onemoretime
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 58
İyide bu işlem beleşe olmayacak sonuçtaTürkiyede yapan bulabilir miyiz?

İyide bu işlem beleşe olmayacak sonuçtaTürkiyede yapan bulabilir miyiz?
Ben yükledim açıkcası çoğu hata giderilmiş ve şarj anlamında inanılmaz bir iyileştirme gördüm ben 6s plus kullanıyorum telefonu gün içinde neredeyse acık kullanıyorum gözle görülür bir fark var tavsiye ederim.iOS 9.3 beta 7 yükleyen var mı aranızda ? Varsa performans nedir Nasıl buglar giderilmiş mi ? Teşekkürler şimdiden
Ustam ben de 6s Plus kullanıyorum ama her türlü denememe rağmen yükleyemedim sayfa açılamıyor diyoBen yükledim açıkcası çoğu hata giderilmiş ve şarj anlamında inanılmaz bir iyileştirme gördüm ben 6s plus kullanıyorum telefonu gün içinde neredeyse acık kullanıyorum gözle görülür bir fark var tavsiye ederim.
Apple Beta Software Program Bu siteye girmeyi dene bakalım bi ama olmazsa takma kafana zaten 2 hafta sonra yayınlanacakUstam ben de 6s Plus kullanıyorum ama her türlü denememe rağmen yükleyemedim sayfa açılamıyor diyo
Ya şarjdayken bırakıp gidiyorsun olmuş yüzde 40 eline alıyosun 1-2 dk kullanıyosun yüzde 46 oluyor. Hani nasıl desem yanlış gösteriyor ama alıştım artık 9.3 bekliyorum az kaldı zatenne gibi problem ? lütfen detaya girelim![]()
plus harici hiçbir İphone bana göre değilmiş bunu anladım. batarya bana göre rezalet. 6S i sattım alırsam 6s + 64GB alırım artık.Ya şarjdayken bırakıp gidiyorsun olmuş yüzde 40 eline alıyosun 1-2 dk kullanıyosun yüzde 46 oluyor. Hani nasıl desem yanlış gösteriyor ama alıştım artık 9.3 bekliyorum az kaldı zaten![]()
çerçeveler incelirse 7 plus düşünüyorum zaten daha zaman var tabiki ozamana kadarda 4.7 inçle devamplus harici hiçbir İphone bana göre değilmiş bunu anladım. batarya bana göre rezalet. 6S i sattım alırsam 6s + 64GB alırım artık.
Ya şarjdayken bırakıp gidiyorsun olmuş yüzde 40 eline alıyosun 1-2 dk kullanıyosun yüzde 46 oluyor. Hani nasıl desem yanlış gösteriyor ama alıştım artık 9.3 bekliyorum az kaldı zaten![]()
İyi yalnız değilmişimAynı sorun bende de var kardeşim![]()
İyi yalnız değilmişim)
Usta onu tam denemedim ama benimde okadar vardır. Maç izlerken takıyorum maç bitince çıkarıyorum tam denk geliyor oda tabi bu sırada yüzde 10-20-30 artık nasıl denk gelirseSenin şarj kaç saatte tamamlanıyor, benim 2,5 saati buluyor.
wifi süpermiş yarıldım
Eyvallahwifi süpermiş yarıldım![]()
ben ota yapmıycam flashgetle çekiyorum 1,9gb
aga sende en son note5 vardı diye biliyorum veya 2 tanemi var
Yaklaşık 20 dakika önce yükledim 9.3 ü yani kesinlikle hız artışı ve performans artışı gözle görülüyor telefonum 6s Plus ilk defa kullanmaktan bu kadar zevk aldığımı hissettim,başlangıçta sim kilit açarken takılmaması ilk göze çarpan olumlu olay,onun dışında uygulamalar arası geçiş ve klavyede de gözle görülür bi performans artışı var.Night shift denilen yeniliği de denedim bence olumlu, bu tutar yani .. Bütün kullanıcılara kesinlikle tavsiye ediyorum.
Dostum ekrana sarımsı bi ışık veriyor sıcak bi renk ben alışamadım ilk olduğu için ancak kullanışlı gibi duruyor işe yarar yani , yükledikten sonra gözlemlerini paylaşır mısın bizimle ?Bende şimdi yüklüyorum, nightshift nedir tam olarak ?
Performansı Nasıl buldun peki ben cok iyi buldum ancak abartmışsın diyen oldu sen ne diyosun ?Evet şimdi baktım, çok fazla kullanacağımı düşünmüyorum, ancak gece NBA maçlarını çok izliyorum ve ışığı en kısığa getirmiş olsamda gözlerimi yoruyor, belki bu özellik ile daha rahat olabilir. Bu gece kullanabilirsem sonucu daha iyi anlayabilirim.
![]()
![]()
![]()