emrgba
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 8
Gümüşün hevesini almışsın gold veya Gül rengi alıp farklı deneyim yaşayabilirsinrose gold
Gümüşün hevesini almışsın gold veya Gül rengi alıp farklı deneyim yaşayabilirsinrose gold
Arkadaşlar 6S alacağım ama bataryası beni çok korkutuyor. 1715 mah batarya yetiyor mu? Ağır oyunlar oynamam. Candy Crush falan oynarım. Günde en az 1 saat Whatsapp ve 1 saat Line kullanıyorum. Yorumlarınızı alayım
Edit: Plus istemiyorum. Büyük ekrandan çok sıkıldım. Tüm pantolonlarımın sağ cebi yıprandı![]()
Iphone 6s ıçin yeni güncelleme varmı?Apple'in en son çıkardığı model iPhone 6s ve 6s Plus kullanıcıları soru, sorun, öneri ve görüşlerini buradan dile getiriyor.
![]()
Detaylı Teknik Özellikler İçin : iPhone - Modelleri Karşılaştırın - Apple (TR)
Peki siz iPhone 6s ve 6s plus hakkında neler düşünüyorsunuz?
Yaklaşık 1 ay önce iphone 6s almıştım telefonun hoparlöründe yüksek seste dinlerken cızırtı geliyordu apple store akasyaya gittim telefonun arızalı dediler değiştiler cidden yüreğime un serpildi ama şu an bu telefonda da aynı cızırtılı ses var acaba bütün 6s lerin donanımında mı bu hata var diye düşünüyorum.İnternete yazın iphone 6s distortion diye birsürü kullanıcı bu sorundan yakınıyor.6 veya 6 plusta bu sorunu görmedim çünkü denedim kullananlar tarafından ama bu 6s ve 6s plustaki sorun beni hiç memnun etmedi açıkçası.3500 lira verilen bir üründe bu denli bir ses çipi kullanılmaması lazım.Yanlış anlamayın Apple'yi sevdiğim için aldım ama bu sorun bezdirdi beni.İsterseniz deneyin en belirgin örnekleri John Lennon İmagine, Gary Jules Mad World son ses dinleyince ne demek istediğim anlaşılıyor.
Beta surunumu nasıl guncellıyoruzNasıl arkadaşlar bu 9.3 beta sürümü? Ya birde bu beta sürümlerini kullanmak sizce iyimi gerek varmı
Valla ıphone hastasıysan hiç bekleme al,yenısı çıkınca yenısını alırsın,BEN OYLE YAPIYOM ))sizce 7 beklenmeli arkadaşlar
Bende bilmiyorum hocamBe
Beta surunumu nasıl guncellıyoruz
Bende sorun yok Son ses dinledim dediklerini hem kulaklık hem hoparlörYaklaşık 1 ay önce iphone 6s almıştım telefonun hoparlöründe yüksek seste dinlerken cızırtı geliyordu apple store akasyaya gittim telefonun arızalı dediler değiştiler cidden yüreğime un serpildi ama şu an bu telefonda da aynı cızırtılı ses var acaba bütün 6s lerin donanımında mı bu hata var diye düşünüyorum.İnternete yazın iphone 6s distortion diye birsürü kullanıcı bu sorundan yakınıyor.6 veya 6 plusta bu sorunu görmedim çünkü denedim kullananlar tarafından ama bu 6s ve 6s plustaki sorun beni hiç memnun etmedi açıkçası.3500 lira verilen bir üründe bu denli bir ses çipi kullanılmaması lazım.Yanlış anlamayın Apple'yi sevdiğim için aldım ama bu sorun bezdirdi beni.İsterseniz deneyin en belirgin örnekleri John Lennon İmagine, Gary Jules Mad World son ses dinleyince ne demek istediğim anlaşılıyor.
Telefonun 6s mi bir de parçaların başlarında belirgin oluyor hocam o cızırtı daha doğrusu hafif bi patlak ses vokal girmeden sesler karışmadan önce.Eğer sende sorun yoksa benim değiştirdiğim telefonda sıkıntı var yine :SBende sorun yok Son ses dinledim dediklerini hem kulaklık hem hoparlör
İhtimali düşük ama yine de söyleyeyim ,eğer parmağın hoparlöre değiyorsa sesi bozuyor . Note 5 te de hoparlör telefonun altında olduğundan bazen bende yaşarım bu sorunu ama parmağı çekince düzelir. Tabi bi çok düşük bi ihtimal bu ,büyük ihtimal parmağını dikkat ederek koyuyorsundurTelefonun 6s mi bir de parçaların başlarında belirgin oluyor hocam o cızırtı daha doğrusu hafif bi patlak ses vokal girmeden sesler karışmadan önce.Eğer sende sorun yoksa benim değiştirdiğim telefonda sıkıntı var yine :S
Hocam mantıklı yere değinmişsin de sorunum ondan dolayı değil telefonun yazılımsal bir sıkıntısı var sürümden dolayı sanırım telefonum değişildi yine aynı şarkıların tiz kısımlarında baya belli bir şekilde cızırtı geliyor ve bu olay çoğu 6s ve 6s plusta varmış Apple Support'tan baktığım kadarıyla.İhtimali düşük ama yine de söyleyeyim ,eğer parmağın hoparlöre değiyorsa sesi bozuyor . Note 5 te de hoparlör telefonun altında olduğundan bazen bende yaşarım bu sorunu ama parmağı çekince düzelir. Tabi bi çok düşük bi ihtimal bu ,büyük ihtimal parmağını dikkat ederek koyuyorsundur![]()
Evet 6sTelefonun 6s mi bir de parçaların başlarında belirgin oluyor hocam o cızırtı daha doğrusu hafif bi patlak ses vokal girmeden sesler karışmadan önce.Eğer sende sorun yoksa benim değiştirdiğim telefonda sıkıntı var yine :S
Şanslısın hocam çünkü 6s ve 6s plus kullanıcılarının çoğu distortion probleminden yakınıyor.Apple Support Communities'de cızırtı konusunda açılan konuların ve yazılan yorumların haddi hesabı yok.5 kere telefonunu değiştiren olmuş bu sorundan dolayı halen geçmedi diyen var ki ben de 2 kere değiştirdim halen sonuç aynı.6s ya da 6s plus almak isteyenlerin önem vermesi gereken bir konu.Evet 6s
Şanslısın hocam çünkü 6s ve 6s plus kullanıcılarının çoğu distortion probleminden yakınıyor.Apple Support Communities'de cızırtı konusunda açılan konuların ve yazılan yorumların haddi hesabı yok.5 kere telefonunu değiştiren olmuş bu sorundan dolayı halen geçmedi diyen var ki ben de 2 kere değiştirdim halen sonuç aynı.6s ya da 6s plus almak isteyenlerin önem vermesi gereken bir konu.
İphone'ye daha yeni alışmaya başlıyorum yaNote 5 e bekleriz![]()
normalArkadaşlar iyi akşamlar dün 6s 16 gb aldım, ilk açtığımda şarj %71 idi 5 saat kullandıktan sonra şarj %20 iken şarja taktım ve %100 e 2 saat 15 dk da geldi. Birde ekran kapalı iken şarj 5 dk da %1 artarken ekranı açtığımda 2 dk da %5 şarj oluyor. İlk defa iphone kullanıyorum sizce bu durum normal midir ?
Belki icloud hesabınla alakalı olabilir ama nedendir bilemiyorum sen en iyisi bi format at düzelmezse apple storeye götürebilirsin.Benim cihazım iPhone 6S Plus 64 GB cihazı aldığımdan beri herhangi bir problem ile karşılaşmamıştım geçen gün AppStore dan uygulama indiremedim ve güncelleme yapamadım .
Şu an cihaz elimde kasma yapıyor ısınıyor kapanıyor müşteri hizmetleri yazılımı sıfırlamalıyız dedi bunun başka bir yolu yokmu . Acillll yardım edebilirmisiniz?