iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar 6S alacağım ama bataryası beni çok korkutuyor. 1715 mah batarya yetiyor mu? Ağır oyunlar oynamam. Candy Crush falan oynarım. Günde en az 1 saat Whatsapp ve 1 saat Line kullanıyorum. Yorumlarınızı alayım :)

Edit: Plus istemiyorum. Büyük ekrandan çok sıkıldım. Tüm pantolonlarımın sağ cebi yıprandı :(

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Arkadaşlar 6S alacağım ama bataryası beni çok korkutuyor. 1715 mah batarya yetiyor mu? Ağır oyunlar oynamam. Candy Crush falan oynarım. Günde en az 1 saat Whatsapp ve 1 saat Line kullanıyorum. Yorumlarınızı alayım :)

Edit: Plus istemiyorum. Büyük ekrandan çok sıkıldım. Tüm pantolonlarımın sağ cebi yıprandı :(

Oyun oynamıyorum. Mail ve whatsapp gün boyu sürekli aktif, gün sonu sarjım %40(en az)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Beta 5 çıkmış yumulun
797d192ae260be5dfeeaaf9a0e2271b4.jpg

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Nasıl arkadaşlar bu 9.3 beta sürümü? Ya birde bu beta sürümlerini kullanmak sizce iyimi gerek varmı

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Yaklaşık 1 ay önce iphone 6s almıştım telefonun hoparlöründe yüksek seste dinlerken cızırtı geliyordu apple store akasyaya gittim telefonun arızalı dediler değiştiler cidden yüreğime un serpildi ama şu an bu telefonda da aynı cızırtılı ses var acaba bütün 6s lerin donanımında mı bu hata var diye düşünüyorum.İnternete yazın iphone 6s distortion diye birsürü kullanıcı bu sorundan yakınıyor.6 veya 6 plusta bu sorunu görmedim çünkü denedim kullananlar tarafından ama bu 6s ve 6s plustaki sorun beni hiç memnun etmedi açıkçası.3500 lira verilen bir üründe bu denli bir ses çipi kullanılmaması lazım.Yanlış anlamayın Apple'yi sevdiğim için aldım ama bu sorun bezdirdi beni.İsterseniz deneyin en belirgin örnekleri John Lennon İmagine, Gary Jules Mad World son ses dinleyince ne demek istediğim anlaşılıyor.

Zipacka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
V
Yaklaşık 1 ay önce iphone 6s almıştım telefonun hoparlöründe yüksek seste dinlerken cızırtı geliyordu apple store akasyaya gittim telefonun arızalı dediler değiştiler cidden yüreğime un serpildi ama şu an bu telefonda da aynı cızırtılı ses var acaba bütün 6s lerin donanımında mı bu hata var diye düşünüyorum.İnternete yazın iphone 6s distortion diye birsürü kullanıcı bu sorundan yakınıyor.6 veya 6 plusta bu sorunu görmedim çünkü denedim kullananlar tarafından ama bu 6s ve 6s plustaki sorun beni hiç memnun etmedi açıkçası.3500 lira verilen bir üründe bu denli bir ses çipi kullanılmaması lazım.Yanlış anlamayın Apple'yi sevdiğim için aldım ama bu sorun bezdirdi beni.İsterseniz deneyin en belirgin örnekleri John Lennon İmagine, Gary Jules Mad World son ses dinleyince ne demek istediğim anlaşılıyor.

Valla bende de 6s ve 6s plus var,6s de hoporlerden gelen hafıf cızırtıdan rahatsız oldum,6s plus da şimdilik birşey yok

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bende sorun yok Son ses dinledim dediklerini hem kulaklık hem hoparlör

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Beta 5 sürümünü yükleyebilirsiniz. Hiç sıkıntısı yok.

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bende sorun yok Son ses dinledim dediklerini hem kulaklık hem hoparlör
Telefonun 6s mi bir de parçaların başlarında belirgin oluyor hocam o cızırtı daha doğrusu hafif bi patlak ses vokal girmeden sesler karışmadan önce.Eğer sende sorun yoksa benim değiştirdiğim telefonda sıkıntı var yine :S

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Telefonun 6s mi bir de parçaların başlarında belirgin oluyor hocam o cızırtı daha doğrusu hafif bi patlak ses vokal girmeden sesler karışmadan önce.Eğer sende sorun yoksa benim değiştirdiğim telefonda sıkıntı var yine :S
İhtimali düşük ama yine de söyleyeyim ,eğer parmağın hoparlöre değiyorsa sesi bozuyor . Note 5 te de hoparlör telefonun altında olduğundan bazen bende yaşarım bu sorunu ama parmağı çekince düzelir. Tabi bi çok düşük bi ihtimal bu ,büyük ihtimal parmağını dikkat ederek koyuyorsundur :)

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İhtimali düşük ama yine de söyleyeyim ,eğer parmağın hoparlöre değiyorsa sesi bozuyor . Note 5 te de hoparlör telefonun altında olduğundan bazen bende yaşarım bu sorunu ama parmağı çekince düzelir. Tabi bi çok düşük bi ihtimal bu ,büyük ihtimal parmağını dikkat ederek koyuyorsundur :)
Hocam mantıklı yere değinmişsin de sorunum ondan dolayı değil telefonun yazılımsal bir sıkıntısı var sürümden dolayı sanırım telefonum değişildi yine aynı şarkıların tiz kısımlarında baya belli bir şekilde cızırtı geliyor ve bu olay çoğu 6s ve 6s plusta varmış Apple Support'tan baktığım kadarıyla.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Evet 6s

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Şanslısın hocam çünkü 6s ve 6s plus kullanıcılarının çoğu distortion probleminden yakınıyor.Apple Support Communities'de cızırtı konusunda açılan konuların ve yazılan yorumların haddi hesabı yok.5 kere telefonunu değiştiren olmuş bu sorundan dolayı halen geçmedi diyen var ki ben de 2 kere değiştirdim halen sonuç aynı.6s ya da 6s plus almak isteyenlerin önem vermesi gereken bir konu.

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Şanslısın hocam çünkü 6s ve 6s plus kullanıcılarının çoğu distortion probleminden yakınıyor.Apple Support Communities'de cızırtı konusunda açılan konuların ve yazılan yorumların haddi hesabı yok.5 kere telefonunu değiştiren olmuş bu sorundan dolayı halen geçmedi diyen var ki ben de 2 kere değiştirdim halen sonuç aynı.6s ya da 6s plus almak isteyenlerin önem vermesi gereken bir konu.

Note 5 e bekleriz :)

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Note 5 e bekleriz :)
İphone'ye daha yeni alışmaya başlıyorum ya :) bundan önceki telefonlarım zaten androiddi htc olsun samsung olsun değişiklik amaçlı böyle bir hamle yaptım memnunum da tabi bu hoparlör sorunu olmasaydı daha da güzel olacaktı.Note 5 de güzel telefon almadan önce aklımda o telefon vardı.Kısmet :)

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Beta 5 yüklemeye çalışıyorum deniyorum hadi hayırlısı bir sıkıntı çıkarmam inşallah :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Beta 6 da geldi nereye kadar gidecek bu çok merak ediyorum sonunu doğrusu
b8b989fa499ca79457d04419a80617a1.jpg

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ios 9.3 mart 21 deki etkinlikte tanıtılacak.Büyük ihtimal beta 6dan sonra çıkarmazlar.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
çok uzattılar bu betaları

nihatozgell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iyi akşamlar dün 6s 16 gb aldım, ilk açtığımda şarj %71 idi 5 saat kullandıktan sonra şarj %20 iken şarja taktım ve %100 e 2 saat 15 dk da geldi. Birde ekran kapalı iken şarj 5 dk da %1 artarken ekranı açtığımda 2 dk da %5 şarj oluyor. İlk defa iphone kullanıyorum sizce bu durum normal midir ?

Zipacka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence normal değil,birkaç kere daha dene,olmadı ıphone destek bölümüne başvur,
Hsyırlı olsun buarada,ama keşke 16 gb almasaydın,

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Arkadaşlar iyi akşamlar dün 6s 16 gb aldım, ilk açtığımda şarj %71 idi 5 saat kullandıktan sonra şarj %20 iken şarja taktım ve %100 e 2 saat 15 dk da geldi. Birde ekran kapalı iken şarj 5 dk da %1 artarken ekranı açtığımda 2 dk da %5 şarj oluyor. İlk defa iphone kullanıyorum sizce bu durum normal midir ?
normal

azrailem49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim cihazım iPhone 6S Plus 64 GB cihazı aldığımdan beri herhangi bir problem ile karşılaşmamıştım geçen gün AppStore dan uygulama indiremedim ve güncelleme yapamadım .
Şu an cihaz elimde kasma yapıyor ısınıyor kapanıyor müşteri hizmetleri yazılımı sıfırlamalıyız dedi bunun başka bir yolu yokmu . Acillll yardım edebilirmisiniz?

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Benim cihazım iPhone 6S Plus 64 GB cihazı aldığımdan beri herhangi bir problem ile karşılaşmamıştım geçen gün AppStore dan uygulama indiremedim ve güncelleme yapamadım .
Şu an cihaz elimde kasma yapıyor ısınıyor kapanıyor müşteri hizmetleri yazılımı sıfırlamalıyız dedi bunun başka bir yolu yokmu . Acillll yardım edebilirmisiniz?
Belki icloud hesabınla alakalı olabilir ama nedendir bilemiyorum sen en iyisi bi format at düzelmezse apple storeye götürebilirsin.