Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Hatemzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar, 2 Senedir Note 3 kullanıyorum. Telefon değiştireceğim. Note 5 ile S7 arasında çok kararsız kaldım. S7 Edge i inceledim gördüm çok aman aman çekici gelmedi gibi ama özellikleri güzel. Note 5 ile çok çok az farkları var işletim sistemi ve özellikler olarak. Ayrıca note 3 tem de büyük ekrana alışığım. Bide klasık android hastalığı olan yeni sürüm gelince telefonda takılma ve yavaşlama oluyor. 6.0 sürümü gelince note 5 te yavaşlamasından korkuyorum. Yorumlarınız bekliyorum. Teşekkürler.

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
5 ülkede daha 6.0 güncellemesi yayınlanmış yakındır gelecek buraya. Hatemzo kardeş aramızda ırak rom u yükleyenler var onlar yardımcı olurlar

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Gencler parlakligi %100 de otomatikte kullandim mobil veri ile wifi birinden biri hep acikti ama daha cok mobil veri suan % sarj 2 saat 38 dakika ekran aldim parlaklik acikken sarj daha iyi gidiyor:)

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Gencler parlakligi %100 de otomatikte kullandim mobil veri ile wifi birinden biri hep acikti ama daha cok mobil veri suan % sarj 2 saat 38 dakika ekran aldim parlaklik acikken sarj daha iyi gidiyor:)
Şarj yüzde kaç orası çıkmamış birde pek mantıklı gelmedi:)

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
S6 edge UK 6.0.1 romunu kullanıyorum şunu söylemeliyim şarj konusunda kendini aşmış. Yoğun kullanımda ekran parlaklığı otomatik full parlaklık mobil veri açık internettir oyundur 5 saat sonunda şarjım %79 dan %35 e düştü yani ortalama saatte %8 şarj yedi o durumda birde doze modu sayesinde eskiden %10 giden şarj artık %2-3 gidiyor. Anlayacağınız batarya konusunda iyi iş çıkarmış. Bu arada 6.0.1 de performans artışı var hiç şüphen olmasın ama mümkünse gelince smart switch üzerinden indir ota da bazı kullanıcılarda hata oluyor diye duydum.

muhammett99

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Merhabalar, 2 Senedir Note 3 kullanıyorum. Telefon değiştireceğim. Note 5 ile S7 arasında çok kararsız kaldım. S7 Edge i inceledim gördüm çok aman aman çekici gelmedi gibi ama özellikleri güzel. Note 5 ile çok çok az farkları var işletim sistemi ve özellikler olarak. Ayrıca note 3 tem de büyük ekrana alışığım. Bide klasık android hastalığı olan yeni sürüm gelince telefonda takılma ve yavaşlama oluyor. 6.0 sürümü gelince note 5 te yavaşlamasından korkuyorum. Yorumlarınız bekliyorum. Teşekkürler.
Ikiidde uzmez seni kalem kullaniosan nite al kullanmiyosan s7 edge al ama ben s serisini tercih etmem mesela sana kalmis

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Şarj yüzde kaç orası çıkmamış birde pek mantıklı gelmedi:)
%52 idi yok valla daha iyi gidiyor :) cok mutlu oldum parlak parlak kullaniyorum artik
Kapta cikartim arkasi parliyor
Ekrana zaten hic takmam orasida parliypr parul purul :) takiliyorum

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
S6 Edge plus a bak onun ekranı büyük :)

Paran varsa S7 edge al tabiki onun batarya omru islemcisi sogutma sistemi ve kamera performansı gibi artıları var.

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Ekran otomatikte ise parlaklık sonda olmuş başta olmuş fark etmiyor ki , boşuna sonda tutma zaten ortam ışığına göre ayarlıyor kendini :) bu arada bende %20 şarjım kaldı ,5 saat 27 dk ekran var şuan:D

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S7 edge inceledim arka kamera cikinti olayini sevdim yani yok denecek kadar az olmus arayuz zaten iyi
On kamerayi cok begendim cok daha iyi olmus

muhammett99

Asistan
Reaksiyon puanı
17
uploadfromtaptalk1457720283141.jpg
uploadfromtaptalk1457720288003.jpg

Bu kaplari satmak istiyorum alici varsa yazabilir

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
S7 edge inceledim arka kamera cikinti olayini sevdim yani yok denecek kadar az olmus arayuz zaten iyi
On kamerayi cok begendim cok daha iyi olmus
Bence incelemeseydin ya çok kötü bir his insanın hemen alası geliyor telefonları çok hızlı eskitiyorlar keske 2 sene de bir çıksa :)

Benim G2 min tek sorunu (bana göre) kamera onun haricinde güzel .

V10 ,G5 , Note 5 , G4 , S6, S7 , Z5 , Lumia 950 iste neyse ne bunlardaki kameralardan biri olsa yeterdi.

Arkadaşlarım fotoğraf makinesi al diyolar ama benim derdim telefonumda olması bunların huyum kurusun .

Yine uzattm.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
bende ınceledım güzel ama note5 degısecek kadar degıl :)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Note 5'den tek avantajları artı 1 güncelleme fazla alacak olmaları. Benim tek isteğim s7 edge arayüzündeki akıcılık 6.0 sürümüyle bizede gelsin.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Note 5'den tek avantajları artı 1 güncelleme fazla alacak olmaları. Benim tek isteğim s7 edge arayüzündeki akıcılık 6.0 sürümüyle bizede gelsin.
S7 ile aynı değil mi arayüzleri zaten 6.0 'da :)

Bence islemciden kaynaklanıyordur zaten arayüz daha ne kadar akacak .

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Yani aynı arayüzler yazılım aynı sende arayuzun akıcılıgından bahsediyon belkide 2 side yazılım olarak akıcılık olarak aynıdırda islemciden kaynaklanıyodur .
Eğer öyleyse androidi katleden işlemciler olmuş ki bence değildir diğer firmalar 2 yıl öncede akıcı arayüz sunuyordu.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben bugün s7 edge ve note 5 canlı canlı karşılaştırdım. Note 5 lollipop sürümünde hantal kalıyor s7 edge yanında.
Bilmiyorum ben canlı karşılaştırmadım ama video izledim belkide adam arkadan kapatmamıştır uygulamaları çünkü kapatırken görmedim.

Edit: izledigim video

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bilmiyorum ben canlı karşılaştırmadım ama video izledim belkide adam arkadan kapatmamıştır uygulamaları çünkü kapatırken görmedim.
Olabilir. Hele bir note 5'e 6.0 sürümü gelsin o zaman gidip tekrar karşılaştıracağım. Sammobile'da 13 martta dünya üzerinde güncellemenin dağıtılmadığı yer kalmayacağı yazıyordu bekliyoruz.