruyo görüntü.Note 5 in ki bana göre daha iyi geldi.Bugun bende karsilastirdim note 5 ile. Pek ahim sahim fark yok ama arka kamera bariz iyi isik aliyor dedikleri kadar var

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Birde ekran soluk gibi duruyor

murax545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kardeşim bu tamamen satış politikasıdır. Yoksa 6 ayda bir yeni teknoloji bulduklarından değil , belki 10 yıllık bir teknoloji var ellerinde fakat yavaş yavaş çıkarıyorlar her defasında para kazanabilsinler. Ayrıca taş gibi telefon diyoruz, bu telefonda herşey var diyoruz, 2 3 sene ömür koyuyorlar telefon şişti artık eskidi diyip o taş dediğimiz telefonu zorla değiştirttiriyorlar. Bizim 6.01 nerde ya bu eskidi, yada ya bu 20 mgpxl ama 23 çıktı yada ya benim telefon takla atıyor ama ben amuda kalkan yeni modelini istiyorum gibi şımarıp, mızmızlanıp, sıkılmamıza yol açan bir politikadır. 2 sene öncesine kadar elimize geçmeyen teknolojiye burun kıvırtırtırlar böyle:)) Aynısını teknoloji haberleri okurken 2005 tede okumuştum Microsoft un 20 sene sonrasının teknolojisine sahip olduğunu ama kademe kademe yükselttiğini yazıyordu. Bu işler böyle demekki : )) Saygılar.:)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ekran donuyor daha iki ay oldu telefonu alalı kalem problemli kapanıyor telefon kendiliğinden
Kalem problemi hariç diğer problemleri yaşayanlar var biride benim ancak bunlar her markanın cihazlarında olan şeyler o yüzden pişman olunucak bir durum yok abartmayın lütfen [emoji1]

büçç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kalem problemi hariç diğer problemleri yaşayanlar var biride benim ancak bunlar her markanın cihazlarında olan şeyler o yüzden pişman olunucak bir durum yok abartmayın lütfen [emoji1]
İki ay da soğuyamaz bi insan telefondan not 3 bile daha iyiydi

büçç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım anlamıyosunuz servisin elinden bişey gelmiyormuş