hkndmrlp42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 145
Rica ederim hayırlı yolculuklarOzleyecegim kesin ama goturemicm cevap icin tesekkurler)

Rica ederim hayırlı yolculuklarOzleyecegim kesin ama goturemicm cevap icin tesekkurler)
Tesekkur ederimRica ederim hayırlı yolculuklar![]()
Şarj yüzde kaç orası çıkmamış birde pek mantıklı gelmediGencler parlakligi %100 de otomatikte kullandim mobil veri ile wifi birinden biri hep acikti ama daha cok mobil veri suan % sarj 2 saat 38 dakika ekran aldim parlaklik acikken sarj daha iyi gidiyor![]()
Ikiidde uzmez seni kalem kullaniosan nite al kullanmiyosan s7 edge al ama ben s serisini tercih etmem mesela sana kalmisMerhabalar, 2 Senedir Note 3 kullanıyorum. Telefon değiştireceğim. Note 5 ile S7 arasında çok kararsız kaldım. S7 Edge i inceledim gördüm çok aman aman çekici gelmedi gibi ama özellikleri güzel. Note 5 ile çok çok az farkları var işletim sistemi ve özellikler olarak. Ayrıca note 3 tem de büyük ekrana alışığım. Bide klasık android hastalığı olan yeni sürüm gelince telefonda takılma ve yavaşlama oluyor. 6.0 sürümü gelince note 5 te yavaşlamasından korkuyorum. Yorumlarınız bekliyorum. Teşekkürler.
%52 idi yok valla daha iyi gidiyorŞarj yüzde kaç orası çıkmamış birde pek mantıklı gelmedi![]()
S6 Edge plus a bak onun ekranı büyükMerhabalar, 2 Senedir Note 3 kullanıyorum. Telefon değiştireceğim. Note 5 ile S7 arasında çok kararsız kaldım. S7 Edge i inceledim gördüm çok aman aman çekici gelmedi gibi ama özellikleri güzel. Note 5 ile çok çok az farkları var işletim sistemi ve özellikler olarak. Ayrıca note 3 tem de büyük ekrana alışığım. Bide klasık android hastalığı olan yeni sürüm gelince telefonda takılma ve yavaşlama oluyor. 6.0 sürümü gelince note 5 te yavaşlamasından korkuyorum. Yorumlarınız bekliyorum. Teşekkürler.
Nova launcher mi kullaniyosun%52 idi yok valla daha iyi gidiyorcok mutlu oldum parlak parlak kullaniyorum artik
Kapta cikartim arkasi parliyor
Ekrana zaten hic takmam orasida parliypr parul purultakiliyorum
Ekran otomatikte ise parlaklık sonda olmuş başta olmuş fark etmiyor ki , boşuna sonda tutma zaten ortam ışığına göre ayarlıyor kendiniGencler parlakligi %100 de otomatikte kullandim mobil veri ile wifi birinden biri hep acikti ama daha cok mobil veri suan % sarj 2 saat 38 dakika ekran aldim parlaklik acikken sarj daha iyi gidiyor![]()
Fark ediyorEkran otomatikte ise parlaklık sonda olmuş başta olmuş fark etmiyor ki , boşuna sonda tutma zaten ortam ışığına göre ayarlıyor kendinibu arada bende %20 şarjım kaldı ,5 saat 27 dk ekran var şuan
![]()
EvetNova launcher mi kullaniyosun
Tamam ama öyle ahım şahım bi fark değil, neyse bildiğin gibi kullanFark ediyor![]()
Desene nova laucher'in baya faydasi var diye
Bak dene bir 0 da otomatik par yap birde 80 de fark belli yaniTamam ama öyle ahım şahım bi fark değil, neyse bildiğin gibi kullan![]()
Bence incelemeseydin ya çok kötü bir his insanın hemen alası geliyor telefonları çok hızlı eskitiyorlar keske 2 sene de bir çıksaS7 edge inceledim arka kamera cikinti olayini sevdim yani yok denecek kadar az olmus arayuz zaten iyi
On kamerayi cok begendim cok daha iyi olmus
S7 ile aynı değil mi arayüzleri zaten 6.0 'daNote 5'den tek avantajları artı 1 güncelleme fazla alacak olmaları. Benim tek isteğim s7 edge arayüzündeki akıcılık 6.0 sürümüyle bizede gelsin.
Arayüzleri kastetmiyorum akıcılığından bahsediyorum ?S7 ile aynı değil mi arayüzleri zaten 6.0 'da
Bence islemciden kaynaklanıyordur zaten arayüz daha ne kadar akacak .
Yani aynı arayüzler yazılım aynı sende arayuzun akıcılıgından bahsediyon belkide 2 side yazılım olarak akıcılık olarak aynıdırda islemciden kaynaklanıyodur .Arayüzleri kastetmiyorum akıcılığından bahsediyorum ?
Eğer öyleyse androidi katleden işlemciler olmuş ki bence değildir diğer firmalar 2 yıl öncede akıcı arayüz sunuyordu.Yani aynı arayüzler yazılım aynı sende arayuzun akıcılıgından bahsediyon belkide 2 side yazılım olarak akıcılık olarak aynıdırda islemciden kaynaklanıyodur .
Az önce S7 Edge vs Note 5 speed test izledim fark yok sadece multitasking de fark var bir de efektlerde .Eğer öyleyse androidi katleden işlemciler olmuş ki bence değildir diğer firmalar 2 yıl öncede akıcı arayüz sunuyordu.
Ben bugün s7 edge ve note 5 canlı canlı karşılaştırdım. Note 5 lollipop sürümünde hantal kalıyor s7 edge yanında.Az önce S7 Edge vs Note 5 speed test izledim fark yok sadece multitasking de fark var bir de efektlerde .
Bilmiyorum ben canlı karşılaştırmadım ama video izledim belkide adam arkadan kapatmamıştır uygulamaları çünkü kapatırken görmedim.Ben bugün s7 edge ve note 5 canlı canlı karşılaştırdım. Note 5 lollipop sürümünde hantal kalıyor s7 edge yanında.
Olabilir. Hele bir note 5'e 6.0 sürümü gelsin o zaman gidip tekrar karşılaştıracağım. Sammobile'da 13 martta dünya üzerinde güncellemenin dağıtılmadığı yer kalmayacağı yazıyordu bekliyoruz.Bilmiyorum ben canlı karşılaştırmadım ama video izledim belkide adam arkadan kapatmamıştır uygulamaları çünkü kapatırken görmedim.