cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
Hayranlik duyuyoruz imza buluşman ne zaman![]()
Hayranlik duyuyoruz imza buluşman ne zaman![]()
13 mart itibari ile note 5 s6 s6 edge edge plus icin dagitilmayan ulkelere dagitim baslayacak.Marsmelow ne zaman gelecek bilen var mı?
Cok ufak degisimler var oyle toptan bir degisim mevcut degilAndroid 6.0 da ikonlar değişiyor mu?
Cok ufak degisimler var oyle toptan bir degisim mevcut degil
Onun icin cok sey yapmayin![]()
Resim gozukmuyorBu şekilde değildir umarım![]()
![]()
Yok be bu saf android boyle degisiklik yok hatta gelince farki bile anlamayacagin kadar az yaniBu şekilde değildir umarım
Bence buBu şekilde değildir umarım
Yok be bu saf android boyle degisiklik yok hatta gelince farki bile anlamayacagin kadar az yani![]()
Oraya niye yazı yazacaksın aç excel yap tablonu oraya yaz![]()
Note 5 in en önemli özelliği kalem tamam S not diye uygulaman var güzel hazır tabloda koymuşsun ama ben oraya yazı yazacaktım şaka gibi bence S notun üzerine düşmeliler kötü değil ama daha iyisi olabilirdi
Her türlü halledilir sıkıntı yok ama hani yapmışsın oraya tıkladığımda klavye çıksın çok basit birşey sen koy klavyeni rakamda gerekli olursa koyarımOraya niye yazı yazacaksın aç excel yap tablonu oraya yaz![]()
Evet ram 5.1.1 e göre daha iyi bana pil kullanımı aynı gibi geldiBence 6.01 in en iyi özelliği ram yönetimi
Ben kullaniyorum oyle falan degilİnşallah öyle değildir.Eğer öyleyse hiç yüklemem![]()
Iphone 6s nerdeBilginiz olsun türkcellli olup o hızlara ulaşamayacağız
![]()
Konumuz 6s değil [emoji1] [emoji1]Iphone 6s nerde
300 ile yetinecezKonumuz 6s değil [emoji1] [emoji1]
Aslında 300 baya iyi geliyor kulağa, tabi bunun hepsini de kullanamayız orası ayrı ama300 ile yetinecez![]()
Olmaz hayirli olsun bu aradaArkadaslar merhaba bende 2.5 aydir note kullaniyorm cok memenunum burdaki yorumlarin cok faydasini gordumbir sorum olacak bir sureligine yurtdisina cikicam ve telefonu goturmicm 1 ay kadar kapali kalacak telefon bir sorun olur mu
Tam sarj doldur kapat gitsinArkadaslar merhaba bende 2.5 aydir note kullaniyorm cok memenunum burdaki yorumlarin cok faydasini gordumbir sorum olacak bir sureligine yurtdisina cikicam ve telefonu goturmicm 1 ay kadar kapali kalacak telefon bir sorun olur mu
Merhaba günaydın.Arkadaslar merhaba bende 2.5 aydir note kullaniyorm cok memenunum burdaki yorumlarin cok faydasini gordumbir sorum olacak bir sureligine yurtdisina cikicam ve telefonu goturmicm 1 ay kadar kapali kalacak telefon bir sorun olur mu
Ozleyecegim kesin ama goturemicm cevap icin tesekkurlerMerhaba günaydın.
Bence yanınızda götürün özlersiniz [emoji1]
Götürmezseniz trip atmaz sıkıntı çıkarmaz içiniz rahat olsun [emoji1]
TesekkurlerOlmaz hayirli olsun bu arada